Powrót do pracy - Sh4ker - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Powrót do pracy - Sh4ker (/Temat-Powrot-do-pracy-Sh4ker-80490) |
RE: Powrót do pracy - Sh4ker - Sh4ker - 27-11-2013 21:50 Haha ja nie wnikam w twoje fetysze, dobra ja zwijam modlitwa o Francje i lulu. Tak jak cię kiedyś uczyłem, i widzisz jakie efekty przynosi . RE: Powrót do pracy - Sh4ker - vankosiara - 27-11-2013 22:12 Wy tu o motywacji mówicie jak 1$ macie a ja się dopiero motywuje od dniówki 30$ 2 Chodź i tak marnie mi to wychodzi RE: Powrót do pracy - Sh4ker - VIP - 27-11-2013 22:18 No i prawidłowo : )) RE: Powrót do pracy - Sh4ker - Sh4ker - 28-11-2013 18:37 Dzień 6
Co zrobiłem : - Znalzłem niszę na dziś wydaję mi się że będzie dobra i przyniesie zyski bo jest mała konkurencja - Zrobiłem do niej hacka w VB - Dodałem też do niego filmik na YT no i posta oczywiście - Pompuje jeszcze trochę filmik który przynosił zyski żeby przynosił jeszcze większe - Spingowałem posta To mi się podoba dzisiejsze zarobki może szału nie robią, ale na razie muszę się zadowolić się takimi. Uu zaczynają mi znacznie rosnąć, mam nadzieje że nadal będą w tak szybkim tępię szły w górę. Może jednak coś będzie z tego mojego powrotu, bynajmniej mam taką nadzieję. Teraz szukam jakiejś fajnej uśługi na fivver który by przyniosła fajne efekty, jak byście mogli coś polecić piszcie tutaj . Dzisiaj zarobione : 2.56$ W sumie : 16.05$ RE: Powrót do pracy - Sh4ker - VIP - 28-11-2013 18:40 No no, dniówka prawie 3 $, idzie coś w górę Brawo RE: Powrót do pracy - Sh4ker - Sh4ker - 28-11-2013 18:45 Dzięki, mam nadzieję że teraz już będą tylko rosły a nie po kilka centów. Dzięki że mnie zmotywowałeś do dziennika, no i do pracy oczywiście. Jednak ktoś musi poganiać takiego lenia jak ja, no i za to chce ci teraz podziękować w moim dzienniku do którego założenia się przyłożyłeś . RE: Powrót do pracy - Sh4ker - VIP - 28-11-2013 18:47 O kurcze ... bardzo mi miło, dzięki ; )) A co z fivera chcesz kupic ? Jakieś wyswietlenia youtube, backlinki, chmm ? RE: Powrót do pracy - Sh4ker - Sh4ker - 28-11-2013 18:48 Youtube raczej nie, wolę się skupić na SEO. Wiesz jak dla mnie w tym nowym blogu ważniejsza jest pozycja w guglu, niż jakieś filmiki które mogą przeminąć. A jeszcze nie wiem jak znajdę coś fajnego, na pewno napiszę w dzienniku. RE: Powrót do pracy - Sh4ker - VIP - 28-11-2013 18:59 ambitnie, ambitnie RE: Powrót do pracy - Sh4ker - Sh4ker - 28-11-2013 19:05 No a jak na tym blogu jak już coś robić to tylko porządnie, chce być jeszcze lepszy niż kiedyś. |