Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! (/Temat-Poszukiwanie-inwestora-pewny-zarobek-w-milionach-75753)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Kiljan - 02-09-2013 23:49

biznesplan ma obejmowac caly rozplanowany pomysl na biznes, kazdy aspekt, ale na boga(wierzący? wybierz sobie swojego, niewierzący? wybierz spaghetti) nie bzdety o zaufaniu. Idealny plan a przez 5 lat nie wymysliles zadnego sposobu na pozyskanie kapitalu poczatkowego? Napisz mi na PW o co chodzi to ci powiem czy to ma szanse sie udac i jesli mnie zaskoczysz to kto wie. Nie martw sie nie zamierzam chwalic sie twoim super sposobem, poza tym zaufanie? to na czarno chcesz robic? Chcesz się później po mydło schylać za oszustwa podatkowe?

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Krytyk - 02-09-2013 23:52

To jest w 100% legalne. A zaufanie muszę mieć do inwestora bo nie chciałbym stracić takiej szansy na wielkie pieniądze. Tak czy siak przed przedstawieniem tobie owego pomysłu, chciałbym wiedzieć jakim kapitałem mógłbyś zacząć inwestycje.

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Kiljan - 02-09-2013 23:54

jaki kapitał? to zalezy od tego jaki jest wskazany i jakie sa prognozy zarobkowe

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Krytyk - 02-09-2013 23:58

Prognoz zarobkowych dogłębnie nie znam, wiem tylko tyle że allegro z prowizji 13% (bodajże) zarabia 10-15 milionów miesięcznie. Ja bym otrzymywał całą kwotę kupującego czyli 50% w przeliczniku do allegro, nasz portal przejdzie na czubek czyli 40-60 milionów miesięcznie za samą Polskę. Jednak chciałbym to zrobić na cały świat. Nie wiem ile pieniędzy jest potrzebne, ale czym więcej tym lepiej, więc może byś mi powiedział ile mógłbyś przeznaczyć.

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Kiljan - 03-09-2013 00:00

Ok, czyli jak się domyslam zamierzasz stworzyc portal aukcyjny... ja rozumiem allegro wyglada teraz koszmarnie, ale jednak nic nie zastapi allegro

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Krytyk - 03-09-2013 00:01

Nawet kupowanie za 50% taniej? Ale ciekawe Wink

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Kiljan - 03-09-2013 00:03

nawet bo nikt nie ma oryginalnych towarów taniej niż marża narzucona przez sklepy, a marża 50% nie wynosi raczej nigdzie. Taniej może być jeśli jest to podrobiony chłam lub kradzione, ale nadal nie opisałeś dlaczego ktoś miałby ci tyle oddawać i skąd mialbys te osoby, nie przedstawiles zadnych konkretow, na dobra sprawe nie wiesz nic.

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - daniel42na - 03-09-2013 00:04

Nie rozumiem w jaki sposób miała by się opłacać sprzedaż czegoś za połowe tego wartości, cicha wymiana z ręki do ręki nie opłaca się nie mówiąc o podatkach i innych kosztach.
Na allegro dodatkowo sprzedawana jest cała masa usług. :|

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - Krytyk - 03-09-2013 00:06

Nie czaje cie. Powtórze 3 raz że to by wystawiali normalni ludzie i firmy. A sprzedającym będzie się to opłacać. No taki pomysł, no co zrobić. Cała masa usług mogłaby być również i tu oferowana, nie było by nic przeciwko.

RE: Poszukiwanie inwestora - pewny zarobek w milionach! - sacrifice - 03-09-2013 00:07

kupowanie za 50% taniej.. czyli Ty dopłacasz dla sprzedawcy drugą połowę