![]() |
Reaktywacja Bannersbroker - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: BannersBroker (/Forum-BannersBroker-323) +---- Wątek: Reaktywacja Bannersbroker (/Temat-Reaktywacja-Bannersbroker-77042) |
RE: Reaktywacja Bannersbroker - damianus627 - 01-11-2013 20:53 @up taką dużą sumę, to nie sądzę, że uda mu się wypłacić. RE: Reaktywacja Bannersbroker - Optimist - 01-11-2013 20:54 Wiary nigdy za wiele ![]() RE: Reaktywacja Bannersbroker - damianus627 - 01-11-2013 20:56 No wiadomo, że wierzyć można. Jednak mniejszych kwot nie powypłacali ludziom. RE: Reaktywacja Bannersbroker - Luksib - 02-11-2013 17:12 Tak, a ja również dwie osoby zaprosiłem i kicha... RE: Reaktywacja Bannersbroker - damianus627 - 02-11-2013 17:16 @Luksib mnie też zapraszało wiele osób, jednak nie zarejestrowałem sie i dobrze zrobiłem. RE: Reaktywacja Bannersbroker - verona - 03-11-2013 01:45 I gdzie teraz ci wszyscy którzy zapewniali że to NIE piramida, że to nie hyip, że to coś zupełnie innego, prawdziwego i nigdy nie padnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Reaktywacja Bannersbroker - damianus627 - 03-11-2013 01:55 Też właśnie pamiętam jak pisali co poniektórzy, że BB opiera się na reklamach, a nie piramidzie i nigdy nie padnie. RE: Reaktywacja Bannersbroker - sajmoon - 03-11-2013 23:10 To dziwne, że w dobie internetu ludzie nie sprawdzają informacji i dają się naciągać. Wiadomo, że to ściema. RE: Reaktywacja Bannersbroker - damianus627 - 03-11-2013 23:51 @sajmoon niestety ludzie myślą że piramidy finansowe to dobre źródło zarobku. RE: Reaktywacja Bannersbroker - verona - 04-11-2013 16:16 (03-11-2013 23:51)damianus627 napisał(a): @sajmoon niestety ludzie myślą że piramidy finansowe to dobre źródło zarobku. Bo to prawda ![]() Popatrz na różne forum o hyip, tętnią życiem. Tak samo jak z rynkiem walutowym, giełdą, bukmacherką tak też to jest po prostu ryzykowne chociaż z możliwością zarobku. Łatwo szybko się wzbogacić, jednak jeszcze łatwiej stracić, taki biznes ![]() Ludzie którzy w tym siedzą uczą się na błędach, starają się przewidzieć ile dany serwis pociągnie, ile warto w niego włożyć, i używają przy tym wielu z nadzieją, że z większości zdążą wypłacić by być na plusie. Sam włożyłem kiedyś pół tysiąca na próbę w jeden nowy hyip, stary wyjadacz z jednego forum polecił mi go przewidując że może sporo pociągnąć, bo na to wskazywało niestandardowy theme, system, wypłaty w monitorach i domena kupiona na kilka lat. Po mojej wpłacę serwis jednak okazał się scamem już po kilku dniach, kompletny pech ![]() Jednak ludzie na takich właśnie serwisach zarabiają. Ale jeżeli ktoś wkłada całą kasę w jeden serwis, siedzi tam długi czas i upiera się że to nie piramida i nigdy nie padnie to jest po prostu naiwny. Ci co zarabiają na piramidkach doskonale wiedzą czym one są i że prędzej czy później padną... Wystarczy użyć głowy ![]() |