Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Program do zwiekszego zarobkow PPA !!(Specjalnie dla Zarabiam.com!!!) <Nowy LInk> - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Program do zwiekszego zarobkow PPA !!(Specjalnie dla Zarabiam.com!!!) <Nowy LInk> (/Temat-Program-do-zwiekszego-zarobkow-PPA-Specjalnie-dla-Zarabiam-com-Nowy-LInk-87401)

Strony: 1 2 3 4

RE: Program do zwiekszego zarobkow PPA !!(Specjalnie dla Zarabiam.com!!!) <Nowy LInk> - Pasza dla konia - 02-06-2015 09:45

Ludzie odpalcie visual studio lub autoit i napiszcie w 5 minut wlasny programik

RE: Program do zwiekszego zarobkow PPA !!(Specjalnie dla Zarabiam.com!!!) <Nowy LInk> - Haxite - 02-06-2015 09:49

Pdk, rozchodzi się po to, ze nie każdy potrafi napisać taki program (^_-)
Napisz tutorial, a zobaczysz ile rep dostaniesz :-D

RE: Program do zwiekszego zarobkow PPA !!(Specjalnie dla Zarabiam.com!!!) <Nowy LInk> - war43 - 02-06-2015 17:47

Dokładnie tak, jak pisze Haxite.
Zainstalowałem całe to Visual Studio, ale stwierdziłem, że kompletnie nie mam pojęcia o co tam chodzi.
A kilka/kilkanaście godzin nauki, w celu stworzenia programu, który można zrobić w 10-15 minut trochę mija się z celem Sad

RE: Program do zwiekszego zarobkow PPA !!(Specjalnie dla Zarabiam.com!!!) <Nowy LInk> - Pasza dla konia - 03-06-2015 17:02

@up and @2up
Wpiszcie na Youtube frazę " How to make a hack" czy coś w ten deseń i wywali Wam tysiące wyników Smile

RE: Program do zwiekszego zarobkow PPA !!(Specjalnie dla Zarabiam.com!!!) <Nowy LInk> - Haxite - 03-06-2015 17:41

@[Pasza dla konia] kiedyś robiłem amatorsko programy w AutoIT3 więc mi tam średnio trzeba ten programik. Wiem co, gdzie i jak szukać.
(02-06-2015 17:47)war43 napisał(a):  A tu pytanie, do tych bardziej obeznanych programistów: Czy istnieje taka możliwość, żeby ten programik przy kliknięciu "Download" jednocześnie wyłączał antywirusa np. na 10 minut?
Być może to pytanie jest głupie, ale jestem w tym temacie kompletnie zielony Wink
Wątpię aby w VB można było takie cuda robić. Teoretycznie jest taka możliwość ale z wykorzystaniem języka C++ lub pochodnych.

RE: Program do zwiekszego zarobkow PPA !!(Specjalnie dla Zarabiam.com!!!) <Nowy LInk> - Pasza dla konia - 03-06-2015 17:54

@up , Ty chyba nie wiesz , że w VB można wykonać nawet 10x lepsze programy... Środowisko jak środowisko , może nie tak rozbudowane jak c++ ale coś tam można napisać Smile

Program do zwiekszego zarobkow PPA !!(Specjalnie dla Zarabiam.com!!!) <Nowy LInk> - Hybrid1990 - 20-11-2020 12:37

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.