Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Konkurs] Porusz Nas swoją historią i zgarnij.... - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Forumowe Konkursy (/Forum-Forumowe-Konkursy-12)
+---- Dział: Konkursy użytkowników (/Forum-Konkursy-uzytkownikow-257)
+---- Wątek: [Konkurs] Porusz Nas swoją historią i zgarnij.... (/Temat-Konkurs-Porusz-Nas-swoja-historia-i-zgarnij-73353)

Strony: 1 2 3 4

RE: [Konkurs] Porusz Nas swoją historią i zgarnij.... - pikusix1 - 08-08-2013 21:02

Oj tam chłopaki, wrzućcie na luz. Undecided

RE: [Konkurs] Porusz Nas swoją historią i zgarnij.... - yazir - 08-08-2013 21:05

(08-08-2013 21:01)Driver494 napisał(a):  Warto podkreślić, że zostały złamane zasady konkursu. Nagrody otrzymało 6 (słownie sześć) a nie 10 (słownie dziesięć) osób. Nic więc dziwnego, że mamy doczynienia z negatywnymi wypowiedziami użytkowników forum zarabiam.com na temat powyższego ustawionego konkursu.

Warto podkreślić że w piosence o fraudach nie znalazłem nic nawiązującego do Twojej historii związanej z zarabianiem.

RE: [Konkurs] Porusz Nas swoją historią i zgarnij.... - Driver494 - 08-08-2013 23:18

(08-08-2013 21:05)yazir napisał(a):  
(08-08-2013 21:01)Driver494 napisał(a):  Warto podkreślić, że zostały złamane zasady konkursu. Nagrody otrzymało 6 (słownie sześć) a nie 10 (słownie dziesięć) osób. Nic więc dziwnego, że mamy doczynienia z negatywnymi wypowiedziami użytkowników forum zarabiam.com na temat powyższego ustawionego konkursu.

Warto podkreślić że w piosence o fraudach nie znalazłem nic nawiązującego do Twojej historii związanej z zarabianiem.

Fraudowałem na g4f więc się zgadza wszystko impreza

RE: [Konkurs] Porusz Nas swoją historią i zgarnij.... - poczmail - 09-08-2013 12:22

Yazir to nie skam - jego kody zadziałały. 2

RE: [Konkurs] Porusz Nas swoją historią i zgarnij.... - Komet - 09-08-2013 21:16

nagrode otrzymalem, dzieki bardzo Smile

RE: [Konkurs] Porusz Nas swoją historią i zgarnij.... - hertia - 10-08-2013 07:25

Ciekawe historię choć pominąłem te w formię wierszy jakoś mi to nie leżySad

RE: [Konkurs] Porusz Nas swoją historią i zgarnij.... - DeoRIP - 11-08-2013 10:07

Doładowanie dostałem i wszystko się zgadza Smile Dzięki wielkie Wink

RE: [Konkurs] Porusz Nas swoją historią i zgarnij.... - Papass - 19-08-2013 10:27

Co z moją niespodzianką? Lol

RE: [Konkurs] Porusz Nas swoją historią i zgarnij.... - HardCoreSex - 20-08-2013 22:11

Skoro mój dawny temat jest w "temacie",
mimo że się skończył konkurs pozwolę sobie wrzucić swoją dawną historię ^^

Cytat:Opowiem wam historie mego bytu,
Gdy dostałem internet oniemiałem z zachwytu.
Byłem fanem Tibi, szkołe rzuciłem wraz z Zibim.
Prosiliśmy graczy o free itemy,
lecz za free dostawaliśmy wyłącznie Dedy.
I nastał ten dzień gdy świadectwo ujrzeli,
rodzice którzy krzyczeli co niedzieli.
Początek roku - nowa klasa, nowe życie
trafiła się dziewka, co namieszała w mym umyśle.
Lecz ja obiektem śmiechów, obelg,
jak więc wyrwać dziewkę co mieszała mi w głowie?
Dostałem wtedy impuls.. że coś tu jest nie tak
Zacząłem zmieniać się wtedy jak poranny ptak.
Lecz szkoły znów nie zdałem, ona poszła dalej...
Choć już normalny chłopak nie lamus,
praca by się przydała na mus !

Z tematu:
http://zarabiam.com/Temat-Uwazajcie-na-klatwe-biedaka-49051

Pozdrawiam !