Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Jak zdobyć setki poprawnych wejść dziennie w link learnmoneystrategy.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Jak zdobyć setki poprawnych wejść dziennie w link learnmoneystrategy.com (/Temat-Jak-zdobyc-setki-poprawnych-wejsc-dziennie-w-link-learnmoneystrategy-com-76501)

Strony: 1 2 3 4

RE: Jak zdobyć setki poprawnych wejść dziennie w link learnmoneystrategy.com - kaeste - 19-09-2013 19:25

Czekam aż mi uznają na mspartners te kilka dolarów z sejfika. Dam znać jak coś.

RE: Jak zdobyć setki poprawnych wejść dziennie w link learnmoneystrategy.com - piocar - 19-09-2013 20:43

na Ms też sprawdziłem, zobaczę ile z tego zaakceptują, co do innej strony, zarobiłem ponad 80zł i wypłacałem z niej już wcześniej impreza

RE: Jak zdobyć setki poprawnych wejść dziennie w link learnmoneystrategy.com - zabajka - 06-10-2013 13:02

mroczny i jak tam efekty sprawdzania ??
po ciszy z twojej strony wnioskuję, że jest tak jak pisałam, że szkoda tracić kasę na zakup pustej reklamy ms gdzie w ms nie zarobimy nic z tej reklamy
a posiadam tą wiedzę bo sama próbowałam, lepiej poproś o przeniesienie tematu do kosza bo po co wprowadzać ludzi w błąd

RE: Jak zdobyć setki poprawnych wejść dziennie w link learnmoneystrategy.com - Damkofr - 06-10-2013 13:03

napewno nic wam nie zaliczą.

RE: Jak zdobyć setki poprawnych wejść dziennie w link learnmoneystrategy.com - hertia - 07-10-2013 04:00

No żeby to zaliczyło trzeba się rejestrować w systemie albo kasę wpłacić;p w sumie akceptacja ich trafiku to zagadka raz ci uwalają ruch a raz nie;/

RE: Jak zdobyć setki poprawnych wejść dziennie w link learnmoneystrategy.com - plem - 07-10-2013 09:18

(19-09-2013 20:43)piocar napisał(a):  na Ms też sprawdziłem, zobaczę ile z tego zaakceptują, co do innej strony, zarobiłem ponad 80zł i wypłacałem z niej już wcześniej impreza

Co to za strona z której już wypłaciłeś te 80zł ?
tez płacą za klik jak w ms ?

Jak zdobyć setki poprawnych wejść dziennie w link learnmoneystrategy.com - MaLiN - 25-02-2018 22:01

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.