![]() |
Program do zwiekszego zarobkow PPA !!(Specjalnie dla Zarabiam.com!!!) <Nowy LInk> - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Program do zwiekszego zarobkow PPA !!(Specjalnie dla Zarabiam.com!!!) <Nowy LInk> (/Temat-Program-do-zwiekszego-zarobkow-PPA-Specjalnie-dla-Zarabiam-com-Nowy-LInk-87401) |
RE: Program do zwiekszego zarobkow PPA !!(Specjalnie dla Zarabiam.com!!!) <Nowy LInk> - Pasza dla konia - 02-06-2015 09:45 Ludzie odpalcie visual studio lub autoit i napiszcie w 5 minut wlasny programik RE: Program do zwiekszego zarobkow PPA !!(Specjalnie dla Zarabiam.com!!!) <Nowy LInk> - Haxite - 02-06-2015 09:49 Pdk, rozchodzi się po to, ze nie każdy potrafi napisać taki program (^_-) Napisz tutorial, a zobaczysz ile rep dostaniesz :-D RE: Program do zwiekszego zarobkow PPA !!(Specjalnie dla Zarabiam.com!!!) <Nowy LInk> - war43 - 02-06-2015 17:47 Dokładnie tak, jak pisze Haxite. Zainstalowałem całe to Visual Studio, ale stwierdziłem, że kompletnie nie mam pojęcia o co tam chodzi. A kilka/kilkanaście godzin nauki, w celu stworzenia programu, który można zrobić w 10-15 minut trochę mija się z celem ![]() ____________ EDIT: A tu pytanie, do tych bardziej obeznanych programistów: Czy istnieje taka możliwość, żeby ten programik przy kliknięciu "Download" jednocześnie wyłączał antywirusa np. na 10 minut? Być może to pytanie jest głupie, ale jestem w tym temacie kompletnie zielony ![]() RE: Program do zwiekszego zarobkow PPA !!(Specjalnie dla Zarabiam.com!!!) <Nowy LInk> - Pasza dla konia - 03-06-2015 17:02 @up and @2up Wpiszcie na Youtube frazę " How to make a hack" czy coś w ten deseń i wywali Wam tysiące wyników ![]() RE: Program do zwiekszego zarobkow PPA !!(Specjalnie dla Zarabiam.com!!!) <Nowy LInk> - Haxite - 03-06-2015 17:41 @[Pasza dla konia] kiedyś robiłem amatorsko programy w AutoIT3 więc mi tam średnio trzeba ten programik. Wiem co, gdzie i jak szukać. (02-06-2015 17:47)war43 napisał(a): A tu pytanie, do tych bardziej obeznanych programistów: Czy istnieje taka możliwość, żeby ten programik przy kliknięciu "Download" jednocześnie wyłączał antywirusa np. na 10 minut?Wątpię aby w VB można było takie cuda robić. Teoretycznie jest taka możliwość ale z wykorzystaniem języka C++ lub pochodnych. RE: Program do zwiekszego zarobkow PPA !!(Specjalnie dla Zarabiam.com!!!) <Nowy LInk> - Pasza dla konia - 03-06-2015 17:54 @up , Ty chyba nie wiesz , że w VB można wykonać nawet 10x lepsze programy... Środowisko jak środowisko , może nie tak rozbudowane jak c++ ale coś tam można napisać ![]() Program do zwiekszego zarobkow PPA !!(Specjalnie dla Zarabiam.com!!!) <Nowy LInk> - Hybrid1990 - 20-11-2020 12:37 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |