Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Counter-Strike: Global Offensive - Zacznij zarabiać na steam ! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
Counter-Strike: Global Offensive - Zacznij zarabiać na steam ! (/Temat-Counter-Strike-Global-Offensive-Zacznij-zarabiac-na-steam-87916)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Counter-Strike: Global Offensive - Zacznij zarabiać na steam ! - ventopolska - 08-06-2014 03:18

(06-06-2014 22:59)foen1 napisał(a):  po pierwsze to trzeba byc obeznanym z forma graczy/zespolow i nie stawiac na typ z wieksza iloscia % tylko na pewniakow Wink sam gram od 8 lat w kantera i ostatnio bylo 28 % na VP ( VirtusPro - polaczki <3 ) a stawka 3,84 i wygralem skiny o wartosci 57 $ takze tutaj jest jak z meczami w pilce noznej Wink z tym ze tu nie ma takiego czegos jak sprzedane mecze. Strona zaufana i mozna smialo stawiac skiny ktore potem mozna opylac na allegro .. kupujacego zapraszamy do wymiany i szafa gra Wink

Tutaj masz racje Smile Nie polecam obstawiać na mecze drużyn takich jak:
VP vs Dignitas
VP vs Titan
VP vs NiP
Oraz jeżeli jedna z drużyn gra pomiędzy sobą, ponieważ są to obecnie najlepsze drużyny i mają średnio po 50%

Odp: RE: Counter-Strike: Global Offensive - Zacznij zarabiać na steam ! - casualsprojects - 08-06-2014 07:52

(06-06-2014 22:59)foen1 napisał(a):  po pierwsze to trzeba byc obeznanym z forma graczy/zespolow i nie stawiac na typ z wieksza iloscia % tylko na pewniakow Wink sam gram od 8 lat w kantera i ostatnio bylo 28 % na VP ( VirtusPro - polaczki <3 ) a stawka 3,84 i wygralem skiny o wartosci 57 $ takze tutaj jest jak z meczami w pilce noznej Wink z tym ze tu nie ma takiego czegos jak sprzedane mecze. Strona zaufana i mozna smialo stawiac skiny ktore potem mozna opylac na allegro .. kupujacego zapraszamy do wymiany i szafa gra Wink

nie ma obstawianych meczy?
hahaha

Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2

RE: Counter-Strike: Global Offensive - Zacznij zarabiać na steam ! - Szalony - 09-06-2014 09:01

wielkie dzieki za poradnik Smile

RE: Counter-Strike: Global Offensive - Zacznij zarabiać na steam ! - Differrus - 17-06-2014 12:52

dzięki ! Smile

RE: Counter-Strike: Global Offensive - Zacznij zarabiać na steam ! - supercola - 07-08-2014 18:54

Jaki skin do kupienia polecacie ? Do 10$ euro max ? Smile AWP Redline niestety nie ma fabrycznie nowych Sad A jeszcze mam pytanko.. Skąd się biorą te skiny ? mogę je zdobyć gdzieś taniej ? Nie grałem w cs:go i nie wiem Tongue

RE: Counter-Strike: Global Offensive - Zacznij zarabiać na steam ! - yazir - 07-08-2014 19:16

@[supercola] Lepiej kilka tanich niż jeden za całą kwotę.
Skiny biorą się z dropów / misji / skrzynek do których klucz kosztuje 1.79€. Taniej czasem możesz kupić na allegro.

RE: Counter-Strike: Global Offensive - Zacznij zarabiać na steam ! - supercola - 07-08-2014 19:24

Mam PSC 10 Euro, myślę że mi na steam przyjmie do portfela .. Jakie skiny kupić za to 10 euro ? Smile Co polecacie ? Nie grałem w cs:go, chociaż go kupiłem w premierę .. CS 1.6 głównie gram Tongue Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. Obstawię sobie po 2 euro myślę na mecz, tak na spróbowanie ;P Tylko muszę wiedzieć najpierw jakie skiny kupić.. Byle dobrze schodziły później, bo nie chce trzymać tych skinów ...

RE: Counter-Strike: Global Offensive - Zacznij zarabiać na steam ! - supercola - 07-08-2014 23:05

Mam problem Sad Pisze mi, że nie mogę kupować na rynku cs:go, ponieważ musiałem coś zakupić na steama w ostatnim roku i po 30dniach od zakupu będę miał możliwość.. No dobra.. Ale ja kupuję poprzez allegro gry na steam zazwyczaj więc co teraz ? Mam sporo gier na steam (81) i kupowałem ostatnio parę gier.. Co mam zrobić, żebym miał to odblokowane ? Sad

RE: Counter-Strike: Global Offensive - Zacznij zarabiać na steam ! - rBartek - 07-08-2014 23:11

Musisz kupić cos na steam
Ale na steam, nie przez allegro czy jakieś inne coś

RE: Counter-Strike: Global Offensive - Zacznij zarabiać na steam ! - Roxi5017 - 07-08-2014 23:15

@supercola, wystarczy, że cokolwiek kupisz, jakiś dodatek do gry za kilka eurocentów i później po miesiącu rynek sie odblokuje, ja tak zrobiłam Wink