Firecpa - Informacja Dla Użytkowników Firecash.org - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: Firecpa - Informacja Dla Użytkowników Firecash.org (/Temat-Firecpa-Informacja-Dla-Uzytkownikow-Firecash-org-73558) |
RE: Firecpa - Informacja Dla Użytkowników Firecash.org - FireMedia - 16-08-2013 15:16 W związku z wieloma pytaniami - nie rezygnujemy ze "standardowego" sposobu zarabiania w PPA. Real content to po prostu sposób na dodatkowy zarobek. Jeżeli komuś wpadnie nawet o kilkaset dolarów więcej w miesiącu to już będzie pozytyw. RE: Firecpa - Informacja Dla Użytkowników Firecash.org - minister1234 - 16-08-2013 23:32 No życzę powodzenia w rozwoju FireCPA, zapowiada się nieźle ! RE: Firecpa - Informacja Dla Użytkowników Firecash.org - FireMedia - 17-08-2013 14:03 Proszę wypełniajcie starannie wszystkie dane - wpisujecie swoje imię i nazwisko a nie login RE: Firecpa - Informacja Dla Użytkowników Firecash.org - Dennisek78 - 17-08-2013 14:12 Wpisuje i nadal nie dostałem odpowiedzi RE: Firecpa - Informacja Dla Użytkowników Firecash.org - FutureShock - 17-08-2013 22:25 Numer IBAN jest również konieczny? Konto już założyłem, wpisałem prawie wszystko oprócz IBAN i mam nadzieję, że konto zostanie aktywowane RE: Firecpa - Informacja Dla Użytkowników Firecash.org - minister1234 - 18-08-2013 01:19 "Your accont is banned" Tak więc pytanko za co ten banik ? Czekam na odpowiedź ;] Dane zostały poprawione więc o co chodzi ? RE: Firecpa - Informacja Dla Użytkowników Firecash.org - sacrifice - 18-08-2013 01:37 layout wygląda jakby był wyjęty z dupy, żadne odnośniki oprócz dwóch z lewego górnego czyli "P" i "A" nie działają nic na email nie przychodzi o tym czy zostało się przyjętym czy nie, co jest standardem w każdej sieci poza tym ciekawe jacy reklamodawcy się do was zgłosili jak nie ma tutaj nawet dla nich żadnych informacji nie wspominając już o regulaminach i tym podobnych dno ogólnie, w ciemno każdy zagraniczny user weźmie to za scam, bo tak to wygląda RE: Firecpa - Informacja Dla Użytkowników Firecash.org - Kiljan - 18-08-2013 01:47 (18-08-2013 01:37)sacrifice napisał(a): layout wygląda jakby był wyjęty z dupy, żadne odnośniki oprócz dwóch z lewego górnego czyli "P" i "A" nie działają CPA jest w fazie wczesnych testów, nie ma otwartej rejestracji, oraz layout nie jest zakodowany jak należy, poczytaj trochę przed napisaniem posta... RE: Firecpa - Informacja Dla Użytkowników Firecash.org - sacrifice - 18-08-2013 01:58 rly? (28-07-2013 16:22) napisał(a): Testy rozpoczną się 5.08 testy od 5.08, testy finalne od 10.08 .. 15.08 jednak znowu testy nie start? ciekawe, ciekawe ee, na każdej sieci afiliacyjnej trzeba czekać na akceptacje tak jak u was teraz więc o jakim braku otwartej rejestracji mówisz? RE: Firecpa - Informacja Dla Użytkowników Firecash.org - minister1234 - 18-08-2013 02:51 Angielski też musicie poprawić: ""Your accont is banned"" powinno byc "account" No i co z tym niby banem ? |