![]() |
Majowy Restock nadchodzi ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Majowy Restock nadchodzi ! (/Temat-Majowy-Restock-nadchodzi-7358) |
RE: Majowy Restock nadchodzi ! - Alexzus - 20-05-2010 22:21 Szkoda że nawet strony nie zobaczę w ten dzień :(.. I myślę że nie będę się już z tym cackać, kupię sobie za całą tą ośmiomiesięczną mękę na ich stronie baggu baga który, szmaciany, w shopie będzie warty tyle co dwie konsole wii za dawnych czasów.. Schodzą na psy :/. Jak na dzień dzisiejszy to stać by mnie było na 1 wii czy 1 psp (to lepsze) bez zakładki play, bo to odkąd ona weszła wszystkie ceny się pomieszały. A sprawa polega na tym, że z mojego ip nie mogę wejść na ich stronę.. Co że pisałam już do nich z 7 razy, odpisali tylko 2 razy i to to samo - jakbym nie wiedziała o głupim cache i o głupich ciastkach. Nie mogę już może od 2tyg, lub więcej RE: Majowy Restock nadchodzi ! - KoGi - 20-05-2010 23:26 Mam nadzeje ze sie zalapie na 2x Paypal po 25$ ;] zaczyna sie sezon a trzeba kupic wysadzic nasiona ;] SADZIC PALIC ZALEGALIZOWAC !! THC RE: Majowy Restock nadchodzi ! - Zythus - 21-05-2010 05:50 No niech się zbliża, ale nie ma sensu na niego kampić ![]() RE: Majowy Restock nadchodzi ! - SZAFI - 21-05-2010 11:30 Dokładnie, ten majowy restock to straszna lipa, nie ma żadnych konsol ;/ RE: Majowy Restock nadchodzi ! - djmax - 21-05-2010 12:23 lockerz schodzi na psy teraz jestem na thisboxie Link do strony w sygnaturce o wiele lepsze na nagrody super mozna uzbierac juz w tydzien i restock maja juz do 5 czerwca i duza szansa ze cos zobedziedzie RE: Majowy Restock nadchodzi ! - Mlody666 - 21-05-2010 13:36 (21-05-2010 12:23)djmax napisał(a): lockerz schodzi na psy teraz jestem na thisboxie Link do strony w sygnaturce o wiele lepsze na nagrody super mozna uzbierac juz w tydzien i restock maja juz do 5 czerwca i duza szansa ze cos zobedziedzie Tia chyba ze po zapisaniu się na nagrodę nie spełnisz poprawnie dodatkowego zadania które będzie dnia następnego dla Ciebie dostepne przez pół godziny ![]() ![]() RE: Majowy Restock nadchodzi ! - VonValiar - 21-05-2010 14:00 Lipne tak nagrody że mnie coś swędzi ! Chciałem Wii , PSP a tu mi z jakąś zasraną matą wyskakują RE: Majowy Restock nadchodzi ! - Kilol - 21-05-2010 14:26 Musimy najpierw czekać na regulamin. ![]() RE: Majowy Restock nadchodzi ! - SZAFI - 21-05-2010 16:54 znowu bedzie kampienie i ludzi od ch*ja na TS'ie RE: Majowy Restock nadchodzi ! - aqua-chan - 21-05-2010 16:54 Same resztki z szopu o_O Nie no, znajdę i ustawie se ruskiego bota bo inaczej nic nie wygram. A nawet jak mnie zbanują, to nie mam nic do stracenia bo coś czuję że następnego restocku już nie będzie... D: |