AdBuster Filmik o doładowaniach/lokalizacji. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: EasySub (/Forum-EasySub-355) +---- Wątek: AdBuster Filmik o doładowaniach/lokalizacji. (/Temat-AdBuster-Filmik-o-doladowaniach-lokalizacji-79562) |
RE: AdBuster Filmik o doładowaniach/lokalizacji. - 4midable - 06-11-2013 22:34 Nie siejcie paniki Zobaczymy jutro/pojutrze RE: AdBuster Filmik o doładowaniach/lokalizacji. - szamus200 - 06-11-2013 22:36 Już nawet widze ze 4midable kasa nie wpada ;( RE: AdBuster Filmik o doładowaniach/lokalizacji. - sqmany - 06-11-2013 22:37 No właśnie zamiast siać panikę powinniście zająć się flagowaniem filmiku, wątpię ,że dużo ten filmik zmieni, no ale lepiej dla bezpieczeństwa filmik oflagować, jak koło 100 osób go oflaguję to myślę ,że pójdzie na dno RE: AdBuster Filmik o doładowaniach/lokalizacji. - Prizers - 06-11-2013 22:42 tak? i jakie oskarżenie wybierzecie w oflagowaniu filmiku? "Użytkownik wyraził swoja opinie o darmowych doładowaniach?" mam wrażenie ,że na tym forum jest więcej "gimbazy" niż poważnych dorosłych... RE: AdBuster Filmik o doładowaniach/lokalizacji. - MartinS - 06-11-2013 22:46 Tango Down, biczys. FireCPA ONLY! RE: AdBuster Filmik o doładowaniach/lokalizacji. - A$AP - 06-11-2013 22:48 Panowie i panie spokojnie! Przeczekamy ten szum i działamy dalej. RE: AdBuster Filmik o doładowaniach/lokalizacji. - alizen - 06-11-2013 22:49 bezmyślni spamerzy good work RE: AdBuster Filmik o doładowaniach/lokalizacji. - mlody222 - 06-11-2013 22:54 Panika jakby miał być koniec świata RE: AdBuster Filmik o doładowaniach/lokalizacji. - pireq - 06-11-2013 22:54 (06-11-2013 22:14)adkam12 napisał(a): W sumie dla mnie to żadna strata, na easysubie tez zarabia nikogo nie kantujac, to jakie kto przyjmuje sposoby czy techniki zależy typowo od niego, może nie zarabiam tysięcy na ES ale pare stów miesięcznie za uczciwe promowanie usług wpada.Hmmm zawsze lubiłem adbstera aczkolwiek teraz troszkę zniszczył mi pracę i nie ukrywajmy tego skuteczność spadła strasznie i spadać będzie coraz bardzie. Nie wiem czy znacie ale Piotr z Kocham gotować został pozwany do sądu za nadawanie marce Sokołów tzw. złej twarzy Adbuster również mógłby zostać podany bo nie przedstawił regulaminu ani nie powiedział, że to serwis ROZRYWKOWY hehe no it o mogłoby byc potencjalnym powodem do flagowania filmiku, (06-11-2013 22:32)kubsztyl955 napisał(a):(06-11-2013 22:00)pireq napisał(a): Ja już o tym wspominałem dawno i z każdym dniem i każdym kolejnym newsem coraz bardziej sprawdza się to co zaraz powiem ale przed tym chcę powiedzieć, że to tylko moje zdanie a nie żaden rozkaz i nie, nie jestem internetowym boidupą ani tez osobą z konkurencji. W moim mieście w lokalne gazecie był cały artykuł na ten temat bo koleś dostał zarzut na podstawie kodeksu karnego artykuł bodajże 286 ? owalił ~56 osób i naraził je na łaczne koszt około 3 tysiaków dalej nic nie wiem RE: AdBuster Filmik o doładowaniach/lokalizacji. - NzerOZeroB - 06-11-2013 22:59 Prędzej czy później spodziewałem się tego.. |