[Październik 2013] Nabór do ekipy forum - Zarabiam.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [Październik 2013] Nabór do ekipy forum - Zarabiam.com (/Temat-Pazdziernik-2013-Nabor-do-ekipy-forum-Zarabiam-com-77640) |
RE: [Październik 2013] Nabór do ekipy forum - Zarabiam.com - Szakallt - 20-10-2013 23:52 Wiek: 22 lata Zainteresowania: elektronika, sprzęt komputerowy, strony internetowe, internet, naprawa elektroniki^^ Coś o sobie: ambitny z milionami pomysłów na sekundę Osiągnięcia w zarabianiu przez internet: ~ 400$ w tydzień na AC Dziedzina zarabiania jaką się interesujesz: PPA, sms premium Dodatkowe umiejętności (np. programowanie, grafika): HTML, CSS, JavaScript, PHP, MySQL, podstawy Visual Basic, AutoIt, Ile dziennie możesz spędzić czasu na forum: ok. 2h Co do tej pory zrobiłeś/aś dla Naszego forum? udzielam się a to podstawa funkcjonowania takiego forum, bez takich jak ja forum nie miałoby dla kogo istnieć Przekonaj nas że będziesz odpowiednią osobą na to stanowisko : sumienność, szybka realizacja powierzonych zadań Jeśli chcesz coś dodać to śmiało: Coś śmiałego edit: podaliście korzyści wszystko pięknie ale co z obowiązkami ? RE: [Październik 2013] Nabór do ekipy forum - Zarabiam.com - Scoobyx - 24-10-2013 20:50 Wiek: 16 Zainteresowania: Informatyka, kolarstwo, siłownia, narciarstwo, telefony komórkowe. Coś o sobie: Cenię ład i porządek. Nie trawię lewactwa i oszustw, tym bardziej internetowych cwaniaków. Piszę poprawnie po polsku. Nie mam problemów z ortografią. Jeśli wyznaczam sobie jakiś cel, to go próbuję za wszelką cenę osiągnąć. Jestem raczej osobą spokojną, kulturalną. Lubię oszczędzać oraz słuchać muzyki. Osiągnięcia w zarabianiu przez internet: Dużo by tutaj pisać, jednak moje zarobki wystarczyły na PS3, telefon sony xperie, jakieś dodatki, dętki, opony do roweru, impresski ^^ no i żeby przez jakiś czas sobie godnie żyć Jestem samowystarczalny. Dziedzina zarabiania jaką się interesujesz: PPA, pewne usługi, konkursy internetowe, zdarzyło mi się zabawić nawet w bukmacherkę przez jakiś czas. Dodatkowe umiejętności (np. programowanie, grafika): Potrafię coś tam sknocić w gimpie np. sygnaturę na forum. Ile dziennie możesz spędzić czasu na forum: ok. 3-6h zależy od dnia, w weekendy może nawet dłużej. Co do tej pory zrobiłeś/aś dla Naszego forum? Wrzuciłem jakieś listy przydatne dla earnerów, prowadzę "darmowy program dnia", zgłaszam nieregulaminowe posty/tematy, czasami pomogę nowym użytkownikom, jeśli tylko proszą o pomoc. Jak jeszcze istniały w miarę dobre serwisy z nagrodami, to dodawałem odpowiedzi do nich. Czasem stworzyłem jakąś piramidkę do wygrywania, czasem dodałem jakiś temat o konkursie/promocji. Przekonaj nas że będziesz odpowiednią osobą na to stanowisko : Myślę, że wszystko napisałem wyżej. Jeśli chcesz coś dodać to śmiało: Byłem raz redaktorem na forum o telefonach komórkowych. RE: [Październik 2013] Nabór do ekipy forum - Zarabiam.com - Admin - 01-11-2013 14:14 Zgodnie z obietnicą dziś wybraliśmy kolejnego tutora do Naszej ekipy oraz kilku vipów. Wybór był bardzo trudny, rozważaliśmy nawet przyjęcie kilku osób, jednak finalnie zdecydowaliśmy się wybrać jedną oraz bacznie przyglądać się reszcie, wkrótce zorganizujemy nowy nabór, gdzie aktywność i udział w życiu forum będzie ważnym czynnikiem wpływającym na wyniki rekrutacji. Dziękujemy za tak wiele złożonych podań, dyskusje były prowadzone bardzo długo... Na dzień dzisiejszy nowym tutorem zostaje @[daniel42na] być może wkrótce pojawi się również nowy tutor poza rekrutacją. Kilka osób otrzymało również statusy VIPów. Jeszcze raz dziękuję za udział w rekrutacji. RE: [Październik 2013] Nabór do ekipy forum - Zarabiam.com - pikusix1 - 01-11-2013 14:20 Gratulacje dla wszystkich, a zwłaszcza dla nowego tutora - daniela, który dobrze spisze się w swojej roli. :> P.S. Mój VIP poszedł do Diabla. Diabloo - nie niszcz naszej rangi RE: [Październik 2013] Nabór do ekipy forum - Zarabiam.com - damianus627 - 01-11-2013 14:21 Również serdecznie gratuluję wszystkim. RE: [Październik 2013] Nabór do ekipy forum - Zarabiam.com - patryk0407 - 01-11-2013 14:34 Gratuluje RE: [Październik 2013] Nabór do ekipy forum - Zarabiam.com - poczmail - 01-11-2013 19:02 Gratulacje szczególnie dla daniela - decyzja o wybraniu właśnie jego na tutora na pewno nie była bezpodstawna. RE: [Październik 2013] Nabór do ekipy forum - Zarabiam.com - kamcio984 - 02-11-2013 14:37 Wiek:18 Zainteresowania: -kino -muzyka rockowa, głównie metal, -sport kolarstwo górskie Coś o sobie: Konto założyłem ~ 1 dzień temu Posty pisze konkretne i treściwe, czasem zbyt bezpośrednie gdy zajdzie taka potrzeba ale staram się być obiektywny w każdej ocenie. Jestem wyjątkowo upierdliwy dla wszelkiej maści forumowych oszustów i krętaczy, jednocześnie godnym zaufania i uczciwym człowiekiem. Myśle że nie ma potrzeby pisania w tym podpunkcie dłuższych historii bo większość userów i administracja mnie zna. Osiągnięcia w zarabianiu przez internet: Od 0,5 roku utrzymuje się samodzielnie po przez allegro Dziedzina zarabiania jaką się interesujesz: PPA, bukmacherka, i inne systemy zarabiania oparte na ofertach - zazwyczaj kombinacje poprzednich. Ile dziennie możesz spędzić czasu na forum: Siedze całymi dniami online. Co do tej pory zrobiłeś/aś dla Naszego forum? Aktywnie uczestnicze w życiu forum, zgłaszam posty łamiące regulamin i mase oszustów do administracji. Przekonaj nas że będziesz odpowiednią osobą na to stanowisko : Wszystko zostało powiedziane wyżej Smile RE: [Październik 2013] Nabór do ekipy forum - Zarabiam.com - Madroxx - 02-11-2013 14:41 (02-11-2013 14:37)kamcio984 napisał(a): [...] Otrzymujesz nagrodę pocieszenia - tygodniowy pobyt w http://pzol.pl/ Gratulujemy ! RE: [Październik 2013] Nabór do ekipy forum - Zarabiam.com - surfer0700 - 02-11-2013 14:41 Kolego, nabór już jest zakończony. Skończ spamować, bo ten jeden dzień na forum, będzie Twoim ostatnim. Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |