Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Coś słodkiego dla każdego - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Coś słodkiego dla każdego (/Temat-Cos-slodkiego-dla-kazdego-78952)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Coś słodkiego dla każdego - Hiuston - 07-11-2013 23:35

Tam chodzi o to że uczestniczy się w konkursie o ipady czy o coś tam... Ja dopiero dzisiaj sobie zamówiłem bo wcześniej mi strona nie działała ;p

RE: Coś słodkiego dla każdego - Zloty - 08-11-2013 00:13

Dla mnie to oszustwo
Już raz wypełniałem ankietę i zostałem poinformowany że wezmę udział w konkursie.
To wszystko, nie było napisane jaki konkurs i kiedy się odbędzie, danych do wysyłki nie mogłem nigdzie podać gdyby okazało się że coś wygrałem.

Dla mnie oszustwo.

RE: Coś słodkiego dla każdego - Vaytira - 08-11-2013 02:17

(08-11-2013 00:13)Zloty napisał(a):  Dla mnie to oszustwo
Już raz wypełniałem ankietę i zostałem poinformowany że wezmę udział w konkursie.
To wszystko, nie było napisane jaki konkurs i kiedy się odbędzie, danych do wysyłki nie mogłem nigdzie podać gdyby okazało się że coś wygrałem.

Dla mnie oszustwo.

Ciężko przeczytać regulamin?
http://www.imbir.cukierkiverbena.biz/public/pdf/verbena_imbir_regulamin_konkursu.pdf

RE: Coś słodkiego dla każdego - Zloty - 08-11-2013 02:39

"Jutro każdy kto tu zajrzy o godzinie 15.00 dostanie 2 paczki cukierków ZA DARMO. Przekażcie informacje dalej. Będzie trzeba tylko wypełnić ankietę. Będzie to akcja promocyjna w związku z wejściem nowego smaku na rynek. Oj będzie się jutro działo Smile"

Więc według Ciebie każda osoba która wypełni ankietę dostanie paczkę cukierków ??

W regulaminie napisane jest

"g) o wyborze zwycięzców decyduje Komisja, składająca się z 3 przedstawicieli Organizatora Konkursu."

To jak to w końcu jest ??
Każdy dostaje pakę cukierków czy tylko te osoby które zostaną wybrane przez komisję ??

Czytałaś cały regulamin konkursu ??

RE: Coś słodkiego dla każdego - marionetkaa2 - 08-11-2013 10:08

Cukierki przyszły Big Grin

RE: Coś słodkiego dla każdego - ILEANITO - 09-11-2013 13:27

zamówione Smile
może wyślą...

RE: Coś słodkiego dla każdego - lenka00 - 11-11-2013 09:54

(08-11-2013 02:39)Zloty napisał(a):  "Jutro każdy kto tu zajrzy o godzinie 15.00 dostanie 2 paczki cukierków ZA DARMO. Przekażcie informacje dalej. Będzie trzeba tylko wypełnić ankietę. Będzie to akcja promocyjna w związku z wejściem nowego smaku na rynek. Oj będzie się jutro działo Smile"

Więc według Ciebie każda osoba która wypełni ankietę dostanie paczkę cukierków ??

W regulaminie napisane jest

"g) o wyborze zwycięzców decyduje Komisja, składająca się z 3 przedstawicieli Organizatora Konkursu."

To jak to w końcu jest ??
Każdy dostaje pakę cukierków czy tylko te osoby które zostaną wybrane przez komisję ??

Czytałaś cały regulamin konkursu ??

Tak czytałam Smile

29.10.2013 każdy kto wypełnił formularz miał otrzymać 2 paczki cukierków. Do rozdania było 5000 paczek + kupon do konkursu, które rozeszły się w 3 godziny. I takie informacje były na tym blogu (czyli informacja już nieaktualna bo cukierki się rozeszły) Od 30.10.2013 aby otrzymać cukierki należy odpowiedzieć na pytanie i tutaj dostają już tylko wybrane osoby cukierki (i takie informacje są w regulaminie)

RE: Coś słodkiego dla każdego - diabloo07 - 11-11-2013 18:49

Zamówione, w piątek doszły Wink

RE: Coś słodkiego dla każdego - Demon210 - 12-11-2013 16:19

Dziś dotarło! Huh <mniam>

RE: Coś słodkiego dla każdego - Matheo249 - 12-11-2013 20:23

A ja czekam od 29 października i nic smutny