Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu (/Temat-Firegifts-Oszustwo-Bany-opoznienia-padajace-serwery-0-kontaktu-75484)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu - freezea - 29-08-2013 19:38

Masz ss z ip zmiennego, wiec co ty jeszcze chcesz? Ty masz na prawde nasrane we lbie. I co ma do tego adres ip z twojej rejestracji? Gosciu, zrozum ze ty sie tylko kompromitujesz , idz sobie na dwor, zagraj w pilke...

RE: Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu - Golab - 29-08-2013 19:40

Co nie zmienia faktu,że to nie moje konta. Nie przekonuje was fakt,że mogę dać komuś 100 poleceń i on dostanie bana?

Co z moją kasą wtopioną w ten serwis?

RE: Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu - surfer0700 - 29-08-2013 19:43

Wydaje mi się że wszystko jest już jasne.
Temat zgłosiłem do zamknięcia.

RE: Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu - Golab - 29-08-2013 19:44

Dla mnie nie jest jasne. Jasne jest to,że zostałem oszukany przez serwis. 1 osoba do tyłu a potem powiedzą coś w stylu : "to jedna osoba,on oszukiwał"
I wszystko jasne.Z serwisem jest kontakt bardzo dobry... Jeżeli odpiszą to cud. Ja nie polecam.

RE: Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu - piotruss96 - 29-08-2013 19:45

Golab naucz sie edytować posty bo sie nie pisze jeden pod drugim

Ip takie same końcówka jest zmienna widać że masz "zmienne ip" i czujesz sie anonimowy w internecie a tak nie jest
Co do przegladarki nawet nie wiesz jakiej uzywac aby z tym nie wpasc. Patrz kazdej rej przegladarka jest ta sama niczym sie nie różni nawet jedna cyferka
Wiec wszystko mówi za siebie
I powiedz kto niby tobie miał by robić 300kont ? Toż to dobre kilka dni siedzenia non stop

RE: Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu - surfer0700 - 29-08-2013 19:46

Co tu nie jest jasne? Skoro nie robiłeś multi to wyjaśnienie jest jedno:
Spamowałeś wszędzie linkami, ktoś się wkurzył i założył Ci 300 kont, mając nadzieje że dostaniesz bana. No i dostałeś bana. Pieniędzy nikt Ci nie zwróci.

I to nie serwis Ciebie oszukał. 300 kont multi to przesada..

RE: Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu - Golab - 29-08-2013 19:48

Moje ip jest inne: 178.36.122
Więc?
Nie wiem kto by chciał robić 300 kont. Ale mam dowód ip. Mam inne. Tylko końcówka jest inna.

RE: Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu - freezea - 29-08-2013 19:52

Golab, przestan krecic i wypie*****j stad. Denerwujesz juz mnie troszeczke, zrozum, nic ci nie da twoje klamanie.

RE: Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu - Golab - 29-08-2013 20:02

Moje ip Cię nie przekonuje? Chcesz screena? Admin powinień mieć logi jak się codziennie pare razy logowałem przy takim a nie innym ip.\
Oszukaliście mnie i to ostro.

RE: Firegifts! Oszustwo. Bany,opóźnienia,padające serwery,0 kontaktu - freezea - 29-08-2013 20:04

Dostales Bana Za Multi Konta - Pogodz Sie Z Tym, Zadne Placze Ci Nie Pomoga , Nie Rozumiesz? Wielkimi literami juz trzeba bo nie rozumie. Boze, jaki bachor ;/

TEMAT DO ZAMKNIECIA