Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Weryfikacja kont na facebooku. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: Instanter (/Forum-Instanter-386)
+---- Wątek: Weryfikacja kont na facebooku. (/Temat-Weryfikacja-kont-na-facebooku-88413)

Strony: 1 2 3 4

RE: Weryfikacja kont na facebooku. - Kede - 02-04-2014 16:29

Kupujesz dobre VPN (na niektórych są też polskie serwery/ip). Mail imie.nazwisko. I na takie same dane zakładasz konto fb. Wpisujesz unikalne hasła. Każde konta z innego IP. Publiczne proxy/tor - nie polecałbym bo to takie przechodzone adresy, że nie mam pytań Smile

RE: Weryfikacja kont na facebooku. - nesarions - 03-04-2014 13:31

A ja mam inny problem założyłam kiedyś fajny profił na FB i użyłam go do spamu i mi proszą o weryfikacje niestety zawsze na tym profilu weryfikacja jest tylko za pomoca Zdjec a tak wyszło , że dużo znajomych dodawałam na ślepo nawet zagranicznych i chce np zweryfikowac to konto za pomoca Telefonu ale nie ma takiej opcji po zalogowaniu .

Dodam , że wcześniej nie weryfikowałam tego konta nigdy więc dlaczego moge tylko za pomoca znajomych których nie znam i nie ma szans na weryfikacje.
Czytałam , że mozna jakoś to zrobic szybko na 2 konta wpisujac nazwy podanych kont do zdjec i sprawdzac niestety czas jest ograiczony i to nie jest takie proste bo na każde zdjecie jest 6 użytkownikó a zdjec jest o ile pamietam 5x6 30 osób trzeba przeszukac i ich zdjecia z czasem nie da sie wyrobic a co gorsza można to robic co godzine jak zle zweryfikujesz.

Przechodzac do rzeczy prosto i na temat chce zweryfikowac przez Telefon ale nie wiem jak bo zawsze wyświetla mi tylko za pomoca zdjec ;[