Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zacznij zarabiać już dziś na askspace.pl! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Zacznij zarabiać już dziś na askspace.pl! (/Temat-Zacznij-zarabiac-juz-dzis-na-askspace-pl-84536)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: Zacznij zarabiać już dziś na askspace.pl! - matek697 - 28-01-2014 16:20

Nie nalicza wejść, zrobiłem nawet nowe konto i tam też nie nalicza.
2 znajomych weszło i nic..

Mam b. fajną niszę gdyby naliczali i wypłacali to jakiegoś grosza zawsze można dorobić

RE: Zacznij zarabiać już dziś na askspace.pl! - szamot - 28-01-2014 16:36

Panowie jest i 1 wypłata zlecam! Smile

1 Dzień konkretnego spamu na askach, i wypłata zostaje zlecona dam od razu znać jak zrealizuje stronka. Smile

RE: Zacznij zarabiać już dziś na askspace.pl! - matek697 - 28-01-2014 16:41

ile w $$ dostaniesz za ten 1 dzień?

RE: Zacznij zarabiać już dziś na askspace.pl! - szamot - 28-01-2014 16:49

Na razie wygląda to tak : [Obrazek: Wyplatakasasaasaasasa.jpg] Big Grin

RE: Zacznij zarabiać już dziś na askspace.pl! - investor - 28-01-2014 16:57

Wrzuciłem swój profil na fb i bez problemowo zlicza... Chodzi o to, zlicza tylko unikalne wejścia na dzień, jeżeli już raz ktoś wbił na kogoś profil to on dostaje wyświetlenie czyli 1 pkt i jak już wchodzisz do kogoś innego to ten ktoś chyba już nie otrzymuje... Tongue

RE: Zacznij zarabiać już dziś na askspace.pl! - matek697 - 28-01-2014 16:59

(28-01-2014 16:57)investor napisał(a):  Wrzuciłem swój profil na fb i bez problemowo zlicza... Chodzi o to, zlicza tylko unikalne wejścia na dzień, jeżeli już raz ktoś wbił na kogoś profil to on dostaje wyświetlenie czyli 1 pkt i jak już wchodzisz do kogoś innego to ten ktoś chyba już nie otrzymuje... Tongue

a no może być.. właśnie mi zliczyło 1 pkt.. ciężko trochę z takim naliczaniem ale się zobaczy

RE: Zacznij zarabiać już dziś na askspace.pl! - investor - 28-01-2014 17:06

Tzn. czemu ciężko? Jak ktoś liczy na wejścia osób z askspace to wiadomo, bez promowania profilu mam ich z 80 dziennie to wpadają grosze... Jednak jeśli mowa o sprowadzeniu ruchu z zewnątrz to już co innego... Smile Najlepiej znaleźć sobie konkretnych poleconych tzw. fejmów z aska którzy będą działać, wtedy punkty ładnie będą wpadać Big Grin

RE: Zacznij zarabiać już dziś na askspace.pl! - szamot - 28-01-2014 17:16

Dokładnie tak jak investor, ja juz paru fejmów sobie znalazłem którzy mają konto na askspace Smile Oczywiście z mojego reffa Big Grin

RE: Zacznij zarabiać już dziś na askspace.pl! - Zarobiony_Koles - 28-01-2014 17:43

A jak to w praktyce wychodzi, ktoś kto wejdzie na mój profil to musi być zarejestrowany?

RE: Zacznij zarabiać już dziś na askspace.pl! - investor - 28-01-2014 17:47

Nie Smile