![]() |
NBA od zajazdowicza - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: NBA od zajazdowicza (/Temat-NBA-od-zajazdowicza-79010) |
RE: NBA od zajazdowicza - zajazdowicz - 04-11-2013 12:07 Na 2 min przed koncem 77-79... dali sobie wrzucic pozniej pkt bez opamietania... 1 pkt do handi... no szkoda RE: NBA od zajazdowicza - zajazdowicz - 04-11-2013 16:31 5 Listopad godz. 1:05 Cleveland Cavaliers -Minnesota Timberwolves Typ: Minnesota Timberwolves kurs 2.05 bet365 Dziś w nocy Wilki zagraly bardzo dobre spotkanie przeciwko NYK, przyjemnie się ich ogladało i widać mają jeszcze zapas zarowno w defensywie i ofensywie. Graja b2b ale nie sądze by byl to jakis wiekszy problem, co do Cavaliers ich braki obnażyla ostatnio druzyna Pacers, gracze z Cleveland wygladali na ich tle bardzo ale to bardzo slabo.. jesli ktos ogladal to widzial że kompletnie nie radzili sobie w transition oraz w obronie pickow. Stawiam na Wilki. RE: NBA od zajazdowicza - zajazdowicz - 05-11-2013 19:41 Toronto Raptors - Miami Heat
typ: Miami Heat kurs 1.51 Pinnacle Brooklyn Nets - Utah Jazz typ:Utah Jazz +10 kurs: 1.91 Pinnacle RE: NBA od zajazdowicza - zajazdowicz - 06-11-2013 20:17 7 Listopad godz.3:35 OKC - Dallas Mavericks Dallas Mavericks +7 1.9 7 Listopad godz.1:35 Boston Celtics - Utah Jazz Utah Jazz +5 1.9 7 Listopad godz.1:05 Indiana Pacers - Chicago Bulls Chicago Bulls 2.05 7 Litopad godz: 1.05 Charlotte Bobcats - Toronto Raptors Toronto Raptors 1.74 RE: NBA od zajazdowicza - zajazdowicz - 07-11-2013 18:30 Troche ostatnio roznie z forma przedmeczową, nie mam czasu na gębsze rozwinięcie gdyż Kobieta po operacji i nie mam zbytnio czasu i chęci, Uzytkownicy na dziś takie coś HOUSTON - LA LAKERS , typ: LA LAKERS 9.5
zaufajcie i zagrajcie na duzej stawce ten typ. Niestety Mnie juz dzis nie będzie jesli dam rade to po polnocy jak wroce moge szerzej komus opisać dlaczego i jak na jakiej podstawie argumentuje sluszonsc tego zakladu na Lakers. Pozdrawiam
RE: NBA od zajazdowicza - Zimusek - 07-11-2013 23:49 Postawiłem na La LAkers, ale kurde chciałbym wiedzieć dlaczego akurat oni ;D Jeszcze przy takim kursie RE: NBA od zajazdowicza - zajazdowicz - 08-11-2013 00:03 Nie wiem ile ogladales Rockets ale poki co mimo zwyciestw nie robia na Mnie jakiegos miazdzacego wrazenia, a mecz z LAC ostatnio doskonale pokazal ich miejsce w szeregu. Rockets graja 3 mecz w 4 dni co tez bedzie mialo znaczenie moim zdaniem przy ich slabej lawce, jest Harden, Asik, Howard, Lin, Beverley ale grajac ostatnio duzo moze sie to odbic na dzisiejszej dyspozycji i skutecznosci. Lakers grajac z druzynami ktore nie miazdzą w defensywie graja o wiele lepsza koszykowke, a jak wiemy Rockets na tym etapie narazie taka ekipa nie są. Steve Blake, Xavier Henry, Pao Gasol, Nick Young, Jordan Farmar, Jodie Meeks, Jordan Hill i Chris Kaman to wcale nie takie zle zestawienie. Howard dzis pierwszy mecz przeciwko starej druzynie i mysle ze niezbyt poszaleje, mecz pewnie na styku jednak w koncowym rozliczeniu Moim zdaniem dzis Lakers wygrana. drugi typ 10/10
Houston - LA LAKERS LAKERS +13 2.00 PINNACLE to lokata ze 100 procentowym zyskiem oraz LAKERS WIN 11.75 RE: NBA od zajazdowicza - mareczek - 08-11-2013 00:10 Niestety nie ufam i nie ma szans zebym zagral to na duzej stawce. Co wiecej nie zagram nawet za dyszke bo szkoda dyszki. Nie widze sensownych argumentow przemawiajacych za wygrana LA. Lakers w trasie po Texasie. Z kazdym meczem zmeczenie bedzie coraz bardziej odczuwalne. Houston po wyjezdzie wraca na swoj parkiet, a jak wiadomo w tym sezonie kosza jak narazie w swojej hali. H2H za czasow wspanialej gry Bryanta nie jest jednoznacznie na korzysz dla LA. Dzis ma nie grac Nash z tego co sie orientuje aczkolwiek pewny nie jestem. W druzyne Rockets niezle sie wkomponowal Howard ktory jeszcze sezon temu gral z Lakersami wiec wie jak pokryc Gasola. Zreszta, sam Gasol meczu nie wygra, a szczegolnie jesli Steve nie zagra. Wtedy Pau nie bedzie mial od kogo dostawac pileczki i jego gra na wiele sie nie zda. Nie zagladalem dokladniej w sklady, ale jesli zagra Harden z Howardem, a w LA zabraknie jak pisalem Nasha i Bryanta(nie wiem czy juz gra czy nie, nie ogladam meczow Lakersow wiec nie obchodzi mnie on zbytnio) to o wygrana Houston jestem spokojny. Handi ktore wystawia buk troche sporawe, ale jakies -5 po kursie 1.4-5 mozna pewnie zlapac wiec raczej takie cos bym polecil RE: NBA od zajazdowicza - zajazdowicz - 08-11-2013 00:19 Po spotkaniu z LAC gdzie nie istnieli kompletnie w obronie gracze Rockets nie bylbym co do tego taki pewien, a tym bardziej juz wczesniej mieli wachania formy w ciagu spotkania ( patrz 1 polowa np. spotkania ze slabymi Jazz) Czy bylby Nash czy nie to i tak za wiele to nie zrobi.. kazdy wie jakim cancerem jest w obronie i dzisiaj wole mocniej w D bez niego anizeli mocniej w ataku z nim. Badz co badz zapowiada się ciekawe spotkanie. P.S nie wiem skąd to wysnules ale raczej dzis Howard Gasola kryć nie bedzie ani odwrotnie. E/ UCIEKAM SPAC, TROCHE SNU PRZED MECZEM SIĘ PRZYDA, POWODZENIA I POZDRAWIAM. RE: NBA od zajazdowicza - mareczek - 08-11-2013 00:43 Zlego slowa uzylem. Oczywiste jest to ze nie bedzie za nim biegal jak piesek ale kilka mycek powinien zrobic na gasolu ![]() |