[SPRZEDAM] Kontakt do hurtowni, gry, programy, antywirusy, złoto do gier itp. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [SPRZEDAM] Kontakt do hurtowni, gry, programy, antywirusy, złoto do gier itp. (/Temat-SPRZEDAM-Kontakt-do-hurtowni-gry-programy-antywirusy-zloto-do-gier-itp-88710) |
Odp: [SPRZEDAM] Kontakt do hurtowni, gry, programy, antywirusy, złoto do gier itp. - KarolD - 24-04-2014 19:58 Kupuje pw RE: [SPRZEDAM] Kontakt do hurtowni, gry, programy, antywirusy, złoto do gier itp. - Maniero - 24-04-2014 20:04 (24-04-2014 19:28)maselko1235 napisał(a): 1. nie umiem wykorzystać? próbowałem 10 razy na 5 instalkach i 5 mailach i nic Ok, odesłałbym ale chodzi o kwestię zaufania. Skoro powiedzmy, po wysłaniu przelewu możesz go anulować to spokojnie można robić ludzi w wała.. wybacz moją postawe, ale raz tak straciłem kasę na 1 poradniku. Ktoś kupił, wysłał kase i jakoś nie dotarła... RE: [SPRZEDAM] Kontakt do hurtowni, gry, programy, antywirusy, złoto do gier itp. - maselko1235 - 24-04-2014 20:06 anulowałem go na następny dzień przed godziną przelewów wychodzących gdzie przedtem próbowałem rozgryźć jak to zrobić i nic [SPRZEDAM] Kontakt do hurtowni, gry, programy, antywirusy, złoto do gier itp. - yazir - 09-06-2014 00:09 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |