![]() |
Zarobki pewnego youtubera - google adsense screen - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281) +--- Dział: Google Adsense (/Forum-Google-Adsense-342) +--- Wątek: Zarobki pewnego youtubera - google adsense screen (/Temat-Zarobki-pewnego-youtubera-google-adsense-screen-71524) |
RE: Zarobki pewnego youtubera - google adsense screen - vankosiara - 23-06-2013 17:48 YT wie skąd będą wejścia itp. ![]() Przecież to należy go Google ![]() @up Uprzedziłeś mnie T^T RE: Zarobki pewnego youtubera - google adsense screen - Max998 - 23-06-2013 17:49 Ciekawe skąd były moje wejścia skoro nikogo o nie nie prosiłem a zablokowali mi to.. Do tej pory nie wiem czym to było spowodowane.. ![]() RE: Zarobki pewnego youtubera - google adsense screen - sqmany - 23-06-2013 18:11 @Max998 ,podobno google adsense nie właściwie banuje konta bo chcę sobie dorobić :> A co do nagrywania na YT ,to nie trzeba aż 600zł wydać, wystarczy kupić mikro za 70zł - polecam logitech desktop USB, kamerka nie jest potrzebna, aha no i ten multigameplayguy nie robi gameplayów za bardzo ,tylko vlogi i let's playe. RE: Zarobki pewnego youtubera - google adsense screen - vankosiara - 23-06-2013 18:23 @up Niby masz rację i Cię popieram ale uwierz mi, że gdy widzisz kogoś "w kamerce" widzisz jaką ma mimikę twarzy, masz z nim bliższy kontakt. No i można wyczuć czy ten ktoś robi to pasjii z chęcią zarobku czy dla samej kasy. Głosem można się bawić ale wyrazy twarzy trudniej jest "podrobić". Oglądałem wielu let's play'owców, vlogerów. Niektórzy z kamerką niektórzy bez ale tych z kamerką jeszcze nie zaprzestałem oglądać a oglądam już min. rok. RE: Zarobki pewnego youtubera - google adsense screen - Szaman1644 - 23-06-2013 18:27 No na inwestycję mam małą. Też mi się wydaje, że kamera dodaje takiego profesionalizmu. Sam lubię oglądać Rocka na YT. RE: Zarobki pewnego youtubera - google adsense screen - sqmany - 23-06-2013 18:30 @UP Zgadzam się jak najbardziej, ale jeżeli nagrywasz bez kamerki to też się wybijesz, zobacz sobie na tego gościa, youtube.pl/xmandzio Ma więcej widzów od multigameplayguya a nigdy nie pokazał swojej twarzy, a co do promocji swojego kanału youtube to najlepiej zrobić swój serwer minecraft, jakiś duży serwer i zareklamować go, a na samym serwerze dać jakieś info ,że masz swój kanał na yt i nagrywasz tam filmiki z serwera, to przyciąga widzów na serwer i na yt tylko ,że w serwer trzeba trochę zainwestować. RE: Zarobki pewnego youtubera - google adsense screen - Szaman1644 - 23-06-2013 18:34 Ja narazie skupię się na nagrywaniu gameplay z Battlefielda. RE: Zarobki pewnego youtubera - google adsense screen - kubn2 - 23-06-2013 19:10 (23-06-2013 17:35)bitu92 napisał(a): A jak wyświetlenia były by nabijane przez takie strony jak addmefast? Tak jak już wcześniej było napisane google widzi skąd są odsłony plus to że nikt z surfujących nie kliknął by reklamy więc google głupie nie jest że przy 250k odsłon reklam musi być trochę kliknięć a jak będziesz miał 0 to oczywiste ![]() RE: Zarobki pewnego youtubera - google adsense screen - sqmany - 23-06-2013 20:22 (23-06-2013 19:10)kubn2 napisał(a):(23-06-2013 17:35)bitu92 napisał(a): A jak wyświetlenia były by nabijane przez takie strony jak addmefast? Dokładnie, a dodatkowo po oszustwie nie możesz zakładać nowego konta na tych samych danych tylko na innych np. na swojego ojca RE: Zarobki pewnego youtubera - google adsense screen - Kubixowy - 23-06-2013 21:52 Jak ktoś nagrywa dla kasy to od razu to wychodzi. Do tego trzeba mieć pasje i tworzyć coś nowego a nie cały czasz ten je*any minecraft. Można to stwierdzić np po abstrachuje. Chłopaki mieli własny pomysł i w dość krótkim czasie osiągnęli ponad 200k widzów ponieważ stworzyli coś czego nie ma na yt (przynajmniej na polskim yt) |