Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Fast-adv.com- Płaci! Dowód! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Buxy oraz Surfbary (/Forum-Buxy-oraz-Surfbary-84)
+---- Dział: Buxy (/Forum-Buxy-313)
+---- Wątek: Fast-adv.com- Płaci! Dowód! (/Temat-Fast-adv-com-Placi-Dowod-87325)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Fast-adv.com- Płaci! Dowód! - patryk6176 - 25-03-2014 18:07

tez jestem ciekawy ehh poczekamy zobaczymy ;p

RE: Fast-adv.com- Płaci! Dowód! - poduszka12 - 26-03-2014 12:36

no i już dostępne premium i vip Big Grin
Czy tylko ja nie mogę wymienić pkt na gotówkę ani gotówki wypłacić?

naprawili wszystkie bugi, i jeszcze poleceni wynajęci mało zarabiają facepalm

RE: Fast-adv.com- Płaci! Dowód! - fast-adv - 28-03-2014 10:20

Witam
Na ile oceniacie wartość paczek: 5,10, 25?? Czy cena podana w serwisie jest wysoka?? I jaką bramkę płatności preferujecie??

RE: Fast-adv.com- Płaci! Dowód! - Rafiks1992 - 28-03-2014 10:27

ceny za paczki są o wiele za wysokie ;-) na początku powinny być jak najtańsze żeby przyciągnąć użytkowników i stopniowo podnosić. bez przesady 3 dolary za 5 użytkowników z czego 3 nie będzie kilkac, wogóle to nie zachęca ;-)

RE: Fast-adv.com- Płaci! Dowód! - fast-adv - 28-03-2014 13:34

Generalnie kupując lotto mamy nadzieję że wygramy kilka set złotych, tysięcy, milionów. Często wygrywamy jedynie od 2 zł do 300 zł. Podsumowując i tak większość przegrywa. Czasami zdarza się wygrać większą kwotę która pokryje nasze straty. W serwisie jak w życiu codziennym by zarobić większe pieniądze często ryzykujemy. A co jeśli z 5 poleconych klikać będzie 4. Przy tej ilości i 40 reklam dziennie + Lubie to i Google plusy ~50 reklam. 50ad x 4ref = 200pkt x 30 dni = 6000ad x $0.001 = $6. Klikać będzie jedynie 2 osoby i tak wychodzi nam $3. Klikać będzie 1 osoba zarobimy zwrot w wysokości $1.5. Czy ryzykując nie warto zainwestować $3?

Stawka w serwisie została zmieniona na $2 dostępne jest około 6 paczek po 5 poleconych
* Podana wyżej stawka aktywna będzie do 23/24 w nocy.

Polecajcie serwis jako system reklamowy to z pewnością przybędzie dużo nowych reklam. Więcej reklam = większe zarobki.
* Ilość reklam podana na głównej stronie serwisu oblicza wszystkie reklamy z całego serwisu.
Cześć reklam są dostępne na innym języku strony.

!?! Co myślicie o opcji w serwisie transfer gotówki jak w systemie PayPal!?!

Pozdrawiam.

RE: Fast-adv.com- Płaci! Dowód! - badom - 28-03-2014 13:44

No tak, ale jeśli przydzieli nam osoby które pierwszego dnia wyklikają i odpuszczą, to mamy przechlapane. Nie można zrobić takiego systemu jak na ojooo, że jeśli RR nie klika 2-3 dni to jest wymieniany na inny? Wpłaciłem 2$, kupiłem paczkę z nadzieją zarobków chociaż 0,3$ dziennie mimo dolara obiecywanego, a teraz nie zarabiam nic na nich.

RE: Fast-adv.com- Płaci! Dowód! - fast-adv - 28-03-2014 17:08

W związku z tym pytaniem od piątku następnego tygodnia dojdzie system odświeżania poleconych. Co 3 dni zmieniać się będą wygenerowani poleceni na nowych z powiadomieniem na email. Podobnie jak na popularnym serwisie ojooo .

RE: Fast-adv.com- Płaci! Dowód! - badom - 28-03-2014 17:52

Dziękuję. Mam nadzieję, że pozwoli mi to przynajmniej wyjść na 0 Smile.

RE: Fast-adv.com- Płaci! Dowód! - bbr - 29-03-2014 19:18

(26-03-2014 12:36)poduszka12 napisał(a):  Czy tylko ja nie mogę wymienić pkt na gotówkę ani gotówki wypłacić?

Zauwazylem ze juz nie da sie wymienic punktow na gotowke nie majac VIP Smile
Niezbyt dobre rozwiazanie. VIP powinnien byc dla zaawansowanych a nie dla rozwiazania podstawowego. :]

RE: Fast-adv.com- Płaci! Dowód! - Androoo - 31-03-2014 18:03

Myślę, że ten serwis jest bardzo przyszłościowy. Znam osoby którym mogę go polecic