damcio1010 - Dziennik pracy ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: damcio1010 - Dziennik pracy ! (/Temat-damcio1010-Dziennik-pracy-72292) |
RE: damcio1010 - Dziennik pracy ! - Pole - 06-02-2014 22:21 No widzę że mnie posłuchałeś od razu lepiej RE: damcio1010 - Dziennik pracy ! - damcio1010 - 09-02-2014 14:47 Witam Dzisiaj was trochę zaskoczę Otóż z dniem dzisiejszym zakończyłem współpracę z firecash.org i przeniosłem się do astrocash.org. Pewnie zapytacie dlaczego ? I odpowiem wam: otóż obecnym moim mentorem jest ciamciaj i wiąże z nim swoją przyszłość zwłaszcza pod kątem pozycjonowania bloga. Tak więc zaczynam swoją drogę z nowym serwisem mam nadzieję, że drogę pełną ciekawych przygód. Co zostało zrobione: 1. We wszystkich wpisach zostały podmienione linki na te z serwisu powyżej 2. Pingowanie postów 3. Optymalizacja strony 4. Na razie rozmowa z ciamciajem (faza początkowa mam nadzieję, że się rozkręci) 5. Czytam dalej o pozycjonowaniu Zarobki: I tutaj rzecz bardzo interesująca Otóż pierwsze wejście na nowy link z pewno hacka i od razu pobranie ??? Przypadek XD? Zarobek: 1.16$ Pozdrawiam Odp: damcio1010 - Dziennik pracy ! - casualsprojects - 09-02-2014 15:01 Powodzenia! Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 RE: damcio1010 - Dziennik pracy ! - damcio1010 - 11-02-2014 22:28 Dzisiaj krótko moi drodzy ;-) Od jutra startuje z osobnym projektami pod nisze. Jak na razie dla test zrobię jedną i zobaczymy jak się spisze. Jeśli będzie w miarę ok zrobię następne. Promowanie będzie za pomocą wklejek,yt,daily,vimeo oraz odpale na nia gsa. Zobaczymy co z tego wyniknie. Mam już przygotowany szablon nic tylko działać Dobranoc Odp: damcio1010 - Dziennik pracy ! - gitarka112 - 11-02-2014 22:47 Powodzenia Wytapatalkowane z mojego Szajsunga damcio1010 - Dziennik pracy ! - Vasaki - 25-02-2018 10:01 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |