do usuniecia - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: do usuniecia (/Temat-do-usuniecia-87762) |
RE: [S] Metoda mnożenia BTC na serwisie freebitco.in - Rafiks1992 - 21-03-2014 12:46 Raczej nie bo co jakbys przegrywal w trybie progresji kolejne 4-5 rund? musialbys postawic spora sumke moja metoda niweluje szanse porazki, nie moge dokladniej powiedziec o co chodzi bo bym ja poprostu zdradzil metoda jest banalna i skuteczna. Kto chce to niech bierze RE: [S] Metoda mnożenia BTC na serwisie freebitco.in - poczmail - 21-03-2014 13:13 @up Piszesz, że metoda którą sprzedajesz jest banalna i (a może przede wszystkim) skuteczna. I o ile pierwszy człon określający Twój sposób pokrywa się z prawdą, bo jak sam mówiłeś ma on wiele wspólnego z progresją znaną chyba każdemu, kto choć trochę interesuje się w szeroko pojętej tematyce zarabiania przez Internet, o tyle o skuteczność metody można mieć sporo wątpliwości. Jeżeli chcesz komuś sprzedać jakiś produkt za realne pieniądze, to musi on prezentować konkretną wartość merytoryczną. Tłumaczysz się tym, że dochodzimy do stanu np. x2, czy x3 początkowej sumy i przestajemy grać, bo możemy dojechać do zera, jak było w przypadku Zdana. Ok, tylko że w zwykłej progresji idea jest ta sama, jak nie wiesz kiedy skończyć, stracisz całą kwotę - inaczej poupadałyby wszelkie kasyna, koła, itd. Mówisz jeszcze, że Twoja metoda niweluje szanse porażki - to daj temu konkretny dowód, bo póki co z relacji moda wiemy tyle, że wszystko jest tak samo jak...w nieumiejętnie rozegranej, aczkolwiek dalej zwykłej progresji, czyli na dłuższą metę kończymy ze stanem równym 0. RE: [S] Metoda mnożenia BTC na serwisie freebitco.in - Rafiks1992 - 21-03-2014 13:51 Owszem wiaze sie to z trybem gry progresji ale nie do konca jest to "ta" progresja o ktorej mysli kazdy z was ) poza tym trzeba zrobic jeszcze kilka innych rzeczy wogole nie zwiazanych z trybem gry progresji, i te wlasnie kilka innych rzeczy duzo wieksza szanse na wygrane i jednoczesnie niweluje szanse na porazke jedna osoba kupila poradnik bede prosil o recenzje uzytkownika maax6. RE: [S] Metoda mnożenia BTC na serwisie freebitco.in - surfer0700 - 21-03-2014 13:59 (21-03-2014 12:46)Rafiks1992 napisał(a): moja metoda niweluje szanse porazki, nie moge dokladniej powiedziec o co chodzi bo bym ja poprostu zdradzil metoda jest banalna i skuteczna. Kto chce to niech bierze To coś słabo niweluje skoro Coristo robiąc recenzje trzy razy miał czarną serię RE: [S] Metoda mnożenia BTC na serwisie freebitco.in - Rafiks1992 - 21-03-2014 14:01 @up. Bo zaczal byc lapczywy na wygrana dlatego zawsze przegrywal ale zanim to przegral bez problemu pomnozyl stawki kilkukrotnie takze jak widac da sie wystarczy skonczyc w odpowiednim momencie RE: [S] Metoda mnożenia BTC na serwisie freebitco.in - piotrekprorok - 21-03-2014 14:03 Tu nie chodzi o łapczywość. Po prostu to jest loteria i tyle. Albo się uda albo nie. RE: [S] Metoda mnożenia BTC na serwisie freebitco.in - Rafiks1992 - 21-03-2014 14:04 @up Tak to po czesci prawda, ale temu szczesciu mozna bardzo pomoc RE: [S] Metoda mnożenia BTC na serwisie freebitco.in - Mafesto - 21-03-2014 14:20 Nawet jeślibyś stracił cały majątek powiesz, że ta metoda działa. "Miałem samolot ale zgubiła mnie łapczywość, poza tym wszystko jest ok!" 2 RE: [S] Metoda mnożenia BTC na serwisie freebitco.in - Rafiks1992 - 22-03-2014 10:27 ref, zmieniam cene skoro tak na 10zl dla 2 pierwszych osob, i cena 20zl dla pozostalych macie racje nie jest tak duzo ta metoda warta, ale jednak cos warta jest RE: [S] Metoda mnożenia BTC na serwisie freebitco.in - Rafiks1992 - 22-03-2014 16:41 osoba ktora kupila poradnik niestety nie jest zachwycona dlatego wycofuje to i usuwam. TEMAT DO USUNIECIA. |