Moje Wypłaty Adsense - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zdobyte Nagrody (/Forum-Zdobyte-Nagrody-149) +--- Dział: Wypłaty (/Forum-Wyplaty-165) +--- Wątek: Moje Wypłaty Adsense (/Temat-Moje-Wyplaty-Adsense-80716) |
RE: Moje Wypłaty Adsense - gix2evr - 07-05-2015 16:58 Gratulacje ! RE: Moje Wypłaty Adsense - Pasza dla konia - 10-05-2015 00:32 Gratki RE: Moje Wypłaty Adsense - Krzychulski - 06-06-2015 18:52 ładnie, ładnie koleżko RE: Moje Wypłaty Adsense - DeI - 18-11-2015 15:12 Postanowiłem sobie odświeżyć temat swój. W sierpniu dostałem ostatnią wypłatę gdyż moja metoda tymczasowo się wypaliła i zostałem zbanowany ogólnie jechałem na dwóch kontach adsense. Daję jeszcze screen z mojego rekordu po Wielkanocy. Dorzucam jeszcze moje najnowsze screeny z wypłat z Hyipów w których siedzę a mianowicie. Carribean Bridge Recyclix a także z Zarabiania z Nitramem. Jakby ktoś chciał coś wiedzieć to mentoruję GG:17946057 Edit. Działam jeszcze w Trafficmonsoon na 20 ADPackach działam według strategii ciągłej reinwestycji aby jak najszybciej wbić zwrot wkładu liczę na to że do Lutego Program będzie żył a potem to już czysty zysk i reinwestycja/kieszonkowe w stosunku 50/50 |