![]() |
Zarabiaj 1000-1200zł miesięcznie z autopilota - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zarabiaj 1000-1200zł miesięcznie z autopilota (/Temat-Zarabiaj-1000-1200zl-miesiecznie-z-autopilota-77112) |
RE: Zarabiaj 1000-1200zł miesięcznie z autopilota - surfer0700 - 01-10-2013 12:36 (01-10-2013 00:33)majinpov napisał(a): Zastanów się co piszesz.... napisałem do admina, ponieważ bez podstawnie zamknales mój temat PODEJRZENIE o Plagiat, brak dowodów wypłat i nieprawdziwe informacje to wystarczający powód do zamknięcia tematu. (01-10-2013 00:33)majinpov napisał(a): Pozatym szkoda mi słów - dziękuję za otworzenie tematu. Na PW jakoś nie było Ci ich szkoda. Nie ma za co, cała przyjemność po mojej stronie. edit: Temat wyczyszczony, wypowiedź poprawiona. PokerStars, mam nadzieję że teraz wszystko jest jasne. edit 2: (01-10-2013 14:40)majinpov napisał(a): Bo takie rzeczy załatwia się na pw. ![]() Private Message Fighter ![]() To nie są gorzkie żale tylko pokazanie osobom zainteresowanym zakupem, z kim mają doczynienia. RE: Zarabiaj 1000-1200zł miesięcznie z autopilota - majinpov - 01-10-2013 14:40 Cytat:Na PW jakoś nie było Ci ich szkoda.Bo takie rzeczy załatwia się na pw. ![]() ps. nie spamując - poradnik dalej w sprzedaży, jakby ktoś mimo tej komedii nadal chciał kupić ![]() RE: Zarabiaj 1000-1200zł miesięcznie z autopilota - piotruss96 - 01-10-2013 15:52 ja bym chetnie kupil ale chciabym ujzec jakies twoje zarobki na tym autopilocie skoro tak to chwalisz stanowi to tak wielki problem zrobic ss ? RE: Zarabiaj 1000-1200zł miesięcznie z autopilota - majinpov - 01-10-2013 16:09 Cytat:ja bym chetnie kupil ale chciabym ujzec jakies twoje zarobki na tym autopilocie skoro tak to chwaliszWidzisz forum odwiedzają różni ludzie, a ja poprostu wole zostać anonimowy jeżeli chodzi o moje zarobki. RE: Zarabiaj 1000-1200zł miesięcznie z autopilota - diabloo07 - 01-10-2013 16:12 To życzę powodzenia z brakiem dowodów na jakiekolwiek zarobki + niezbyt pochlebną recenzją. RE: Zarabiaj 1000-1200zł miesięcznie z autopilota - majinpov - 01-10-2013 16:16 No w zasadzie to co miałem sprzedać już sprzedałem, więc dziękuję bardzo za pana życzenia, ale już się nie przydadzą ![]() Jeżeli chodzi o opinię to gdybyś śledził temat to widziałbyś co tu się wyprawiało, osoby które kupiły w skupieniu zarabiają a nie offtopują forum, jak widać nie ma negatywów ze strony kupujących. RE: Zarabiaj 1000-1200zł miesięcznie z autopilota - yazir - 01-10-2013 18:02 Recenzja bez kolorku bo pisana z telefonu ![]() Poradniku to tak na dobrą sprawę jest 4-5 zdań, w porywach do 10. Załozenia autora są tak bardzo błędne że aż skoda to komentowac. Opisany w poradniku sposob ma 2 drogi darmową (0% szans na powodzenie) oraz płatną, ta ma jakis sens o ile masz odpowiedni sprzęt. Targetem est specyficzna grupa osób o bardzo sprecyzowanych wymaganiah jakościowych dotyczących oferowanego towaru. Dodatkowo założenie więcej = lepiej rozbawiło mnie. Konkurencja jest mocna, a zapotrzebowanie nie jest wcale ogromne. Dwukrotnie prosiłem o screen z dowodem zarobku, jednak nie doczekałem się go... Podsumowując, nie polecam tego tworu poradnikopodobnego. ![]() Tą recenzję drogi autorze możesz potraktowac jako odpowoedź na początek swojej wiadomosci "Kiedy bedzie pozytywna recenzja poradnika?" RE: Zarabiaj 1000-1200zł miesięcznie z autopilota - PokerStars1910 - 01-10-2013 20:53 No to nici z autopilota, tak mi teraz tego trzeba. ![]() RE: Zarabiaj 1000-1200zł miesięcznie z autopilota - majinpov - 02-10-2013 08:03 Ok Dzięki za recenzję, pozwól, że ustosunkuję się przed moją nie wątpliwą porażką w tym temacie. Cytat:Poradniku to tak na dobrą sprawę jest 4-5 zdań, w porywach do 10.Tak jest 1.5 strony "poradnika" a może bardzej instrukcji "step by step" bez lania wody typu " Strona na której musisz się zarejestrować istnieje od x roku, ma x użytkowników itp " Napisałem treść jasno i konkretnie - działanie krok po kroku. Cytat:Załozenia autora są tak bardzo błędne że aż skoda to komentowacMoże i masz rację, ale popiera moje zdanie kilkadziesiąt osób działających i zarabiających pieniądze w ten sam sposób, więc może nie dokońca. Cytat:Opisany w poradniku sposob ma 2 drogi darmową (0% szans na powodzenie) oraz płatną, ta ma jakis sens o ile masz odpowiedni sprzęt.- darmowa bez szans na powodzenie? Chyba żartujesz.... O ile masz odpowiedni sprzęt? A teraz weź telefon do ręki wykręć 112 i pomyśl... no chyba, że żyjesz w innej epoce to owszem "sprzęt się przyda" Cytat:Targetem jest specyficzna grupa osób o bardzo sprecyzowanych wymaganiah jakościowych dotyczących oferowanego towaru.Targetem jest zwykły użytkownik internetu - no może nie polak kombinator... wymagania to i mają osoby, które ściągają hacki - blog jest słaby to nikt nie wypełni surveya? Niech spłonę jeśli się mylę... Cytat:Konkurencja jest mocna, a zapotrzebowanie nie jest wcale ogromne. Jeżeli rozmawiamy o polsce to zapotrzebowanie nie jest wcale ogromne - masz rację, ale nie celujemy w polskę. Jeżeli chodzi o konkurencję to gdzie jej nie ma? Fakt jednak jest taki, że jak ktoś ma wypracowaną pozycję i wrzuca treści przydatne to konkurencja nie robi mu różnicy. To tyle w zasadzie, no coż zdanie przeciwko zdaniu, 3 osoby kupiły poradnik, więc prawie zrealizowałem target, a z modem bądź co bądź nie mam szans ![]() RE: Zarabiaj 1000-1200zł miesięcznie z autopilota - Bania - 27-10-2013 21:42 majinpov, a znasz zasade, ze "Dobry produkt broni sie sam"?... EDIT: Ups chyba jakiegos suchara odkopalem ![]() ![]() |