Darmowy Różaniec - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Darmowy Różaniec (/Temat-Darmowy-Rozaniec-6643) |
RE: Darmowy Różaniec - investor2012 - 15-06-2012 10:27 darmocha wow RE: Darmowy Różaniec - bios - 30-09-2012 15:44 @up buahahahhahaha, to ci dopiero żart Jest za free. RE: Darmowy Różaniec - surfer0700 - 30-09-2012 16:04 (17-05-2010 20:24)paskur napisał(a): Widzialem strone podobna , ze darmowy medalik , a potem gosciu wyludzal kase, Ja wziąłem za darmo i medalik i breloczek i nic nikt nigdy nie chciał. Jedyne co to, dobrowolny datek. RE: Darmowy Różaniec - Manio987 - 30-09-2012 21:14 Zamówiłem doszło już komuś? RE: Darmowy Różaniec - manowak - 10-10-2012 08:26 Czy aby na pewno, jest to darmowe, i po jakimś czasie nie chcą zwrotu kasy, za to co wysłali ? RE: Darmowy Różaniec - kleomenes - 10-10-2012 20:36 Oki, zamówiłem dwa. Jeden dam siostrze bo błądzi RE: Darmowy Różaniec - manowak - 10-10-2012 22:18 Ja zamówiłem po 3 z każdego rodzaju Różaniec, coś o Ojcu PIO i jeszcze jakieś jedno Kiedyś tak zamówiłem medaliki... W sumie co mi tam... Płaci się przy transakcji... A że nic nie pobrali... to najwyżej rzucę na tace w kościele 5, zamiast 1zl PS. Żartuję, nie rzucę na tackę ... jestem ministrantem i jestem zwolniony z ofiary RE: Darmowy Różaniec - kleomenes - 17-10-2012 08:34 Dostałem info na maila, że wysłali, tak że na dniach powinno przyjść. RE: Darmowy Różaniec - Banzaiiii - 17-10-2012 09:38 zamówiony RE: Darmowy Różaniec - manowak - 17-10-2012 14:43 Otrzymałem mniej więcej takie wiadomości: Do zamówionych różańców: " Wysłałem dziś do Pana książkę Różaniec – ratunek dla świata, którą Pan zamówił. Na poczcie powiadomiono mnie jednak, że dostarczenie jej do Pańskiego miejsca zamieszkania może zająć nawet 7 dni. [...] W przesyłce znajdzie Pan także przekaz pocztowy, gdyby zechciał Pan przekazać jakąkolwiek kwotę na prowadzoną przez Instytut im. Ks. Piotra Skargi kampanię promowania i rozprowadzania książki Różaniec – ratunek dla świata wraz z poświęconym różańcem. " Więc wyraźnie opłata jest dobrowolna. natomiast do zestawu Ojca Pio: " Wysłałem dziś zamówioną przez Pana książkę "Ojciec Pio. Droga do świętości" wraz z dołączonym do niej pachnącym kwiatami różańcem z wizerunkiem Ojca Pio. Na poczcie powiadomiono mnie jednak, że dostarczenie przesyłki do Pana miejsca zamieszkania może zająć nawet 7 dni. [...] Dołączyłem też przekaz. Będzie Pan mógł – oprócz wpłaty za zamówioną książkę – przekazać dowolny datek na prowadzoną przez Instytut im. Ks. Piotra Skargi kampanię promowania i rozprowadzania książki "Ojciec Pio. Droga do świętości". " Więc teraz się zastanawiam czy nie będe musiał zabulić 36 zeta , ale to się zobaczy jak przyjdzie... co będzie pisało |