Ile tak na prawdę traci poszkodowany? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: EasySub (/Forum-EasySub-355) +---- Wątek: Ile tak na prawdę traci poszkodowany? (/Temat-Ile-tak-na-prawde-traci-poszkodowany-78916) |
RE: Ile tak na prawdę traci poszkodowany? - sqmany - 29-10-2013 00:01 @UP O ile się nie mylę to jest forum o zarabianiu, a zarabianie na easysub jest jednym ze sposobów zarabianiu w internecie. RE: Ile tak na prawdę traci poszkodowany? - Captain - 29-10-2013 00:03 @UP: To żaden argument, co z tego? Dla przykładu pokazywanie swoich nagich zdjęć albo sex kamerki to też jeden ze sposobów zarabiania w internecie, a jakoś nikt tu o nim nie pisze ;P RE: Ile tak na prawdę traci poszkodowany? - redock - 29-10-2013 00:18 Postaraj się trochę poprawniej pisać, składnia w Twoich postach czasem boli Sposoby na których można dobrze zarobić w internecie zwykle polegają na oszukiwaniu ludzi(PPA, EasySub), tak samo działa rzeczywistość. Myślisz, że politycy żyją tak jak żyją za te kilka tysięcy złotych miesięcznie? Nie sądzę A co do Twoich nieprzychylnych komentarzy w stronę ludzi zarabiających na EasySub...Myślę, że masz przysłowiowy "ból dupy" bo "oni potrafią a ja nie!" Co robisz na tym forum jeżeli nie chcesz zarabiać? RE: Ile tak na prawdę traci poszkodowany? - pireq - 29-10-2013 00:24 Chciałem zapytać o koszty a rozpętałem piekło Jednego nie rozumiem, na cholerę prawisz te Swoje morały ? przecież nikogo nie zniechęcisz i niepotrzebnie ta dyskusje. p.s. reput dla Pana wyżej za zacytowanie odpowiedniego rozwiązania ;> RE: Ile tak na prawdę traci poszkodowany? - Captain - 29-10-2013 01:04 Już w innym temacie o Easysub ktoś zarzucił podobnym argumentem, że piszę tak dlatego, że sam nie potrafię na tym zarabiać. Kilka osób wytłumaczyło, że jest to bardzo łatwy sposób zarobku i nawet 'nooby' potrafią tak zarabiać. Sam admin się pod tymi rewelacjami podpisał. I mają rację, bo to tylko promowanie linku, ot i cała filozofia. Ja robię znacznie trudniejsze rzeczy w internecie, a ty próbujesz insynuować, że zwykłego linku promować nie potrafię? Bo to taka wielka filozofia dla wtajemniczonych pro internetowych biznesmenów wejść na Aska albo insze miejsce i ponaciągać nastolatków na darmowe doładowania, szpiega facebook albo inne takie rzeczy? RE: Ile tak na prawdę traci poszkodowany? - AnnaKa - 29-10-2013 01:13 Pisales o zarabianiu na kamerkach. Zapoznaj sie z trescia forum a pozniej pisz to pierwsza sprawa. Druga skoro jestes taki Proinformatyk i wgl. Stworzyles jakis system ktory przynosi Ci kase Puka do drzwi i daje sto tys do reki to co tu robisz i ciagle piszesz? Pisales ze jestes zaawansowany ... To co my jakas nizsza liga? Po trzecie w jednym temacie Cie uspokoilem to teraz tu piszesz. Troche szacunku dla Moderatora i Admina ktorzy musza pozniej sprzatac zamiast sobie hajs trzebac chociazby na EasySub RE: Ile tak na prawdę traci poszkodowany? - GoodLecki - 29-10-2013 01:24 Reddock te sposoby to zdecydowana mniejszość a nie większość. Captain zgadzam się z toba wielu kwestiach ale taka już jest specyfika ES nie mów że nie wiedziałeś, albo ci nie wypłacili czegoś stąd ta wena Kantuj reklamodawców jak tak cię sumienie gryzie RE: Ile tak na prawdę traci poszkodowany? - Bandaid - 29-10-2013 14:45 Cytat:Sposoby na których można dobrze zarobić w internecie zwykle polegają na oszukiwaniu ludzi(PPA, EasySub), tak samo działa rzeczywistość. Myślisz, że politycy żyją tak jak żyją za te kilka tysięcy złotych miesięcznie? Nie sądzę Big Grin A co do Twoich nieprzychylnych komentarzy w stronę ludzi zarabiających na EasySub...Myślę, że masz przysłowiowy "ból dupy" bo "oni potrafią a ja nie!" Co robisz na tym forum jeżeli nie chcesz zarabiać?' Odpisałem już jednemu troglodycie który twierdził, że 95% sposobów na zarobek w internecie to oszustwo więc odpiszę i tobie: To wierutna bzdura, powtarzana przez osoby które nie mają pojęcia o zarabianiu przez internet. A ten co rusz wysuwany argument o politykach jest tak słaby, że aż sił brak. Czy to, że w Chinach zabijają małe dziewczynki ma oznaczać, że swoją córkę też miałbym zabić? Ludzie, jak chcecie to zarabiajcie na EasySub ale z takimi pseudo argumentami to lepiej powstrzymajcie się od dotykania klawiatury. RE: Ile tak na prawdę traci poszkodowany? - redock - 31-10-2013 10:03 Powiedziałem, że najbardziej proste i dochodowe jest oszukiwanie ludzi Na buxach i surfbarach gówno zarobisz, na bukmacherce mozna latwo zyskac i latwo stracic, na reklamach ciężko jest zarobić itd. Podsumowując: będąc w 100% uczciwym zarobisz grosze RE: Ile tak na prawdę traci poszkodowany? - sqmany - 31-10-2013 10:59 @UP Głupoty pleciesz, chociaż Killer jest dobry przykładem, zarabia uczciwie i zarabia bardzo dużo. |