Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zbiór dochodowych nisz [aktualizacje] - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282)
+--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286)
+--- Wątek: Zbiór dochodowych nisz [aktualizacje] (/Temat-Zbior-dochodowych-nisz-aktualizacje-81572)

Strony: 1 2 3 4

RE: Zbiór dochodowych nisz [aktualizacje] - Fineks - 19-01-2014 12:13

Ja zauważyłem, że najwięcej pobrań idzie z dragon city mimo że to odgrzewany kotlet

RE: Zbiór dochodowych nisz [aktualizacje] - steel123 - 19-01-2014 20:35

Patrząc na wasze wypowiedzi zastanawiam się po co ciągle piszecie to samo?
Nie łatwiej się zastanowić dlaczego na niszy nawet z 2011 roku można zarobić?
Każdego dnia dana gra ma nowych graczy, każdego dnia dana osoba chce być lepsza od innych i szuka wspomagaczy. Koniec kropka Smile

Odp: Zbiór dochodowych nisz [aktualizacje] - asiorek - 19-01-2014 22:38

Dokladnie sie z tym zgadzam..

Sam od siebie dam wam pou cheat / hack

Patrząc czysto hipotetycznie, gra ma spora grywalnosc z dnia na dzien coraz wiecej osob kupuje sobie tablety smartfony i inne wytwory technki i te gry wlasnie u nich laduja. :-)

Ja te 270$ zarobilem na wlasnie tzw niszach oklepanych :-) na wszystkim da sie zarobic.. :-)

Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2

Odp: Zbiór dochodowych nisz [aktualizacje] - asiorek - 20-01-2014 19:04

Ale co w tym zlego ? Wypalone nie wypalone zarobic sie da i ja ludziom pokazuje to wlasnie.. myslisz ze te 300$ zarobilem na mega świeżych niszach? Zrobilem swoje dsa generatory i jestem z siebie dumny. Ale tyle ile ja zarabiam na niszach wypalonych to starcza mi spokojnie na miesiac. :-) i szczerze z tego tematu nie wziąłem zadnej niszy.. :-) to ze odwiedzam i komentuje nie musi nic oznaczać.. :-) mam swoje dwie glownie dajacy dochod mi i sie cieszę, praktycznie lece z autopilota. Mam dwie nisze ktorych tutaj jeszcze nie widzialem :-) a tez sa wypalone i kazdy odradza bo na nich sie nie da zarobić. . A jednak jakos 300$ wpadlo :-)

Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2

RE: Zbiór dochodowych nisz [aktualizacje] - rozekrr - 25-11-2014 12:24

Czas odkopać trochę temat i być na bieżąco Smile
Ponad 800+ nisz znalezionych w sieci.

RE: Zbiór dochodowych nisz [aktualizacje] - Max998 - 01-12-2014 13:23

Przydadzą się. Smile
U mnie całkiem dobrze się ma typowy odgrzewany kotlet dostępny niemal na każdej stronie czasami a nawet w 99% za darmo.. Crack do gry Emergency 4 + najciekawsze i nowe mody do Farming Simulator 2015.