Dziennik pracy według Fienda - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik pracy według Fienda (/Temat-Dziennik-pracy-wedlug-Fienda-74016) |
RE: Dziennik pracy według Fienda - Fiend - 16-08-2013 22:13 Dzień dwunasty
Co dzisiaj zrobiłem: -Nabijanie punktów na promo. -Promowanie filmików Cytat:Today's total earnings $0.69 Dzisiaj padł rekord, bo aż 26 wejść na bloga. W link kliknęło 25 osób i 1 osoba pobrała (Niemcy za 0.69$). Cienkie te zarobki, no ale nie ma co narzekać (od czegoś trzeba zacząć ). Ogólnie nie mam już pomysłów co mogę robić oprócz promowania filmików i dodawania nowych nisz. Do końca następnego tygodnia powinienem uzbierać kwotę potrzebną na hosting. Muszę tylko poprosić kogoś o pomoc w ogarnięciu tego, bo nigdy w tym nie siedziałem. Pozdro RE: Dziennik pracy według Fienda - Mafiozo19990 - 16-08-2013 23:08 postępy całkiem całkiem Na płatnej domenie masz bloga? RE: Dziennik pracy według Fienda - Fiend - 17-08-2013 16:22 Nie, obecnie korzystam teraz z tej darmowej ".wordpress.com", ale planuję przejście na ".com" RE: Dziennik pracy według Fienda - Fiend - 17-08-2013 22:52 Dzień trzynasty
Co dzisiaj zrobiłem: -Szukanie nisz -Zdobywanie punktów -Promowanie filmików -Pingowanie Cytat:Today's total earnings $0.00 Dzisiaj średni dzień. Jedynie 16 wejść na bloga i 26 wejść w link oraz bez leada. Codziennie robię to samo i nie mam pomysłów na nisze, jeżeli jutro będzie taki sam dzień jak dzisiaj to poszukam kogoś kto pomoże mi trochę w rozruchu na blogu. Moja główna nisza zaczyna gasnąć, więc trzeba albo ją ostro promować żeby wskoczyła na szczyt, albo zająć się inną niszą. Cóż, zobaczymy. Pozdro RE: Dziennik pracy według Fienda - Fiend - 18-08-2013 22:43 Dzień czternasty
Co dzisiaj zrobiłem: -Zdobywanie punktów -Promowanie filmików -Pozmienianie opisów niektórych filmików (dodanie lepszych tagów itd.) Cytat:Today's total earnings $10.19 JESTEM SZCZĘŚLIWY! Ruch na blogu zwiększył się czterokrotnie! Dzisiaj aż 87 odwiedzin oraz 115 wejść w link . No i oczywiście zarobek który dzisiaj wyniósł aż 10.19$ Dokładnie 4 leady - dwa z USA za 0.67$ i 0.92$, jakiś Rusek za 0.05$ no i gruuuba Norwegia za 8.55$ Nie wiem dlaczego dzisiaj ludzie tam pchali się do mnie, ale mam nadzieję, że każdy kolejny dzień będzie taki sam (bądź lepszy ). Pozdro RE: Dziennik pracy według Fienda - Fiend - 19-08-2013 22:10 Dzień piętnasty
Co dzisiaj zrobiłem: -Nowa nisza -Filmik do niszy -Zdobywanie punktów -Promowanie filmików Cytat:Today's total earnings $00.00 Dzień dzisiejszy już niestety bez zarobków. Odwiedziło mojego bloga 90 osób oraz 112 weszło w link. Jednak bez żadnego leada. Zauważyłem, że moja pierwsza nisza drastycznie spadła i inna wskoczyła na jej miejsce. Strasznie dziwna sytuacja z tą pierwszą niszą, bo gdy wskoczyła z 7 strony na 3 to prawie nic nie doszło wyświetleń, ale kiedy spadła na stronę 4 to nagle wszystko poszło w górę, a teraz znowu wskoczyła na 3 stronę to wejścia spadły... Jednak póki co postaram się ją utrzymać. Obecnie sytuacja wygląda tak: 7 nisz z czego tylko 3 sprawują mi wejścia, a reszta stoi (jak tak będą dalej stały to je w końcu wywalę). Pozdro RE: Dziennik pracy według Fienda - Fiend - 20-08-2013 22:22 Dzień szesnasty
Co dzisiaj zrobiłem -Zdobywanie punktów -Promowanie filmików -Szukanie nisz Cytat:Today's total earnings $01.97 Dzisiaj niezły dzień. Zarobek co prawda mały bo 2 leady za 0.92$(USA) i 0.34$(Japonia), ale rekord wejść znów pobity. Aż 139 wejść na bloga oraz 192 kliknięć w link. Czyli odwiedziny rosną. Na dodatek ten mój filmik z główną niszą jest teraz na drugiej pozycji, a to dopiero początek, bo głośno o tym będzie dopiero za parę dni . Muszę tylko co chwilę usuwać jakieś komentarze bobków którzy piszą, że to fake. Pewnie też będzie trzeba uważać na plagiaty. Mam znak wodny, ale go można zakryć innym. EDIT: Pięć minut przed północą wpadło pobranie z USA za 0.71$ więc je dopisuję. Pozdro RE: Dziennik pracy według Fienda - Fiend - 21-08-2013 22:44 Dzień siedemnasty
Co dzisiaj zrobiłem: -Zdobywanie punktów -Promowanie filmików Cytat:Today's total earnings $9.58 Dzisiaj elegancko Wpadła Kanada za 0.46$ no i Francja za 9.12$ . Czyli dzień dzisiejszy zaliczam do udanych Wejść na bloga coraz więcej, bo dzisiaj aż 126, a kliknięć w link 160. Moja główna nisza zaczyna się ostro rozkręcać. Druga nisza jakoś się trzyma, oraz pomalutku ludzie wchodzą z trzeciej. Czyli trzy nisze udane, oraz aż cztery niewypały. Póki co je zostawiam, pomyślę co z nimi zrobię. Pozdro RE: Dziennik pracy według Fienda - Fiend - 22-08-2013 21:55 Dzień osiemnasty
Co dzisiaj zrobiłem: -Zdobywanie punktów -Promowanie filmików -Szukanie plagiatów -Usuwanie zbędnych komentarzy Cytat:Today's total earnings $3.22 Not bad. Dzisiaj wejść na bloga nieco mniej, bo 107, a kliknięć w link 137. Padł rekord pobrań, bo aż 4 leady. Wszystkie z USA za 0.74$, 1.00$, 0.40$ i 1.08$. Żeby to tak wpadły 4 Francje Każdy mój dzień wygląda prawie tak samo, ale nie mam pomysłów co mogę robić prócz dodawania nowych niszo oraz promowanie filmików. Myślę też czy nie pisać tutaj co dwa/trzy dni żeby to nie było tak monotonnie. Pozdro RE: Dziennik pracy według Fienda - Fiend - 23-08-2013 22:33 Dzień dziewiętnasty
Co dzisiaj zrobiłem -To samo co wczoraj Cytat:Today's total earnings $0.00 Meh... Dzisiaj bez leada . Dzisiaj po prostu bez szczęścia, bo wejść na bloga jest aż 145, a kliknięć w link 222. Jednak nikt nie pofatygował się o ściągnięcie . No cóż zobaczymy co przyniesie jutro, a tym czasem Pozdro |