Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Iphone czy htc hd2 - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Iphone czy htc hd2 (/Temat-Iphone-czy-htc-hd2-6772)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Iphone czy htc hd2 - mariio - 18-06-2011 21:47

tak zapomniałeś dodać że na andka są miliony aplikacji które tylko udają aplikacje a tak naprawdę są wirusami które mogą doprowadzić do tego że zapłacisz nie mały rachunek za telefon Tongue

RE: Iphone czy htc hd2 - Daminn - 18-06-2011 21:56

Za to na Windowsa nie ma żadnych wirusów...

RE: Iphone czy htc hd2 - mariio - 18-06-2011 21:58

w porównaniu do Androida wcale Big Grin

RE: Iphone czy htc hd2 - Daminn - 18-06-2011 22:14

Siedzisz w tym 4lata i nie wiesz, że na twój cud telefoniczny też są? Z reszta, tu jest jak z pc, wiesz co ściągać, skąd i od kogo i nie masz się czym martwić.

RE: Iphone czy htc hd2 - mariio - 18-06-2011 22:16

wiem że są ale w porównaniu do ilości jakie są na androida to można powiedzieć że ich prawie nie ma Big Grin

RE: Iphone czy htc hd2 - Daminn - 18-06-2011 22:30

Jak się boicie o wirusy to pozostaje ios.

RE: Iphone czy htc hd2 - mariio - 18-06-2011 22:40

jeb.any maniak iPhonów ;/
na ios nic nie ma i jeszcze raz to powtórzę iPhone to gówno Tongue telefon za który trzeba zapłacić bardzo dużo pieniędzy za applowskie jabłko na obudowie, a cena nie jest adekwatna do funkcjonalności !!

aplikacje i gry są robione jak dla małych dzieci Big Grin
a dodatki są robione po to że iPhony są słabe !!

RE: Iphone czy htc hd2 - Daminn - 19-06-2011 10:17

Tak samo mogę powiedzieć że ty jesteś jebanym maniakiem hd2, a to już starocie i większe gówno. I co? Ogarnij się dzieciaczku, bo ja dałem propozycję os'u który nie ma wirusów. To oznacza że już jestem maniakiem tego, mimo że wyżej pisałem o Androidzie?

Apple za tą cenę daje coś więcej niż jabłko na obudowie. Ale co ty możesz na ten temat wiedzieć.

RE: Iphone czy htc hd2 - Lubelak - 19-06-2011 10:19

(18-06-2011 19:16)mariio napisał(a):  Leopard nawet Iphone 4g nie przebije najnowszych telefonów od HTC więc nie wiem co tu porównywać Tongue
Iphony nadają się tylko do odtwarzania muzyki i niczego więcej...
a poza tym tak jak pisałem ceny Iphon'ów nie są adekwatne do ich funkcjonalności !!

Zrozum ,że kupując iphona nie sprawdza się ile ma ramu czy jaki ma procesor ,taki telefon jest po prostu do lansu

RE: Iphone czy htc hd2 - Leopard - 19-06-2011 10:41

(19-06-2011 10:19)Lubelak napisał(a):  
(18-06-2011 19:16)mariio napisał(a):  Leopard nawet Iphone 4g nie przebije najnowszych telefonów od HTC więc nie wiem co tu porównywać Tongue
Iphony nadają się tylko do odtwarzania muzyki i niczego więcej...
a poza tym tak jak pisałem ceny Iphon'ów nie są adekwatne do ich funkcjonalności !!

Zrozum ,że kupując iphona nie sprawdza się ile ma ramu czy jaki ma procesor ,taki telefon jest po prostu do lansu

iPhone wcale dla lansu nie jest. iOS4 jest już doskonały, a wystarczy obejrzeć funkcjonalność iOS5 (http://www.apple.com/ios/ios5/) i wiadomo, że nie pozostaje nic innego jak lecieć do sklepu kupować iPhone'a. A dlaczego?

- jednoczęściowa obudowa, która jest wykonana tak, że inne telefony mogą co najwyżej lizać jabłko
- synchronizacja z iTunes
- multum aplikacji na AppStore, a do tego jeszcze więcej (trochę innego typu, raczej modyfikacje, ale nie tylko) w Cydii
- najwygodniejszy (jak dla mnie) interfejs
- nie mówcie mi k*rwa, że brak slotu na kartę pamięci to minus! Ja nie mogę zapełnić 8GB na swoim 3G, a co tu mówić o 16, czy 32 w iPhone 4?

Nie chce mi się wymieniać więcej zalet.