Wymiana Ja PayPal , Bank , Ty Payza , Skrill , bank , PayPal - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Wymiana Ja PayPal , Bank , Ty Payza , Skrill , bank , PayPal (/Temat-Wymiana-Ja-PayPal-Bank-Ty-Payza-Skrill-bank-PayPal-67371) |
RE: Wymiana Ja PayPal , Bank , Ty Payza , Skrill , bank , PayPal - skuzz - 11-06-2013 17:25 Zarejestrowałem się tutaj niedawno i widzę że miałem szczęście i niewątpliwą przyjemność wymienić się z Matiw131 - muszę przyznać że chłop mia dużo cierpliwości do "świeżaka" i pomimo dobrej reputacji cierpliwie dał się "zweryfikować"! Polecam w 100% tego Pana!! Wink RE: Wymiana Ja PayPal , Bank , Ty Payza , Skrill , bank , PayPal - skinn7 - 14-06-2013 15:56 wszystko ok polecam RE: Wymiana Ja PayPal , Bank , Ty Payza , Skrill , bank , PayPal - Okazzi - 15-06-2013 20:33 Witam, mam pytanie. Czy byłaby możliwość, abym przelał Ci na konto bankowe pewną kwotę, a Ty następnie tą samą kwotę przelałbyś pewnej osobie na PP? Proszę o odpowiedź RE: Wymiana Ja PayPal , Bank , Ty Payza , Skrill , bank , PayPal - Matiw131 - 16-06-2013 11:03 Tak jest taka możliwość RE: Wymiana Ja PayPal , Bank , Ty Payza , Skrill , bank , PayPal - Magoru - 16-06-2013 11:27 Dzięki! Właśnie dokonałem wymiany z payza na PP, uczciwy użytkownik, a zobaczcie że mój staż i doświadczenie na forum jest niewielkie. Polecam RE: Wymiana Ja PayPal , Bank , Ty Payza , Skrill , bank , PayPal - Matiw131 - 18-06-2013 11:52
Zapraszam do WYMIAN Smile !
Wyminie gotówkę z PayPal na Payza po kursie Cytat: Kwota 0$-5$ @@@ 2.30 Kwota 5$-9$ @@@ 2.50 Kwota 9$-15$ @@@ 2.60 Kwota 15$-25$ @@@ 2.70 Kwota 25$-35$ @@@ 2.80 Kwota 35$-50$ @@@ 2.90 LEPSZE KURSY BYWAJĄ TEŻ Smile W większości wypadków TY PIERWSZY wysyłasz . Możlwiość aukcji allegro albo innego portalu (w uzasadnionych wypadkach). Obecnie na PP posiadam : 400+ PLN Chętni tutaj albo PW . @@@@@@@@@@ WSZYSTKIE FORMY WYMIANY (bank,skrill,paypal,payza) @@@@@@@@ Szczególnie polecam z PayPal na Payza po dobrych kursach nowych ! Smile Smile RE: Wymiana Ja PayPal , Bank , Ty Payza , Skrill , bank , PayPal - maax6 - 18-06-2013 20:55 Potrzebuję PerfectMoney, wchodzi w grę z PayPal wymiana? RE: Wymiana Ja PayPal , Bank , Ty Payza , Skrill , bank , PayPal - chiaanother - 19-06-2013 16:49 Polecam transakcje z tym użytkownikiem - 100% profesjonalizmu Wymieniłam z nim dziś pieniądze z PayPala na konto bankowe. Bałam się oczywiście jak cholera, bo pierwszy raz działałam w taki sposób i pieniądze wpłacałam z góry. Jak widać trafiłam na uczciwą osobę Wszystko przebiegło super sprawnie, żadnych dramatów - krótko mówiąc dokładnie tak jak w równoległym świecie, gdzie oszustów nie ma, a ludzie mówią prawdę RE: Wymiana Ja PayPal , Bank , Ty Payza , Skrill , bank , PayPal - benbig2011 - 20-06-2013 09:05 Chcialbym wymienic 30usd z payzy na paypal jak to wyglada technicznie i jaka oplata RE: Wymiana Ja PayPal , Bank , Ty Payza , Skrill , bank , PayPal - eddd - 21-06-2013 15:46 Szybka i sprawna transakcja - polecam tego użytkownika! |