Barto - Dziennik Pracy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Barto - Dziennik Pracy (/Temat-Barto-Dziennik-Pracy-75708) |
RE: Barto - Dziennik Pracy - comanche - 13-10-2013 14:27 Cytat:oszukiwaniem ludzi daleko nie zajedziesz, takie jest moje zdanie. Jak wpadnę na coś prawdziwego wtedy wróce do PPA. Ciekawe co bys powiedzial majac regularne zyski na poziomie kilku $. A poza tym coniektorzy calkiem daleko na tym zaszli RE: Barto - Dziennik Pracy - Devil877 - 13-10-2013 15:03 Gdyby miał regularne $$ to by nie zrezygnował a że nic mu nie wpada to zamiast pracować dalej to rezygnuje.. RE: Barto - Dziennik Pracy - barto - 13-10-2013 21:01 to też jeden z powodów dla których zostawiam zarabianie na hackach, że od ponad miesiąca nie wpada totalnie nic. Cytat:Ciekawe co bys powiedzial majac regularne zyski na poziomie kilku $. A poza tym coniektorzy calkiem daleko na tym zaszli SmileOczywiste ze niektórzy na tym daleko zaszli, na przemycie czy sprzedaży narkotyków również ; )) Po prostu pracuje na etacie,a obecna sytuacja finansowa jest tak zła że musze pracować i mieć pewność że 15 dostane wypłate do ręki i mniej wiecej wiem ile dostane. PS tak wiem ze nie ma nic pewnego. Cytat:Gdyby miał regularne $$ to by nie zrezygnował a że nic mu nie wpada to zamiast pracować dalej to rezygnuje..Od miesiąca niemal codziennie coś robiłem i yt i seo, stwierdziłem ze PPA nie jest dla mnie, skoro nic nie wpada po takim okresie, a nie moge sobie pozwolić aby czekać na zyski przez kolejny miesiąc czy dwa. PS. To ze zostawiam PPA nie oznacza ze zostawiam zarabianie w necie Po prostu zmieniam forme zarobków, zobaczymy czy coś przyniesie - tak jak wspominałem to we wcześniejszym poście RE: Barto - Dziennik Pracy - callbux - 07-12-2013 15:18 powodzenia Barto - Dziennik Pracy - Vasaki - 25-02-2018 10:00 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |