![]() |
FireCenter - Co chcesz wiedzieć? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: FireCenter - Co chcesz wiedzieć? (/Temat-FireCenter-Co-chcesz-wiedziec-83221) |
RE: FireCenter - Co chcesz wiedzieć? - AnnaKa - 07-01-2014 07:47 O jeśli jest możliwość tyle że na moje konto chyba dolce nie dojdą :/ A wypłaty przez pocztę to przekaz czy paczka ? Chociaż jak się domyślam gotówki (zielonej waluty) i tak pewnie też nie macie jak wysłać ![]() ![]() Chociaż co ja wybrzydzam ![]() ![]() RE: FireCenter - Co chcesz wiedzieć? - Kiljan - 07-01-2014 08:38 (07-01-2014 07:47)AnnaKa napisał(a): O jeśli jest możliwość tyle że na moje konto chyba dolce nie dojdą :/ A wypłaty przez pocztę to przekaz czy paczka ? Chociaż jak się domyślam gotówki (zielonej waluty) i tak pewnie też nie macie jak wysłaćTyle, że widzisz problem jest w tym, że na wymianie walut nie da się nie być stratnym ponieważ spread jest zawsze, a niestety banki łupią jak szalone, no ale cóż... to banki... RE: FireCenter - Co chcesz wiedzieć? - AnnaKa - 07-01-2014 08:44 Dam rade ![]() ![]() RE: FireCenter - Co chcesz wiedzieć? - aero2 - 07-01-2014 11:04 A ja mam inne pytanie, czy dodacie lub stworzycie sieć Pay Per Install? RE: FireCenter - Co chcesz wiedzieć? - sqmany - 07-01-2014 12:17 Czy w programie "Pobierz Plik" będzie możliwość ustawienia np.ilości pobrań bez potrzeby ustawiania nazwy pliku i wagi pliku? RE: FireCenter - Co chcesz wiedzieć? - AnnaKa - 07-01-2014 12:46 @up Była o tym mowa już w przyszłości będzie taka możliwość ![]() RE: FireCenter - Co chcesz wiedzieć? - hunterpl444 - 07-01-2014 12:49 No cóż pozostaje czekać ja mam nadzieję że właściciele stworzą po dwa duplikaty programów żeby inaczej wyglądały np: doładowania lub żeby można było zmienić samemu wygląd RE: FireCenter - Co chcesz wiedzieć? - MartinS - 07-01-2014 13:18 Jeśli wprowadzimy możliwość zarobku w stylu obecnych oraz byłych programów typu easysub czy fires, na pewno wszystko będzie na najwyższym poziomie. Na początek oferty wymienione w pierwszym poście przez Damiana będą dodane tylko do FireCPA FireCash. To, kiedy i czy uruchomimy serwis sms, zależy od waszego zainteresowania i naszych testów. RE: FireCenter - Co chcesz wiedzieć? - elo13 - 07-01-2014 13:45 czy bedziemy otrzymywac $ za tych, ktorzy nie wypisali sie z subow np. po tygodniu? RE: FireCenter - Co chcesz wiedzieć? - hunterpl444 - 07-01-2014 13:53 (07-01-2014 13:18)MartinS napisał(a): Jeśli wprowadzimy możliwość zarobku w stylu obecnych oraz byłych programów typu easysub czy fires, na pewno wszystko będzie na najwyższym poziomie. Na początek oferty wymienione w pierwszym poście przez Damiana będą dodane tylko do FireCPA FireCash. To, kiedy i czy uruchomimy serwis sms, zależy od waszego zainteresowania i naszych testów. Przypuszczalnie zainteresowanie będzie ogromne zbierz wszystkich ludzi z easy, illy i na pewno sporo przejdzie z działających do teraz. Wiesz Właściciele Firecash mają renomę a to tu jest ważne. Ja sam czekam z niecierpliwością na dobry serwis gdzie człowiek nie będzie się martwił czy na drugi dzień nie zniknie |