Upośledzony rap :D - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116) +---- Dział: Humor (/Forum-Humor-120) +---- Wątek: Upośledzony rap :D (/Temat-Uposledzony-rap-D-72041) |
RE: Upośledzony rap :D - kvgewor - 21-04-2016 08:26 Przychodzi pijany mąż do domu. Żona wita go z wałkiem do ciasta i pyta: - Gdzie byłeś?! - Na szachach! - To czemu śmierdzisz wódką?! - A czym mam śmierdzieć, szachami? RE: Upośledzony rap :D - kwegalon - 22-04-2016 09:02 Wchodzi dwóch niemieckich szpiegów do knajpki w Londynie. Jeden podchodzi do baru i zamawia: - Two martini please. - Dry? - pyta barman. - Nein, zwei! RE: Upośledzony rap :D - garbatmop - 09-05-2016 20:06 Dwaj koledzy piją w restauracji piwo. W pewnej chwili jeden z nich stwierdza: - Moja teściowa to straszna piła! - Ja czegoś takiego nie mogę powiedzieć o mojej teściowej. Nie. Piły zazwyczaj mają zęby... RE: Upośledzony rap :D - furiosek - 18-06-2016 19:46 Kawał dobrej roboty to sie nazywa mieć konkretne poczucie humorku |