Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+--- Wątek: Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! (/Temat-Ad4mmo-zarabiaj-reklamujac-gry-mmo-83813)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! - Sauer - 02-02-2014 14:35

Akurat całą pulę reklamową, samemu można sobie wykonać bezproblemowo - wystarczy podlinkować banner w .gif i wuala. Wink

RE: Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! - Karol02 - 14-02-2014 09:45

To będzie chyba najlepszy i najszybszy sposób.

RE: Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! - musicfan - 14-02-2014 11:30

A skąd wziąć gotowy link? Tam jest tylko id bannera...

RE: Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! - Karol02 - 15-02-2014 15:38

Kliknij na nazwę gry i otworzy Ci się karta ze wszystkimi danymi kampanii. Znajdziesz tam link kampanii z twoim ID możesz dodać własne dane na przykład nazwę domeny na jakiej zamieszczasz linki(dobre rozwiązanie jeżeli masz kilka stron, możesz wówczas kontrolować z jakie strony są rejestracje) i kilka innych zmiennych dla bardziej zaawansowanych użytkowników.

RE: Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! - wojtek1436 - 02-03-2014 15:07

działa to na facebooku ?

RE: Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! - Karol02 - 02-03-2014 15:13

A co ma działać na Facebooku?

RE: Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! - wojtek1436 - 02-03-2014 15:29

czy jak bede reklamował swoje linki z tego portalu to czy będzie akceptować ?

RE: Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! - Karol02 - 02-03-2014 16:07

Tak. Lidy będą akceptowane. Musisz tylko wykonać to w formie reklamy np. Wstaw zdjęcie jakiś opis (zdanie - dwa) i link. Pamiętaj tylko że nie możesz pisać w stylu zagraj a dostaniesz jakiś bonus, kod lub coś innego. Nie możesz nagradzać użytkowników za rejestracje. To musi być ich własna decyzja. Ale możesz zareklamować grę coś w stylu "kolejna świetna produkcja firmy Big Point", "Mam propozycje na weekendową nudę". Im więcej znajomych tym większa szansa że ktoś zagra.
Pamiętaj REKLAMUJ grę a nie zmuszaj lub nagradzaj za rejestrację. Mogą się dopatrzeć i anulować lidy.

RE: Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! - DeI - 02-03-2014 16:53

Karol a wiesz czy oprócz za zysków z Leadów dostajemy jakieś bonusy za to że ktoś premium kupi niby u konkurentów czyli PortMMO dzielą się zyskami z premium

RE: Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! - Karol02 - 02-03-2014 18:19

Czy mają jakieś zyski trudno mi powiedzieć. Płacą tylko za lidy. Aczkolwiek zdarzają się gry gdzie masz płacone np: 20% od zysków firmy(producenta gry) jakie wyda gracz w danej produkcji Może być też tak że np PortMMO dostaje dodatkowo bonusy za konta premium ale się tego nie dowiemy, może być też tak że Port, ad4mmo ma podpisaną umowę na 40% od zysku a my dostajemy 20%. Z mojego doświadczenia wiem że w Polsce ten system jeszcze nie jest tak popularny bo mało wydajemy na gry. Z tego co wiem to 2% ludzi grających wydaje ok40 euro miesięcznie na gry(rynek niemiecki) i my z tych możemy dostać 20% tego co wydają użytkownicy oczywiście zarejestrowani z naszego linka. Tyle e teorii.
Z granicą stawki za rejestrację są o niebo większe od tych co dostajemy u nas. Np: w Niemczech za rejestrację w World of Tanks płacą bodajże 4-5 euro. Jak widać wszystko zależy od rynku.