![]() |
Ostatni Restock, Informacje - Podsumowanie ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Ostatni Restock, Informacje - Podsumowanie ! (/Temat-Ostatni-Restock-Informacje-Podsumowanie-682) |
RE: Ostatni Restock, Informacje - Podsumowanie ! - Odin - 03-01-2010 13:37 Rozczaruje Cię gościu bo flashy nie było ale... może teraz będą... RE: Ostatni Restock, Informacje - Podsumowanie ! - Odin - 05-01-2010 07:01 Cytat:Congrats! Your PTZ Place order has been approved. Your PSP Assassin's Creed: Bloodlines - PSP will be sent to you by the end of this week. RE: Ostatni Restock, Informacje - Podsumowanie ! - madison - 05-01-2010 07:24 ja juz tez meiladostalem ![]() RE: Ostatni Restock, Informacje - Podsumowanie ! - Ave - 05-01-2010 10:16 Cytat:Congrats! Your PTZ Place order has been approved. Your Lockerz Desktop Backgrounds - Icons Color will be sent to you by the end of this week.No jednak maile dochodza do nas dluzej niz 24h, cholera wie czemu i w cale nie sa anulowane zamowienia jak ktos wyzej napisal. Ja o dziwo mam na lockerz zapisana poczte na wp.pl z poczatku myslalem ze to wina poczty ale jednak przyslali ![]() Ha ! bedzie tapeta xD >_< RE: Ostatni Restock, Informacje - Podsumowanie ! - HoGar - 05-01-2010 13:30 Ja jeszcze czekam na potwierdzenie. RE: Ostatni Restock, Informacje - Podsumowanie ! - wezox - 05-01-2010 14:34 ee czyli potwierdzenia juz wysyłają ^^ Mi jeszcze nie doszło ![]() RE: Ostatni Restock, Informacje - Podsumowanie ! - mikobro - 05-01-2010 14:37 Mi tez jeszcze nie doszdlo XD Poczekamy zobaczymy ![]() RE: Ostatni Restock, Informacje - Podsumowanie ! - Hadula - 05-01-2010 15:36 Nice Ja byłem w karakowie ![]() ![]() Nice Ja byłem w Krakowie ![]() ![]() RE: Ostatni Restock, Informacje - Podsumowanie ! - mikobro - 05-01-2010 19:02 Ej a jak ja jeszcze nie dostalem emeila to co ? Ma sie rozumiec ze nie wygrałem ![]() ![]() Czy ktos jeszcze cos zamowil a tez nie dostal emeila ? ![]() RE: Ostatni Restock, Informacje - Podsumowanie ! - Alcor - 05-01-2010 19:11 Czekaj, napewno po pewnym czasie go dostaniesz. |