Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik do zarabiania na lotto 49s znanego w UK - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Poradnik do zarabiania na lotto 49s znanego w UK (/Temat-Poradnik-do-zarabiania-na-lotto-49s-znanego-w-UK-77143)

Strony: 1 2 3 4 5 6

Poradnik do zarabiania na lotto 49s znanego w UK - NowyKoles - 28-10-2013 16:11

Ok prosze piszcie pw po 18tej

RE: Poradnik do zarabiania na lotto 49s znanego w UK - duzypawel - 29-10-2013 20:21

Przed zakupem zapytałem zarówno sprzedającego jak i recenzującego poradnik czy to nie jest aby metoda X opisana na forum Y (podesłałem im nawet link...) - obaj odpowiedzieli, że nie.

Co się okazało?

Różnica?

progresja z mnożeniem stawki przez 1,16 a nie przez 1,2...

Zmarnowałem 15$.

Mogę liczyć na zwrot?

RE: Poradnik do zarabiania na lotto 49s znanego w UK - NowyKoles - 29-10-2013 20:29

Czyli twierdzisz, że tutor forumowy cie oszukał? Świetnie. Na mnie możesz zganiać co chcesz ale to że tutor cie okłamał nie brzmi wiarygodnie.

Jednemu sprzedałem to słabo ogarnia, drugiemu sprzedałem to chce zwrot kasy. Czuje że raczej nie warto sprzedawać tego. Lepiej zarabiać sobie samemu. Jednemu dam zwrot to pozniej juz kazdy bedzie chciał.

Ps. Mi nie dawałes linka do forum innego

RE: Poradnik do zarabiania na lotto 49s znanego w UK - surfer0700 - 29-10-2013 20:40

(29-10-2013 20:21)duzypawel napisał(a):  Przed zakupem zapytałem zarówno sprzedającego jak i recenzującego poradnik czy to nie jest aby metoda X opisana na forum Y (podesłałem im nawet link...) - obaj odpowiedzieli, że nie.

Co się okazało?

Różnica?

progresja z mnożeniem stawki przez 1,16 a nie przez 1,2...

Zmarnowałem 15$.

Mogę liczyć na zwrot?

Po co piszesz do mnie na PW, skoro tutaj już zacząłeś płakać?
Albo wyjaśniamy tą sprawę albo życzę Ci powodzenia w pierdolamento.

RE: Poradnik do zarabiania na lotto 49s znanego w UK - NowyKoles - 29-10-2013 20:42

Już mu oddałem kase ;/ Denerwujące jest takie coś bo on teraz może tak jakby korzystać z poradnika za free. Porażka takie sprzedawanie.

RE: Poradnik do zarabiania na lotto 49s znanego w UK - duzypawel - 29-10-2013 20:50

hmm NowyKoles sprzedaje coś co jest ogólnie dostępne w internecie, za przyzwoleniem tutora ale jasne - to ja jestem zły Smile

RE: Poradnik do zarabiania na lotto 49s znanego w UK - NowyKoles - 29-10-2013 20:52

Dobra koniec tematu. Ty nie chciałes sprobować, dostałes zwrot i tyle. Ludzie jak chcą to niech szukaja poradnika po necie. Ja juz zwrotów nie robie

RE: Poradnik do zarabiania na lotto 49s znanego w UK - UmCyK - 29-10-2013 20:54

Im więcej wrzucę kasy w lotto to więcej zgarne ??

Oraz czy mogę stracić kase ??

RE: Poradnik do zarabiania na lotto 49s znanego w UK - NowyKoles - 29-10-2013 20:56

tak.

zawsze mozna stracic, jak przedobrzysz ze stawką początkową to moze być nieciekawie. Trzeba byc cierpliwym i grać powoli

RE: Poradnik do zarabiania na lotto 49s znanego w UK - UmCyK - 29-10-2013 20:58

Ale jeżeli będę się stosował co do poradnika to czy mogę stracić ??