bc.vc -i adf.ly może się schować - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: bc.vc -i adf.ly może się schować (/Temat-bc-vc-i-adf-ly-moze-sie-schowac-68412) |
RE: bc.vc -i adf.ly może się schować - bedi25 - 29-12-2013 14:04 50 tyś klików. RE: bc.vc -i adf.ly może się schować - Driver494 - 03-01-2014 12:46 Masz refa. Rozumiem, że wypłacają na polskie banki? RE: bc.vc -i adf.ly może się schować - sonic01 - 03-01-2014 13:46 Zapisałem się i zobaczymy. Masz jakiegoś boota do klikania ? Czy kasa jest tylko wtedy gdy ktoś kliknie na skipp ad czy wystarczy ze kliknie ten skrócony link ? RE: bc.vc -i adf.ly może się schować - Lesek - 03-01-2014 14:05 Zarejestrowałem się, ale zostaję przy adf.ly - dla mnie jest pewniejsze. Poczekam na jakieś dowody wypłat jeszcze i opinie. RE: bc.vc -i adf.ly może się schować - sonic01 - 03-01-2014 14:21 Na adfly jestem ale teraz podnieśli minimum do 10 $ Skracam też linki na stronie gdzie płacą chyba najwięcej i najszybciej można wypłacić ale płacą na razie tylko w bitcoinach Jeśli nie znacie to podaję, będę wdzięczny za reffa mój reflink http://coin-ads.com/register.php?refid=sonic01 czysty link http://coin-ads.com RE: bc.vc -i adf.ly może się schować - MichuS3 - 05-01-2014 11:16 @sonic01 ktoś już tu używał bota, i mu konto zbanowali RE: bc.vc -i adf.ly może się schować - sonic01 - 05-01-2014 17:34 (05-01-2014 11:16)MichuS3 napisał(a): @sonic01 ktoś już tu używał bota, i mu konto zbanowaliA ja chciałbym spróbować ale nie że boot nabija kilkaset czy kilka tysięcy wejść na dobę bo to na pewno podpadnie. Myślałem aby boot nabił góra kilkadziesiąt wejść dziennie i to się może udać. Ale chciałbym aby ktoś podał jakiegoś sprawdzonego i działającego boota. Byłbym wdzięczny UPDATE Zdobyłem bota i niby działa a wyświetleń nie nalicza, do du... Postanowiłem że zostanę przy tym skracaczu linków bo choć płaci w bitcoinach to nie muszę czekać aż uzbiera się tysiące klików bo płaci też za umieszczenie reklamy na mojej stronie RE: bc.vc -i adf.ly może się schować - xsebax - 06-01-2014 23:55 Stawki, stawkami jednak zwróćcie uwagę na Avg. CPM. U mnie po pierwszym dniu jest on ok. 0,40 $ mniejszy od adf.ly. Wiele odsłon w bc.vc nalicza jednak bez stawki. Więc dla mnie już dziś wiem, że dalej adf.ly jest niezastąpiony i najpewniejszy. RE: bc.vc -i adf.ly może się schować - Driver494 - 07-01-2014 09:33 (06-01-2014 23:55)xsebax napisał(a): Stawki, stawkami jednak zwróćcie uwagę na Avg. CPM. U mnie po pierwszym dniu jest on ok. 0,40 $ mniejszy od adf.ly. Wiele odsłon w bc.vc nalicza jednak bez stawki. Więc dla mnie już dziś wiem, że dalej adf.ly jest niezastąpiony i najpewniejszy. Z własnych obserwacji zauważyłem, że adfly nie zalicza części wejść. Natomiast bc.vc nie zalicza drugiego. A mimo wszystko na bc.vc zarobiłem więcej. Ciekawe tylko ile czasu będzie wypłacać. RE: bc.vc -i adf.ly może się schować - MichuS3 - 07-01-2014 15:26 Podejrzewam, że długo CPM-y, upierdliwe wyskakujące okienka, i inne reklamy. Również stawki mają dobrze przemyślne dla poszczególnych krajów. |