Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
MSPartners- Weyfikacja Konta. Brak kontaktu. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: MSPartners- Weyfikacja Konta. Brak kontaktu. (/Temat-MSPartners-Weyfikacja-Konta-Brak-kontaktu-87802)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: MSPartners- Weyfikacja Konta. Brak kontaktu. - victorianes - 28-01-2015 10:57

Ja mam sytuacje taką,że mam nabite 14,17$ ale nie wiem czy to jest przezd czy po weryfikacjii....w każdym razie napisane jest jest że oczekujące...u góry widzę informację że, wizyty zostaną wkrótce zweryfikowane i może to potrwać 3 dni a ja już czekam dwa tygodnie....wysłałem 5 wiadomości i nie ma żadnego kontaktu....

Jakieś rady co robić?

RE: MSPartners- Weyfikacja Konta. Brak kontaktu. - rachman - 28-01-2015 12:03

spoko ja czekam z 2 miesiące i nic... z tym że partnerom pode mną widzę zalicza i więc nie kumam Undecided

RE: MSPartners- Weyfikacja Konta. Brak kontaktu. - victorianes - 28-01-2015 13:33

no więc ja w ogóle nie wiem jak się do nich dobić....ani telefonu ani nic...pisałem wiadomości ale widze to na niewiele się zdało...

RE: MSPartners- Weyfikacja Konta. Brak kontaktu. - rachman - 28-01-2015 14:27

też pisałem kiedyś ale nie odpisał. dziwi mnie to że dostaje prowizje z poleconych a więc im musi zatwierdzać je ktoś... WTF?

RE: MSPartners- Weyfikacja Konta. Brak kontaktu. - victorianes - 28-01-2015 14:33

No właśnie a mnie stoi a wiem ,że jest klikane...może oni tylko jakiś procent zatwierdzają..? nie wiem jakiś syf straszny....jestem ciekaw jak ja tą kasę odzyskam..?

RE: MSPartners- Weyfikacja Konta. Brak kontaktu. - rachman - 28-01-2015 14:49

z tego co wiem zatwierdzają tylko unikalne wejścia. jak ktoś kiedyś wszedł to nie zalicza ponownie. także zależy czy masz naturalne kliki.
niby wypłacają takie czytałem posty więc jeszcze poczekam i jak będzie 10 to zlecę wypłatę i wtedy zobaczymy...

RE: MSPartners- Weyfikacja Konta. Brak kontaktu. - patulsky1337 - 28-01-2015 14:52

wow... zakładałem ten temat rok temu... co on tutaj robi jeszcze? Big Grin

RE: MSPartners- Weyfikacja Konta. Brak kontaktu. - rachman - 28-01-2015 14:56

jak widzisz temat się przydał Wink działasz jeszcze w tym programie? jak to z tym naliczaniem u nich jest, jednym zalicza innym nawet nie weryfikuje...

RE: MSPartners- Weyfikacja Konta. Brak kontaktu. - victorianes - 28-01-2015 15:25

No właśnie rachman nie wiem jak zlecisz wypłatę...bo ja wciąż czekam na weryfikację...i o przejściu do wypłaty nie ma mowy nawet...wciąż pisze że trzeba czekać 3 dni a to już było prawie 3 tygodnie temu...

RE: MSPartners- Weyfikacja Konta. Brak kontaktu. - rachman - 28-01-2015 15:39

mi też nie weryfikują ale 10 będzie niedługo z tego co mam za partnerów. ich zarobki są zweryfikowane z automatu bo im zweryfikowano widocznie... to zlecę i zobaczę w ogóle czy wypłacą. ale to może potrwać...