![]() |
Darmowe i płatne typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. (BLOG) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Darmowe i płatne typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. (BLOG) (/Temat-Darmowe-i-platne-typy-bukmacherskie-komentarze-mile-widziane-BLOG-68777) |
RE: Darmowe i płatne typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. (BLOG) - badii - 13-05-2013 04:53 Wczorajszy dzien uratowany dzieki Golden State ![]() Na dziś :
RE: Darmowe i płatne typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. (BLOG) - Melex - 13-05-2013 07:43 z bloga ![]() Abonament miesięczny – 160PLN U innych możecie zobaczyć, że jeden typ kosztuje po 100, a nawet 200PLN a u mnie za cały miesiąc zapłacisz JEDYNIE 150PLN! RE: Darmowe i płatne typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. (BLOG) - badii - 13-05-2013 08:58 A no, jak wroce do domu to zmienie to ![]() Cena zachecajaca, nie bedzie zmieniana. RE: Darmowe i płatne typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. (BLOG) - whysoserious - 13-05-2013 13:15 slabo sie na tenisie znam, ale jak robson wygra +1.5 seta to chyba wygra automatycznie mecz? RE: Darmowe i płatne typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. (BLOG) - badii - 13-05-2013 13:37 (13-05-2013 13:15)whysoserious napisał(a): slabo sie na tenisie znam, Jeżeli Robson wygra przynajmniej seta - typ wchodzi. Jeżeli Robson wygra mecz - typ wchodzi. Wystaczy, że Laura ugrywa seta ![]() (13-05-2013 07:43)Melex napisał(a): z bloga Poprawione. + dodane daty i ligi do typów. + dodane do postu dzisiejsze darmowe typy. + poprawiony wygląd strony, bez zakładki z prawej strony, aby archiwum wyglądało o wiele ładniej. Cena za abonament tygodniowy to 50PLN (już niech będą całkowite ![]() ![]() Co mogę powiedzieć na temat dnia wczorajszego? Serena ładnie rozpoczęła dzień, szybka wygrana i kolejny tytuł. Premier League zabrała mi trochę pieniędzy ![]() ![]() Gdyby Wawrinka nie przegrał dwóch pierwszych swoich serwisów, a co najwyżej jeden - przypuszczam, że typ by siedział, a tak to brakło jednego gema. Cóż, jak jednego dnia jest szczęście, to drugiego go może nie być... Na koniec obejrzałem mecz GSW i muszę chłopakom pogratulować! Życzę im, aby przeszli do następnej rundy. Postawiłem na nich po raz kolejny, tym razem się nie przejechałem, a powiedzenie mówi 'nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki' ![]() Tak czy siak, minimalny minus z dnia wczorajszego, ale +800j po 25typach ciągle się trzyma! Powiększamy zyski do 4 cyfrowej sumy! Powodzenia w dniu dzisiejszym. Typy na blogu w dziale 'STREFA DARMOWA'. RE: Darmowe i płatne typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. (BLOG) - badii - 13-05-2013 17:13 (13-05-2013 04:53)badii napisał(a): Izi meeeeen, co się odwlecze to nie uciecze :> RE: Darmowe i płatne typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. (BLOG) - TwojPsycholog - 13-05-2013 17:32 Nie moge się doczekać nowych typów ![]() RE: Darmowe i płatne typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. (BLOG) - badii - 13-05-2013 19:21 (13-05-2013 17:32)TwojPsycholog napisał(a): Nie moge się doczekać nowych typów Zysk : +998,7j mówi sam za siebie. Pisałem dziś o 4 cyfrowej kwocie zysku, jednakże zabrakło kilka jednostek... ![]() Czy coś jeszcze dziś będzie? Śledźcie temat a się przekonacie ![]() Macie pany i panienki typ na noc :
Drugiego meczu z NBA nie ruszam bo śmierdzi mi tam wyrównanym pojedynkiem. Zresztą, w Chicago też ![]() Zapraszam do kupna abonamentu, taniocha, a typy z pierwszej półki! ![]() RE: Darmowe i płatne typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. (BLOG) - sebens - 13-05-2013 20:32 Po wypłacie się zgłoszę ![]() RE: Darmowe i płatne typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. (BLOG) - Mksuzi - 13-05-2013 21:50 Oj uważał bym na to handi. Niby wydaje się dużo, ale bardzo silne Miami może wyjść nawet na 20 punktowe prowadzenie. |