![]() |
Fast-adv.com- Płaci! Dowód! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Buxy oraz Surfbary (/Forum-Buxy-oraz-Surfbary-84) +---- Dział: Buxy (/Forum-Buxy-313) +---- Wątek: Fast-adv.com- Płaci! Dowód! (/Temat-Fast-adv-com-Placi-Dowod-87325) |
RE: Fast-adv.com- Płaci! Dowód! - patryk6176 - 25-03-2014 18:07 tez jestem ciekawy ehh poczekamy zobaczymy ;p RE: Fast-adv.com- Płaci! Dowód! - poduszka12 - 26-03-2014 12:36 no i już dostępne premium i vip ![]() Czy tylko ja nie mogę wymienić pkt na gotówkę ani gotówki wypłacić? naprawili wszystkie bugi, i jeszcze poleceni wynajęci mało zarabiają ![]() RE: Fast-adv.com- Płaci! Dowód! - fast-adv - 28-03-2014 10:20 Witam Na ile oceniacie wartość paczek: 5,10, 25?? Czy cena podana w serwisie jest wysoka?? I jaką bramkę płatności preferujecie?? RE: Fast-adv.com- Płaci! Dowód! - Rafiks1992 - 28-03-2014 10:27 ceny za paczki są o wiele za wysokie ;-) na początku powinny być jak najtańsze żeby przyciągnąć użytkowników i stopniowo podnosić. bez przesady 3 dolary za 5 użytkowników z czego 3 nie będzie kilkac, wogóle to nie zachęca ;-) RE: Fast-adv.com- Płaci! Dowód! - fast-adv - 28-03-2014 13:34 Generalnie kupując lotto mamy nadzieję że wygramy kilka set złotych, tysięcy, milionów. Często wygrywamy jedynie od 2 zł do 300 zł. Podsumowując i tak większość przegrywa. Czasami zdarza się wygrać większą kwotę która pokryje nasze straty. W serwisie jak w życiu codziennym by zarobić większe pieniądze często ryzykujemy. A co jeśli z 5 poleconych klikać będzie 4. Przy tej ilości i 40 reklam dziennie + Lubie to i Google plusy ~50 reklam. 50ad x 4ref = 200pkt x 30 dni = 6000ad x $0.001 = $6. Klikać będzie jedynie 2 osoby i tak wychodzi nam $3. Klikać będzie 1 osoba zarobimy zwrot w wysokości $1.5. Czy ryzykując nie warto zainwestować $3? Stawka w serwisie została zmieniona na $2 dostępne jest około 6 paczek po 5 poleconych * Podana wyżej stawka aktywna będzie do 23/24 w nocy. Polecajcie serwis jako system reklamowy to z pewnością przybędzie dużo nowych reklam. Więcej reklam = większe zarobki. * Ilość reklam podana na głównej stronie serwisu oblicza wszystkie reklamy z całego serwisu. Cześć reklam są dostępne na innym języku strony. !?! Co myślicie o opcji w serwisie transfer gotówki jak w systemie PayPal!?! Pozdrawiam. RE: Fast-adv.com- Płaci! Dowód! - badom - 28-03-2014 13:44 No tak, ale jeśli przydzieli nam osoby które pierwszego dnia wyklikają i odpuszczą, to mamy przechlapane. Nie można zrobić takiego systemu jak na ojooo, że jeśli RR nie klika 2-3 dni to jest wymieniany na inny? Wpłaciłem 2$, kupiłem paczkę z nadzieją zarobków chociaż 0,3$ dziennie mimo dolara obiecywanego, a teraz nie zarabiam nic na nich. RE: Fast-adv.com- Płaci! Dowód! - fast-adv - 28-03-2014 17:08 W związku z tym pytaniem od piątku następnego tygodnia dojdzie system odświeżania poleconych. Co 3 dni zmieniać się będą wygenerowani poleceni na nowych z powiadomieniem na email. Podobnie jak na popularnym serwisie ojooo . RE: Fast-adv.com- Płaci! Dowód! - badom - 28-03-2014 17:52 Dziękuję. Mam nadzieję, że pozwoli mi to przynajmniej wyjść na 0 ![]() RE: Fast-adv.com- Płaci! Dowód! - bbr - 29-03-2014 19:18 (26-03-2014 12:36)poduszka12 napisał(a): Czy tylko ja nie mogę wymienić pkt na gotówkę ani gotówki wypłacić? Zauwazylem ze juz nie da sie wymienic punktow na gotowke nie majac VIP ![]() Niezbyt dobre rozwiazanie. VIP powinnien byc dla zaawansowanych a nie dla rozwiazania podstawowego. :] RE: Fast-adv.com- Płaci! Dowód! - Androoo - 31-03-2014 18:03 Myślę, że ten serwis jest bardzo przyszłościowy. Znam osoby którym mogę go polecic |