Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300)
+----- Wątek: Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock (/Temat-Potwierdzenia-zdobycia-nagrod-oraz-styczniowy-restock-739)

Strony: 1 2 3 4

RE: Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock - Sweete - 18-01-2010 09:33

Czy ktoś prowadzi statystyki dotyczace poprzednich restocków ?? Np konkretne dni miesiąca, czy nawet godziny ? w jakich był ogłaszany ?

RE: Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock - burn - 18-01-2010 12:19

Ja zauważyłem że Restock'i są tak w drugiej części miesiąca. Czyli w dwa pierwsze tygodnie danego miesiąca na pewno nie ma restocku, a potem to już trzeba czuwać. Też chyba na coś zapoluję w styczniowym RestockuHuh

RE: Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock - Jasio - 18-01-2010 19:30

A o ktorej godzine restocki sie odbywaja Smile ??

Czekam na t-shirt Smile

RE: Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock - Alcor - 18-01-2010 19:39

Jasio, u nas w godzinach nocnych. Tongue

RE: Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock - Zythus - 18-01-2010 20:56

TO jest pod czas amerykański, ostatnio u nas 23:30 u nich 17:30

RE: Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock - Takahari - 19-01-2010 04:10

To dobrze że w nocy mniej ludzi z polski większa szansa na wygraną xD

RE: Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock - Zythus - 19-01-2010 06:45

"To dobrze że w nocy mniej ludzi z polski większa szansa na wygraną xD "
Hah, żartujesz sobie?

W Ameryce mieszka o wiele więcej osób niż w Polsce, co skutkuje Tym, iż będziesz miał mniejsze szanse, niż gdyby restock odbył się o 12:00. U amerykańców byłaby 6 rano..

RE: Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock - burn - 19-01-2010 16:15

(19-01-2010 06:45)Zythus napisał(a):  "To dobrze że w nocy mniej ludzi z polski większa szansa na wygraną xD "
Hah, żartujesz sobie?

W Ameryce mieszka o wiele więcej osób niż w Polsce, co skutkuje Tym, iż będziesz miał mniejsze szanse, niż gdyby restock odbył się o 12:00. U amerykańców byłaby 6 rano..

Chodziło Mu że mniej ludzi z Polski, a z Ameryki to na pewno większość użytkowników Lockerz.com. A Restocki są chyba naszego czasu od 23-01 chyba jakoś tak. Gdzieś czytałem że tak najczęściej.

RE: Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock - Alcor - 19-01-2010 20:36

lockerz.com, ogarnij się...

RE: Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock - Zythus - 19-01-2010 21:57

"wwww.lockerz.com" xD

burn, wiem o co mu chodziło. Chodziło mu o to "mniej ludzi z polski większa szansa na wygraną xD". Ja odpisałem, że może mniej z Polski, ale w Ameryce o wiele więcej.. także nie większa szansa, ale nawet mniejsza, niż chociażby o 10 rano Big Grin