Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sklep otwarty dla wszystkich amerykaninów! - nie tylko Z-List'ów! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300)
+----- Wątek: Sklep otwarty dla wszystkich amerykaninów! - nie tylko Z-List'ów! (/Temat-Sklep-otwarty-dla-wszystkich-amerykaninow-nie-tylko-Z-List-ow-7086)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Sklep otwarty dla wszystkich amerykaninów! - nie tylko Z-List'ów! - gaspare - 15-05-2010 20:26

Ej, no ludzie, przecież jeszcze będą nowe sposoby zdobywania PTZ, nie ma co zwieszać głowy.

RE: Sklep otwarty dla wszystkich amerykaninów! - nie tylko Z-List'ów! - Alcor - 16-05-2010 01:28

co nie pozostaje nic innego jak czekać. ... Smile

RE: Sklep otwarty dla wszystkich amerykaninów! - nie tylko Z-List'ów! - zysiek9 - 16-05-2010 11:51

ja nie mam jeszcze z-listara a jakoś mam dostęp do sklepu, choć nie jestem amerykaninem a w ustawieniach mam wszystko na Poland ustawione. To jakiś bug ? czy wszyscy tak mają ?

RE: Sklep otwarty dla wszystkich amerykaninów! - nie tylko Z-List'ów! - Wojtas100 - 16-05-2010 15:29

Teraz wszyscy mają dostęp ale tylko amerykanie mogą kupować

RE: Sklep otwarty dla wszystkich amerykaninów! - nie tylko Z-List'ów! - dabex - 16-05-2010 16:24

Ja to bym wolał żeby ten sklep otworzyli dla wszystkich nawet z koniecznościa zapłaty cła i podatku.Wydaje mi sie że w dalszej perspektywie restocki bedą tylko dla usa i dla kupujacych w sklepie /bedą wynagradzani za zakup/, co zostanie /a myslę że nagród bedzie coraz mniej/zgarną rosjanie.I w końcu raz że zostaną same badziewia /jeśli te cały shop nie nie będzie open dla wszystkich/to przepadna mi w końcu ptz i tyle z tego będzie.Może nie będzie tak źle ale na dzisiaj tak to widze.
Ja to bym wolał żeby ten sklep otworzyli dla wszystkich nawet z koniecznościa zapłaty cła i podatku.Wydaje mi sie że w dalszej perspektywie restocki bedą tylko dla usa i dla kupujacych w sklepie /bedą wynagradzani za zakup/, co zostanie /a myslę że nagród bedzie coraz mniej/zgarną rosjanie.I w końcu raz że zostaną same badziewia /jeśli te cały shop nie nie będzie open dla wszystkich/to przepadna mi w końcu ptz i tyle z tego będzie.Może nie będzie tak źle ale na dzisiaj tak to widze.

RE: Sklep otwarty dla wszystkich amerykaninów! - nie tylko Z-List'ów! - Kalis - 16-05-2010 17:40

to już nie długo czuje to w kościach Big Grin

RE: Sklep otwarty dla wszystkich amerykaninów! - nie tylko Z-List'ów! - dante - 16-05-2010 20:07

ogolnie jest do kitu mam na koncie ponad 3300 PTZ chce ktoś kupic?? pytanie do adminów. czy moge gdzies na forum zamiescic ogloszenie sprzedazy konta??

RE: Sklep otwarty dla wszystkich amerykaninów! - nie tylko Z-List'ów! - wikiwik16 - 16-05-2010 20:13

Ale chyba jak konto sprzedaz, to osoba która je kupi musi podac swoje dane, a jak zmieni je w kocie na lockerz.com to PODOBNO zawieszaja konto i dupa. Sam tak chciałem zrobić, jest sporo ofert na allegro, ale w necie właśnie wyczytałem ze po zmianie adresu w MY ACCOUNT blokuja konto.

RE: Sklep otwarty dla wszystkich amerykaninów! - nie tylko Z-List'ów! - Draggy - 16-05-2010 20:18

@wikiwik16 - Adres musi dać się zmienić, przecież można się przeprowadzić..

RE: Sklep otwarty dla wszystkich amerykaninów! - nie tylko Z-List'ów! - wikiwik16 - 16-05-2010 21:35

Tez tak myślałem, postaram sie poszukac posty gdzie to było napisane i forum najakim to znalazłem.