Youtubowe bany.. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Youtubowe bany.. (/Temat-Youtubowe-bany-78154) |
RE: Youtubowe bany.. - Qwik - 29-10-2013 17:20 Problem może leżeć w źle zakładanych kontach. RE: Youtubowe bany.. - chladek317 - 29-10-2013 17:28 zakładam od razu na youtube.com co moge zle tam robic? " Ten film jest już niedostępny, ponieważ powiązane z nim konto YouTube zostało usunięte. " ;/ RE: Youtubowe bany.. - chladek317 - 03-11-2013 09:24 Hah to jest smieszne kupilem VPN i co konta potrzymaly 2 dni... a wszystko bylo inne... Jak ktos chce moge sprzedac VPN CyberGhost do 1 grudnia za 10zł. RE: Youtubowe bany.. - Qwik - 03-11-2013 09:30 źle konta macie założone dlatego bany lecą.Innego wytłumaczenia nie ma. RE: Youtubowe bany.. - chladek317 - 03-11-2013 09:32 Jak moge zle zakladac? ;/ Prosze wytlumacz mi jak sie zaklada konta. Wchodza na yt i zakladam;c / zapomnialem dodac ze polecaily tez kupione konta, oczywiscie logowanie na nie bylo z roznych ip :c RE: Youtubowe bany.. - Qwik - 03-11-2013 09:36 -wyczyszczona przeglądarka -tryb prywatny -zmienione ip -prawdziwe dane (nie "adshbsdabhisdabh" tylko "john smith" itp) -weryfikacja sms lub telefonicznie Jeszcze przy każdym logowaniu zmieniajcie ip. RE: Youtubowe bany.. - chladek317 - 03-11-2013 09:49 Dokładnie to zrobiłem RE: Youtubowe bany.. - damianus627 - 03-11-2013 11:39 No to jak wszystko dobrze zrobiłeś, to być może bana dostajesz za kopiowanie cudzych filmów, bądź używanie właśnie VPN i proxy. RE: Youtubowe bany.. - MixKosa - 03-11-2013 11:53 (03-11-2013 09:30)Qwik napisał(a): źle konta macie założone dlatego bany lecą.Innego wytłumaczenia nie ma. Jeśli film jest skopiowany lub łamie prawo to każdy film oflagowany zostaje usunięty przez pracownika YT mówienie że zmienisz sobie: -wyczyszczona przeglądarka -tryb prywatny -zmienione ip -prawdziwe dane (nie "adshbsdabhisdabh" tylko "john smith" itp) -weryfikacja sms lub telefonicznie To ban cię nie ominie, kombinować można ale po co? jak na drugi dzień zobaczysz informacje Cytat:To konto zostało zawieszone z powodu wielu poważnych naruszeń zasad YouTube dotyczących spamu, gry kategoriami, treści wprowadzających w błąd lub innych naruszeń Warunków korzystania z usługi. Codziennie gimbusy dostają ślinotoku jak widzą jakiś dobry film i co pierwsze nasuwa im się na myśl to skopiuję sobie i wkleję do siebie i będzie dobrze i jeszcze to skopiuję i obowiązkowo tagi skopiuję. Dlatego radziłbym odejść od YT to gimbusy nie będą mieli co kopiować, zabrać się za pozycjonowanie swojego bloga niż tracić czas na ściganie gimbusów. RE: Youtubowe bany.. - Qwik - 03-11-2013 12:19 (03-11-2013 11:39)damianus627 napisał(a): No to jak wszystko dobrze zrobiłeś, to być może bana dostajesz za kopiowanie cudzych filmów, bądź używanie właśnie VPN i proxy. Przez kopiowanie filmików i używanie vpn nie dostaje się bana.Chodzi mi o ten komunikat "Ten film jest już niedostępny, ponieważ powiązane z nim konto YouTube zostało usunięte." (03-11-2013 11:53)MixKosa napisał(a):(03-11-2013 09:30)Qwik napisał(a): źle konta macie założone dlatego bany lecą.Innego wytłumaczenia nie ma. Pracownicy yt nie usuwają filmików bo chyba google by musiało mieć pierdyliard tych pracowników. Chodzi mi o ten komunikat "Ten film jest już niedostępny, ponieważ powiązane z nim konto YouTube zostało usunięte." i napisałem wskazówki aby uniknąć tego komunikatu i to działa. To ze ktoś płacze na forum ze mu konto zablokowali bo zostało oflagowane i zamiast sprecyzować komunikat pyta się co zrobił źle i tym samym wprowadza ludzi w błąd to nie moja wina. W jaki sposób skopiowane tagi maja wpłynąć na zbanowanie? |