![]() |
"Prawdziwa nazwa Easy" - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: EasySub (/Forum-EasySub-355) +---- Wątek: "Prawdziwa nazwa Easy" (/Temat-Prawdziwa-nazwa-Easy-82030) |
RE: "Prawdziwa nazwa Easy" - kuba48 - 18-12-2013 17:52 Mi się zdaje, że albo fires albo illysms to jego dzieło drugie ;D Szykowane już wczesniej by móc zamknąć tą strone. ![]() RE: "Prawdziwa nazwa Easy" - JaTuDensze - 18-12-2013 17:59 (18-12-2013 17:52)kuba48 napisał(a): Mi się zdaje, że albo fires albo illysms to jego dzieło drugie ;D Szykowane już wczesniej by móc zamknąć tą strone. Fires ma całkiem innego właściciela + zobacz sobie firegifts kiedy powstało od tego wszystko się zaczęło ![]() RE: "Prawdziwa nazwa Easy" - themate0 - 18-12-2013 18:44 a administrator illysms podaje sie za kobiete, zeby nie wzbudzac podejrzen ![]() RE: "Prawdziwa nazwa Easy" - bolo9797 - 18-12-2013 19:28 (18-12-2013 11:25)AnnaKa napisał(a): @4midableDlaczego ?? Chyba nawet ja mogi ci odpowiedziec ![]() ![]() RE: "Prawdziwa nazwa Easy" - kubsztyl955 - 18-12-2013 22:21 ja na miejscu spryciarza z easysub bym się trochę bał ![]() RE: "Prawdziwa nazwa Easy" - makumba21 - 18-12-2013 23:18 no niestety oszukal wszystkich , niema co sie spinac RE: "Prawdziwa nazwa Easy" - themate0 - 18-12-2013 23:29 Konto o podanym adresie email nie istnieje usunęli wszystkie konta o.o RE: "Prawdziwa nazwa Easy" - Karczu - 18-12-2013 23:29 Jak Was czytam to mam szeroki uśmiech na twarzy. Po pierwsze, to w pierwszym poście w temacie macie podane błędne dane. Właścicielem jest (a przynajmniej był) zupełnie ktoś inny. Tylko siary sobie narobicie jak wparujecie do typka z pierwszego posta. Chociażby dlatego, że EasySub nie był prowadzony przez polską firmę, a przez firmę zagraniczną założoną w jednym z rajów podatkowych (i nie mam tu na myśli Cypru) celem uniknięcia chorych podatków i wręcz niebotycznej księgowości przy takim obrocie. Prawdopodobnie właśnie dlatego nie otrzymujecie teraz kasy, bo ta kombinatorka się w jakiś sposób ukróciła i ponoć konta mają poblokowane, co mnie wcale nie dziwi patrząc na skalę przelewów do PL. Po drugie, to dużo gadacie, a znów nic nie zrobicie. Oszusta i gimba z resztą Ogóra mieliście na tacy i nic nie zrobiliście, a tu strasznie ludzie pielgrzymki chcą organizować do siedziby EasySuba, w dodatku do jakiejś cholera wie skąd wziętej, niewłaściwej firmy i do niewłaściwego człowieka. Przypał i nic więcej Szerloki ![]() Osobiście ciesze się, że ES padło, bo mega zepsuło, a wręcz zgimbusiło rynek CPA. Pozdrawiam. RE: "Prawdziwa nazwa Easy" - pixel21 - 18-12-2013 23:55 usunięte konta gj dla easysub :3 RE: "Prawdziwa nazwa Easy" - DDK - 19-12-2013 00:01 (18-12-2013 23:29)Karczu napisał(a): Jak Was czytam to mam szeroki uśmiech na twarzy. Zepsuło rynek CPA? A CPA to pewnie na czym polega? Aby pobrać plik wypełnij ofertę "wygraj iphone" gdzie jest płatna subskrypcja? Durne myślenie, ale w sumie nie dziwię Ci się bo prowadzisz sobie jakiś tam serwis ![]() |