VanKosiara - dziennik pracy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: VanKosiara - dziennik pracy (/Temat-VanKosiara-dziennik-pracy-71145) |
RE: VanKosiara - dziennik pracy - Bandaid - 23-06-2013 16:19 Pobranie z USA za 0.58? W astrocash miałbyś dwa razy więcej..... Nie, nie jesteś idiotą. Po prostu jesteś omamiony tymi wszystkimi galeriami, screenami, przechwałkami ludzi którzy dużo zarabiają i myślisz, że tak od razu również będziesz zarabiał . Sam przez miesiąc, dwa nie zarobiłem w zasadzie nic. Ale nie liczyłem na to, że będę, traktowałem to jak najzwyklejsze hobby. W zasadzie nie wchodziłem na HighCash żeby sprawdzić czy coś zarobiłem, po prostu systematycznie robiłem swoją robotę. Pewnego dnia nadszedł 'dzień 0' w którym wyświetlenia wzrosły mi 10 krotnie i wreszcie zacząłem zarabiać godziwe pieniądze. Potem wszystko to co robiłem wcześniej opłaciło mi się, bo kiedy wzrosła liczba wyświetleń zaczęły wpadać też pobrania z tych starych, suchych nisz. Tak więc nie była to bezcelowa praca. Dlatego po prostu rób swoje, a za dzień, dwa, dziesięć lub sto odbierzesz tego owoce i będziesz mógł z podniesionym czołem spojrzeć na samego siebie. RE: VanKosiara - dziennik pracy - FireMedia - 24-06-2013 10:17 Zamiast +5% otrzymujesz ultimate! RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 24-06-2013 19:21 (23-06-2013 16:11)gelmen napisał(a): Sam podpis pod Tym wątkiem przekreśla Twoje zamiary. Nie zrozumiałeś mnie. Nie zauważyłeś emotki " ;3 " ? To jest tylko suchar z kategorii czarnego humoru, który wielbię Dziękuje za życzenia :* (23-06-2013 16:19)Bandaid napisał(a): Pobranie z USA za 0.58? W astrocash miałbyś dwa razy więcej..... Nie przeczę, że jestem omamiony tymi screenami i postami w topicach "Ile dziś zarobiłeś?". Chyba przestanę je odwiedzać, zepnę dupę i zacznę działać ;D Wakacje idą to poświecę na pewno więcej czasu A co do tego mojego użalania się nad sobą to nie rozchodzi mi się o same zarobki i pobrania jak o to, że co chwile mam problemy z blogiem lub hostingiem, bo czegoś nie ogarniam i to najzwyklej w świecie mnie denerwuję oraz osłabia mój zapał do pracy. Mnie wystarczy skromne 150$+ na miesiąc Wiem, że nie jest to bezcelowa praca, że wszystko się nadrobi z procentem lecz po prostu mam chwile słabości oraz zwątpienia, jestem tylko człowiekiem, nie jestem idealny. (24-06-2013 10:17)FireCash.org napisał(a): Zamiast +5% otrzymujesz ultimate! Lolz. Dzięki Dbacie o ludzi RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 25-06-2013 17:46 Dzień Dziewiąty-Dziesiąty: (od założenia tematu tj. 15.06)
PPA ■ Czekam co Diqiton mi odpowie na PW co do uszkodzonej bazy danych MySQL ■ Dodanie jednego filmu na YT (bardzo mała ilość kredytów). Kod: Today's download earnings $2.32 Kod: Yesterday total earnings $0.00 Kod: Month's total earnings $6.10 Największe pobranie jakie dotąd miałem. 2.32$ za Hiszpanie Dzisiaj i wczoraj trochę więcej porobiłem na Projekcie MMO. RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 27-06-2013 19:53 Dzień Jedenasty-Dwunasty: (od założenia tematu tj. 15.06)
PPA ■ Zbieranie kredytów na promowanie YT Kod: Today's download earnings $0.00 Kod: Yesterday total earnings $0.00 Kod: Month's total earnings $6.10 Rekord clicków! Całe 20 w dwa mirrory 13 filecom.net 7 megadown.us Pobrań niestety brak. Dalej więcej pracuje na projekcie MMO dopóki nie Diqiton nie pomoże mi z baza danych. Rosną UU, wspólnik powiedział, że głównie dzięki mnie. Jest dobrze RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 28-06-2013 20:11 Dzień Trzynasty: (od założenia tematu tj. 15.06)
PPA ■ Diqtion naprawił mi bloga <3 ■ Optymalizacja WordPress udana ■ Znalezienie i dodanie dwóch nisz (wg. trends popyt na nią jest stały albo rośnie) ■ Całkowicie nowy theme, dopracowanie go ■ Zrobiłem nowe logo w CS 5.1 ■ Zabezpieczenie bloga przed kopiowaniem wtyczką : WP-CopyProtect. Polecam ■ Zmiana wtyczki SEO na blogu z All in Seo Pack na Platinum SEO Pack Kod: Today's download earnings $0.00 Kod: Month's total earnings $6.10 Dzisiaj trochę popracowałem. Rok szkolny się skończył to będę miał czas na pracę, na wychodzenie na dwór i na granie Jak Wy, szanowni PPA-Earnerzy promujecie swoje filmiki na YT? Używam enchanceviews.com i tam kredyty się cholernie wolno zbiera a 250wyś. kosztuje ok. 8k kredytów. Program ShareYouTubeVideo w ogóle nie daje wyświetleń a łapki są dla użytkowników premium. Dają tylko subskrypcje, które są nie potrzebne.. Program u2bviews muli jak cholera, nie zdobywa w ogóle kredytów i się zawiesza.. Rekord clicków! Chociaż nie rozumiem tego, jakim cudem mam tyle click'ów a mam tylko 5UU. Wątpię by to były boty, bo to są clicki z Polski a boty zazwyczaj są z USA. Pobrań niestety brak oraz martwi mnie to, że 90% click'ów to Polacy.. Zrobiłem parę rzeczy na Projekcie MMO. Zaczyna się mocne linkowanie. RE: VanKosiara - dziennik pracy - roniartur - 28-06-2013 20:14 U mnie w konwersji też co 2 pobranie to z Polski, w statystykach masz dobre informacje. RE: VanKosiara - dziennik pracy - Knoh - 29-06-2013 10:43 Addmefast z wtyczką imacros do firefoxa ---- http://zarabiam.com/Temat-Addmefast-Szybkie-like-yt-like-fb-yt-views-itp-67103?highlight=addmefast Poradnik RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 29-06-2013 11:04 @Knoh Dzięki Wyłapałem skrypt na YT Likes @roniatur Nie chodzi mi aż tak o pobrania lecz to, że na strone mam 5UU a tutaj ponad 200klików, że tam powiem z D*py.. No i niby 200-300 klicków a żadnego pobrania :c Odp: RE: VanKosiara - dziennik pracy - mmichal013 - 29-06-2013 11:14 (29-06-2013 11:04)vankosiara napisał(a): @roniatur Też kiedyś miałem tylko kilka UU a dużo klików w linki i okazało się że kiedy aktualizowałem post wtedy nabijały kliki na FC za to na AC tego nie ma Wysłane z mojego Blade za pomocą Tapatalk 4 |