[SPRZEDAM] Plugin blokujący Polskę - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [SPRZEDAM] Plugin blokujący Polskę (/Temat-SPRZEDAM-Plugin-blokujacy-Polske-67199) |
RE: [SPRZEDAM] Plugin blokujący Polskę - Mikoszi - 04-04-2013 12:05 http://getgamekey.com/ <- o to blog z tym zabezpieczeniem. Komu się uda to spoko, bo to żaden w sumie wyczyn bo sposób na czym to polega został już podany. Poza tym w opisie przedmiotu nie napisałem, że skrypt nie jest do nie przejścia bo taki skrypt nie istnieje jeśli chodzi o kwestię blokady dla danej osoby/kraju itd. Mógłbym nawet napisać skrypt blokujące dane IP proxy (oczywiście nie jedno, a ileś tam tysięcy) to i tak byście szukali sposobu by to obejść mimo, że na takim blogu może być myszka miki hack tool. RE: [SPRZEDAM] Plugin blokujący Polskę - miniek9090 - 04-04-2013 12:07 poszło ... ten skrypt to jest badziew który w 2 minuty można obejsć jako dowód wpisałem isię na listę pozdrawiam RE: [SPRZEDAM] Plugin blokujący Polskę - Mikoszi - 04-04-2013 12:12 Jeśli wyskakuje Error znaczy, że nie przeszedłeś zabezpieczenia. Jest tam wordpress. RE: [SPRZEDAM] Plugin blokujący Polskę - miniek9090 - 04-04-2013 12:14 Powielam wypowiedź żeby wszyscy widzieli poszło ... ten skrypt to jest badziew który w 2 minuty można obejsć Lol jako dowód wpisałem się na listę :0 pozdrawiam Dowód RE: [SPRZEDAM] Plugin blokujący Polskę - Mikoszi - 04-04-2013 12:18 "Komu się uda to spoko, bo to żaden w sumie wyczyn bo sposób na czym to polega został już podany." RE: [SPRZEDAM] Plugin blokujący Polskę - miniek9090 - 04-04-2013 12:19 spoko , wystarczy niemieckie(lub inne oby nie polskie) proxy i już jesteś na stronie RE: [SPRZEDAM] Plugin blokujący Polskę - Mikoszi - 04-04-2013 12:20 Ściemniasz, nie wystarczy proxy, poza tym skoro znasz sposób to zostaw go dla siebie. Osoby, które kupiły zasługują na to by sposób na to nie został opublikowany. RE: [SPRZEDAM] Plugin blokujący Polskę - miniek9090 - 04-04-2013 12:22 nie jestem chamski więc usunę ;p lecz sposob jest banalny bo masz trochę niedokonczony kod RE: [SPRZEDAM] Plugin blokujący Polskę - Mikoszi - 04-04-2013 12:23 Ten kod co podałeś nie jest mój xd Poza tym kod który podałeś określa język strony, więc wtopiłeś ^^ RE: [SPRZEDAM] Plugin blokujący Polskę - miniek9090 - 04-04-2013 12:37 delete |