Hajs na starterach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Hajs na starterach (/Temat-Hajs-na-starterach-76120) |
RE: Hajs na starterach - szufliko - 09-09-2013 19:32 hmm, moim zdaniem tę dyskusję powinno się prowadzić bez chamstwa, a nie już od pierwszego tematu spamią, wyzywają się, klną, a potem odznaki za 1000 postów z czego 900 to przekleństwa i chamstwo. Ludzie gdzie jest wasza kultura. Czy nie mogłoby być tak jak tutaj: http://zarabiam.com/Temat-Zarabianie-na-starterach-HEYAH-jaki-serwis-polecacie-75733 ? jeżeli już chcecie hejtować to lepiej niczego nie piszcie. A kolega tomazzi zamiast zacząć od wyzywania kogoś od leniów, mógł po prostu napisać ot i choćby tak: w opcji szukaj wpisz startery. Było tego sporo luknij se... Kultura to takie trudne? Nie sądzę, a przynajmniej dla mnie się takie nie wydaje... A tak na marginesie to to forum chyba miało za zadanie pomóc w zarabianiu, a nie hejterom i hamom dawać rozrywke... RE: Hajs na starterach - makingmoney - 09-09-2013 19:34 @up pierwszy mój post na 1,200 gdzie kogoś obrażam, a co mi tam Odznaki są za czas online, liczbę postów i tematów, nie za ich treść. Odznaki to tylko pixele na ekranie komputera. Nie wiedziałem, że dla kogoś może znaczyć to tak wiele i że ktoś je przeżywa Jeśli człowiek nie umie myśleć samodzielnie to zarówno na forach jak i w życiu codziennym spotka się z ostrą krytyką Każde forum to wielkie archiwum gdzie każdy może ZNALEŹĆ coś dla siebie a nie tylko przyjść i kazać komuś to znaleźć Przychodzą takie życiowe pi**y, proszą o żarcie na złotym talerzu a jak go nie dostają to sypią teksty "myślałem że forum jest po to(...)" RE: Hajs na starterach - szufliko - 09-09-2013 19:41 Lepiej zakończmy to bo z tego co widze to to nie ma sensu... Jeżeli chce mu ktoś pomóc niech poda link, jeśli nie niech nie pisze.... RE: Hajs na starterach - makingmoney - 09-09-2013 19:44 Pomogło mu już co najmniej 5 osób. RE: Hajs na starterach - tomazzi - 09-09-2013 19:58 (09-09-2013 19:32)szufliko napisał(a): hmm, moim zdaniem tę dyskusję powinno się prowadzić bez chamstwa, a nie już od pierwszego tematu spamią, wyzywają się, klną, a potem odznaki za 1000 postów z czego 900 to przekleństwa i chamstwo. Ludzie gdzie jest wasza kultura. Czy nie mogłoby być tak jak tutaj: http://zarabiam.com/Temat-Zarabianie-na-starterach-HEYAH-jaki-serwis-polecacie-75733 ? ty widzę masz problem sam ze sobą przeczytaj moje posty 1000 razy i może wtedy dojrzysz co pisałem leniowi patentowanemu co należy wpisać w opcję szukaj ale jaśnie pan leń bo inaczej się go nazwać nie da jest tak ograniczony, że nie potrafi wpisać podanego słowa po wejściu w link bezpośredni podany tutaj do opcji szukaj pan leniwiec czeka na gotowe linki bo sam nie zhańbi się by skorzystać z szukajki więc skoro to pisałem to nie pisz, że nie pisałem lub wróć się do szkoły i niech cię nauczą czytać ze zrozumieniem i czytaniem tego co ktoś pisze a jak jesteś kolejnym leniwcem to zacytuję sam siebie i co pisałem, jest wyraźnie to napisane jak BYK i może teraz dojrzysz i może zobaczysz : (09-09-2013 15:44)tomazzi napisał(a):(09-09-2013 15:42)andrzej3311333 napisał(a): Gdzie ZACYTOWANA RZECZ JEST DOKŁADNIE W POŚCIE NUMER 4 ale pan leń jest na tyle leniwy, że tego nie zrobi, on czeka na gotowce przeżute, wyplute i podaną papkę gotową do połknięcia pod sam dzięcięcy swój nosek RE: Hajs na starterach - zabajka - 09-09-2013 20:11 ja nie rozumiem dlaczego temat przez kilka godzin nie trafił do kosza ???????????????????????????????????????????????/ czyżby lenie moderatorzy tak zajęci byli na czacie pisaniem o grach, że nie mają czasu zająć się pracą na forum ????????????????????????????????????????????? autor dostał pomoc i rozpiskę gdzie szukać, co zrobić by mieć odpowiedź na swoje pytania, ale jest tak nieporadny jak wszyscy korzystający z opcji szukaj widzą kilkadziesiąt tematów a on dziecko specjalnej troski biedne jedno jedyne nie znajduje nic no nie może być RE: Hajs na starterach - surfer0700 - 09-09-2013 20:19 (09-09-2013 20:11)zabajka napisał(a): ja nie rozumiem dlaczego temat przez kilka godzin nie trafił do kosza ???????????????????????????????????????????????/ Trochę dużo tych znaków zapytania... ADHD? Jak moderator odpowiedzialny za ten dział przejrzy zgłoszenia, to na pewno się tym zajmie. A jeżeli przeszkadza Ci że temat jest otwarty, to po prostu się w nim nie udzielaj. Hajs na starterach - Coristo - 09-09-2013 20:25 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |