Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Konto AstroCash 16,37 - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Konto AstroCash 16,37 (/Temat-Konto-AstroCash-16-37-73658)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Konto AstroCash 16,37 - xeno92 - 30-07-2013 14:43

Już się nie tłumacz tutaj tak przed publicznością, bo zaraz wstawie ssy z rozmowy na PW i się spalisz, nie pogarszaj swojej sytuacji gościu lepiej znikaj z tąd Smile

RE: Konto AstroCash 16,37 - Boguśś - 30-07-2013 14:46

(30-07-2013 14:43)xeno92 napisał(a):  Już się nie tłumacz tutaj tak przed publicznością, bo zaraz wstawie ssy z rozmowy na PW i się spalisz, nie pogarszaj swojej sytuacji gościu lepiej znikaj z tąd Smile

Wstaw ss z romozwy Smile Chyba zaciekawi to Tutorów i admina.

RE: Konto AstroCash 16,37 - Dominik1010 - 30-07-2013 14:47

No właśnie ;] Wstaw ss z rozmowy i pokaż mi w którym momencie próbowałem Cie oszukać.
Po prostu nie mam 10 lat i wiem co chciałeś zrobić więc Pozdro

RE: Konto AstroCash 16,37 - CMRR - 30-07-2013 14:57

(30-07-2013 14:43)xeno92 napisał(a):  Już się nie tłumacz tutaj tak przed publicznością, bo zaraz wstawie ssy z rozmowy na PW i się spalisz, nie pogarszaj swojej sytuacji gościu lepiej znikaj z tąd Smile
Przydałby Ci się słownik za tą kasę. Z tąd?! Może stąd?

RE: Konto AstroCash 16,37 - xeno92 - 30-07-2013 15:01

(30-07-2013 14:47)Dominik1010 napisał(a):  No właśnie ;] Wstaw ss z rozmowy i pokaż mi w którym momencie próbowałem Cie oszukać.
Sam tego chciałeś dominiku, to prosze:

1. Prosiłeś, abym ja dał Ci pierwszy login oraz hasło, zgodziłem się, bo zależy mi na sprzedaniu tego konta, więc jedziemy dalej...
[Obrazek: m6uxi9nd8qit.png]

2. Poprosiłem Cię, abyś napisał w temacie, że przeprowadzamy transakcje, sam nie chciałeś to nie będe się dalej prosić, sam to napisałem, widać to na górze...
[Obrazek: jw5tgcp2efda.png]

3. Podałem Ci ładnie hasło do mojego konta na AstroCashu, po czym jak tam wszedłeś to od razu zmieniłeś hasło, dane na astro, dokładniej chodzi o hasło, email, imie oraz nazwisko. Po tym wszystkim kazałeś mi wejść na "Twoje" konto AstroCash, kazałeś mi się zalogować i powiedzieć ile masz tam $, niestety nie zrobiłem tego, bo mnie Twoje konto nie obchodzi i mam je daleko gdzieś.
[Obrazek: 9oj6i64gnx1o.png]

4. No a Ty dalej nalegałeś żebym się tam zalogował, bo przecież bez tego by się transakcja nie powiodła, popatrz no kto normalny każe się logować na kogoś konto w AstroCashu żeby przeprowadzić normalnie transakcje? No przecież chyba Tylko Ty...
[Obrazek: rqaajg426hn6.png]

5. Tutaj napisałem prośbe o oddanie mojego konta i przedstawiłem jak wygląda sprawa, jaki cel chciał osiągnąć ten oszust, chciał żebym się zalogował na jego konta, podał mu ilość jego $ i by napisał na forum, że mu okradłem konto, a ja bym dostał bana i stracił własne konto na AstroCashu.
[Obrazek: ytd8ogmmkmka.png]

6. No i finałowa część gościu już nie miał jak mnie oszukać, nigdzie nie wszedłem, nic mu nie podałem to się poddał, a tak bardzo napalony na te konto był , że już miał wysyłać pieniążki na paypalu... A tutaj nic, koniec rozmowy po nieudanym oszustwie, pozdrawiam.
[Obrazek: m6hbv1jonmcj.png].

Dziękuję oraz Pozdrawiam, XeNo92.

RE: Konto AstroCash 16,37 - Dominik1010 - 30-07-2013 15:03

I w którym miejscu Cie oszukałem ?? Wtedy kiedy oddałem Ci konto ?

Wiem po prostu co chcesz zrobić i nie udało Ci się mnie oszukać.

RE: Konto AstroCash 16,37 - xeno92 - 30-07-2013 15:05

(30-07-2013 15:03)Dominik1010 napisał(a):  I w którym miejscu Cie oszukałem ?? Wtedy kiedy oddałem Ci konto ?

Wiem po prostu co chcesz zrobić i nie udało Ci się mnie oszukać.
Taak? Co chciałem zrobić? Konto Ci już oddałem, nie miałem do niego dostępu, wszystko pozmeiniałeś, chciałem dostać pieniążki na PP i mieć Cię z głowy więc nie wiem gdzie tam ja Cię oszukiwałem. Na tych zdjęciach widać wyraźnie próbe/chęci oszukania mnie, każdy normalny człowiek to zobaczy jak kręciłeś w tych wiadomościach, poczekajmy na wypowiedzi innych, bo sam się dzielnie bronisz, ale mnie nie oszukasz.

RE: Konto AstroCash 16,37 - Skipi - 30-07-2013 15:05

(30-07-2013 15:01)xeno92 napisał(a):  
(30-07-2013 14:47)Dominik1010 napisał(a):  No właśnie ;] Wstaw ss z rozmowy i pokaż mi w którym momencie próbowałem Cie oszukać.

1. Prosiłeś, abym ja dał Ci pierwszy login oraz hasło, zgodziłem się, bo zależy mi na sprzedaniu tego konta, więc jedziemy dalej...

2. Poprosiłem Cię, abyś napisał w temacie, że przeprowadzamy transakcje, sam nie chciałeś to nie będe się dalej prosić, sam to napisałem, widać to na górze...

3. Podałem Ci ładnie hasło do mojego konta na AstroCashu, po czym jak tam wszedłeś to od razu zmieniłeś hasło, dane na astro, dokładniej chodzi o hasło, email, imie oraz nazwisko. Po tym wszystkim kazałeś mi wejść na "Twoje" konto AstroCash, kazałeś mi się zalogować i powiedzieć ile masz tam $, niestety nie zrobiłem tego, bo mnie Twoje konto nie obchodzi i mam je daleko gdzieś.

4. No a Ty dalej nalegałeś żebym się tam zalogował, bo przecież bez tego by się transakcja nie powiodła, popatrz no kto normalny każe się logować na kogoś konto w AstroCashu żeby przeprowadzić normalnie transakcje? No przecież chyba Tylko Ty...

5. Tutaj napisałem prośbe o oddanie mojego konta i przedstawiłem jak wygląda sprawa, jaki cel chciał osiągnąć ten oszust, chciał żebym się zalogował na jego konta, podał mu ilość jego $ i by napisał na forum, że mu okradłem konto, a ja bym dostał bana i stracił własne konto na AstroCashu.

6. No i finałowa część gościu już nie miał jak mnie oszukać, nigdzie nie wszedłem, nic mu nie podałem to się poddał, a tak bardzo napalony na te konto był , że już miał wysyłać pieniążki na paypalu... A tutaj nic, koniec rozmowy po nieudanym oszustwie, pozdrawiam.

Czemu screeny są raz z podziomu konta xeno92 a raz dominik1010 ?

RE: Konto AstroCash 16,37 - xeno92 - 30-07-2013 15:07

(30-07-2013 15:05)Skipi napisał(a):  
(30-07-2013 15:01)xeno92 napisał(a):  

Czemu screeny są raz z podziomu konta xeno92 a raz dominik1010 ?

Odebrane/Wysłane, są tam wszystkie wiadomości, bo całej wiadomości nie mam zapisanej, bo była w kilku. Wszystkie wiadomości tam są od zaczęcia transakcji, pozdrawiam.

RE: Konto AstroCash 16,37 - Dominik1010 - 30-07-2013 15:08

On coś kombinuję ;] Ja go przejrzałem i wiem co chce zrobić, dlatego oddałem mu konto i skończyłem tranzakcje z nim.

Ale według niego go ,,próbowałem oszukać"/beka