![]() |
Zarabiaj z Leniwcem - postaw na jakość! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: Zarabiaj z Leniwcem - postaw na jakość! (/Temat-Zarabiaj-z-Leniwcem-postaw-na-jakosc-68673) |
RE: Zarabiaj z Leniwcem - postaw na jakość! - roniartur - 03-07-2013 21:28 Dzięki, za video-poradniki! RE: Zarabiaj z Leniwcem - postaw na jakość! - BabyBuns - 03-07-2013 22:42 Chyba daruje sobie tego mentora. "Postaw na jakość" taaaaa. Zajebista jakość zwłaszcza w filmach gdzie szumy ma głośniejsze niż swoją mowę. Wgl się nie odzywa, tutoriale strasznie ogólnikowe. Dziękuje, dobranoc. RE: Zarabiaj z Leniwcem - postaw na jakość! - Klin - 09-07-2013 14:12 Temat jeszcze żyje ? Warto coś w tym kierunku robić ? RE: Zarabiaj z Leniwcem - postaw na jakość! - steel123 - 09-07-2013 14:39 (03-07-2013 22:42)BabyBuns napisał(a): Chyba daruje sobie tego mentora. "Postaw na jakość" taaaaa. Zajebista jakość zwłaszcza w filmach gdzie szumy ma głośniejsze niż swoją mowę. Wgl się nie odzywa, tutoriale strasznie ogólnikowe. Dziękuje, dobranoc. Podsumował ![]() RE: Zarabiaj z Leniwcem - postaw na jakość! - As7 - 09-07-2013 15:09 Ja tam z Leniwcem współprace oceniam na dobrą. Może nie wyśmienitą ale na moje pytania zawsze odpowie. Mniej czy bardziej precyzyjnie ale odpowiada. I nie ma mnie jeszcze dość bo nieźle czasem mu spamuje ![]() RE: Zarabiaj z Leniwcem - postaw na jakość! - roniartur - 09-07-2013 15:26 Moje odczucia podobne jak u Asa, miałem pytania- odpowiadał, z filmików też można było się czegoś nauczyć ![]() RE: Zarabiaj z Leniwcem - postaw na jakość! - patryk0407 - 09-07-2013 19:19 Ale zapowiadał że będzie tyle filmików, nowe porady itp. A tu cisza ![]() RE: Zarabiaj z Leniwcem - postaw na jakość! - Leniwiec - 02-08-2013 20:28 A co chciałbyś żebym Ci gotową niszę podał a Ty zgarniał kasę? Sory, ale wydaje mi się, że poradniki są OK, na pewno pokazuję Wam jak zrobić coś jakościowego i zachęcającego do pobrania, a nie masówkę, którą robi 80% polskiej społeczności PPA. Jak ktoś potrafi to wykorzystać to zarabia niezłą kasę, a jak nie, to nadal siedzi w swoim grajdołku i narzeka na kolejnych "mentorów" bo nikt nie poprowadzi go za rękę ![]() Poza tym kolego Cie nie rozumiem, mało jest poradników? ![]() NAGRODY w konkursie sierpniowym
helikopter zdalnie sterowany ![]() słuchawki SONY MDR-MA100B ![]() Speedlink Gamepad SL-6535 ![]() Duke Nukem Forever na PC ![]() podkładka Steelseries ![]() Szczegóły konkursu już wkrótce. Aby zakwalifikować się do udziału należy zarobić w sierpniu minimum 50$. RE: Zarabiaj z Leniwcem - postaw na jakość! - Devil877 - 03-08-2013 21:30 Ja nie jestem u Leniwca ale nie rozumiem waszego narzekania ... mentorzy pomagają jak mogą oni nie są na etacie zarabiają tak jak wszyscy odpowiadają jak mogą . Weż jeden z drugim płaczkiem postaw się na miejscu mentora ciekaw jestem czy byście tak ogarniali.. wątpię.. Cieszcie się z tego co macie a nie marudźcie ... RE: Zarabiaj z Leniwcem - postaw na jakość! - makingmoney - 03-08-2013 21:41 ... |