Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com (/Temat-Typy-Hokejowe-by-wygr-blogspot-com-74905)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com - bibula18 - 17-09-2013 22:57

Siedem porażek ,teraz siedem wygranych i będzie wszystko O.K Huh

RE: Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com - whysoserious - 17-09-2013 23:53

potwierdzam czarną serię masakrującą stan konta,
nierozwaznie zarządzajacy kapitałem i stawkujący za ostro zaliczyli pewnie bankruta

ci co przetrwali z zachowaniem sporej ilości kapitału zaliczyli świetny dzień
z dwoma typami które dało się ustrzelić z kursem >5 każdy

Jakby zagrać na jednym kuponie to kurs >30 byłbyimpreza

W tym był mecz tenisa typowany na dokładny wynik w setach 1:2
W meczu rozpoczętym i zakończonym bardzo zaciętym tie breakiem
Wynik końcowy 6-7(4) 7-5 7-6(6)

Uczta dla oka i dla portfela Big Grin

RE: Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com - kwenk21 - 19-09-2013 10:09

Jeśli jest ktoś chętny na dzisiejszy typ z zagranicznego serwisu http://www.bettingshare.net./ zapraszam na priv, koszt wyniesie około 20-30zł.Zależy to od ilości chętnych.

Pzdr

Bart

RE: Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com - matrix1234 - 20-09-2013 12:56

Ten serwis http://www.bettingshare.net./ za pośrednictwem kolegi kwenk21 mogę z osobistego doświadczenia polecić. to co zapłaciłem swobodnie się zwróciło.

RE: Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com - kwenk21 - 20-09-2013 15:36

Na jutro dostępny będzie typ od Mark'a z picksmag.com. Chętnych zapraszam na priv Smile

Pzdr

Bart

RE: Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com - kwenk21 - 21-09-2013 14:15

typy picksmag.com oraz bettingshare.net dostępne , zapraszam na priv Smile

RE: Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com - kwenk21 - 21-09-2013 16:26

Wszystkich , którzy wykupili abo na predictions i dzisiaj nie otrzymali typów, z góry przepraszam, chwila odpoczynku od ponad 2 tygodni przed laptopem....

RE: Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com - kwenk21 - 22-09-2013 15:11

Od siebie dziś dodam moim zdaniem najlepszy typ hokejowy na dziś Heilbronner - Crimmitschau jedyneczka po przyzwoitym kursie 1.75. Sam mam dodane w systemik 3z7 po kursie 1.85. Bardzo przyzwoite statystyki, przyszedł czas na pobudkę po serii ciężkich meczów na wyjeździe plus falstartu w lidze a przeciwnik jak wynika bardzo pasuje ekipie gospodarzy.Stawiam jedynkę, dla bardziej ostrożnych do pewniaczka dodać łącznie z dogrywką @1.45

RE: Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com - kwenk21 - 22-09-2013 19:55

(22-09-2013 15:11)kwenk21 napisał(a):  Od siebie dziś dodam moim zdaniem najlepszy typ hokejowy na dziś Heilbronner - Crimmitschau jedyneczka po przyzwoitym kursie 1.75. Sam mam dodane w systemik 3z7 po kursie 1.85. Bardzo przyzwoite statystyki, przyszedł czas na pobudkę po serii ciężkich meczów na wyjeździe plus falstartu w lidze a przeciwnik jak wynika bardzo pasuje ekipie gospodarzy.Stawiam jedynkę, dla bardziej ostrożnych do pewniaczka dodać łącznie z dogrywką @1.45

win 4:3 ... sporo emocji Smile

RE: Typy Hokejowe by wygr.blogspot.com - diabloo07 - 22-09-2013 20:05

Zagrane, dzięki Wink