Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
(Mentor) Zarabiaj z MixKosa - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: (Mentor) Zarabiaj z MixKosa (/Temat-Mentor-Zarabiaj-z-MixKosa-76314)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: (Mentor) Zarabiaj z MixKosa - Sertyni - 16-09-2013 21:07

Jestes w PPA 3 miesiac a twoje laczne zarobki to niespelna 400 dolcow? Jak to powiadaja-Bezmozgi pies na refy

Odp: (Mentor) Zarabiaj z MixKosa - hbr - 17-09-2013 02:06

Nie wiem, co tak pojechalisce chłopaka? Przymusu nie ma, więc o co chodzi? Czasami taki mentor co ma 300 dolcow może się okazać bardziej pomocny niż ten co ma 3000 i na maile odpowiada z częstotliwością 1 mail na 3 dni...
Z resztą już ktoś pisał o tym, są mentorzy co po 100 zarobili,a potrafią tak pomóc, że z refow żyją.

RE: (Mentor) Zarabiaj z MixKosa - Bandaid - 17-09-2013 09:16

Którzy? Poza tym to chyba oczywiste, że jak ktoś sam siebie nie może czegoś nauczyć to co dopiero mówić o kimś innym. Pojęcie "mentor" zostało niewiarygodnie wprost zdegradowane. Czekam na moment kiedy ktoś po pierwszym pobraniu będzie aspirował do tego miana.

RE: (Mentor) Zarabiaj z MixKosa - sqmany - 17-09-2013 13:37

@hbr
Tak patrze na twoją datę rejestracj i i ilość postów, hmm... czy to nie jest czasem multikonto MixKos'y?

RE: (Mentor) Zarabiaj z MixKosa - MixKosa - 17-09-2013 14:27

(17-09-2013 13:37)sqmany napisał(a):  @hbr
Tak patrze na twoją datę rejestracj i i ilość postów, hmm... czy to nie jest czasem multikonto MixKos'y?

Ale się uśmiałem hehe dobre dobre, jak bym chciał to bym na robił tych kont ale po co?? ojejku co za ludzie beka beka a nie pomyślałeś że to może być osoba co jej obecnie pomagam? aaa nie pomyślałeś hmmm to może watro czasami po myśleć? a nie smarować na forum co przyjdzie ci na myśl. Xpokerface

RE: (Mentor) Zarabiaj z MixKosa - Roxi5017 - 17-09-2013 14:31

Naucz się poprawnej polszczyzny, taka rada Wink

RE: (Mentor) Zarabiaj z MixKosa - sqmany - 17-09-2013 15:29

(17-09-2013 14:27)MixKosa napisał(a):  

Ale się uśmiałem hehe dobre dobre, jak bym chciał to bym na robił tych kont ale po co?? ojejku co za ludzie beka beka a nie pomyślałeś że to może być osoba co jej obecnie pomagam? aaa nie pomyślałeś hmmm to może watro czasami po myśleć? a nie smarować na forum co przyjdzie ci na myśl. Xpokerface

Dobry koleś Jerk

Odp: RE: (Mentor) Zarabiaj z MixKosa - hbr - 30-09-2013 18:37

Sorry, że nie naparzam postów w każdym debilnym temacie na forum.
Sądzę, że jesteś debilem.

RE: (Mentor) Zarabiaj z MixKosa - MixKosa - 15-10-2013 13:14

Za kilka dni będzie poradnik udostępniony tylko dla ref moich którzy wykazują się współpracą zemną.

RE: (Mentor) Zarabiaj z MixKosa - Gremquen - 23-11-2013 23:45

Tak mi się wydaje, że byśmy się nie dogadali.
Nie uwzględniałem tutaj literówek i braku przecinków - których jest na prawdę sporo.

Szczerze mówiąc, to zarobiłem 2-3x więcej od Ciebie i sam twierdzę, że jestem laikiem.
Ty po prostu zamiast skupić się na blogu czy na czym tam masz, wolisz pozyskiwać refów i mieć z nich zysk.
Przekażesz im podstawową wiedzę, którą pewnie od kogoś uzyskałeś i będziesz czekał na zysk.
Ale gwarantuję Ci, że większość i tak zmieni mentora, bo ty nic wartościowego im nie przekażesz..

Twierdzisz, że nie liczą się zarobki a umiejętności (przykład z lekarzem).
Tylko że w PPA jest tak, że im więcej umiesz, tym masz większe zarobki. Gdybyś był tak mega doświadczony to miałbyś minimum jedno zero na końcu więcej.