Jak powstał Twój nick? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Jak powstał Twój nick? (/Temat-Jak-powstal-Twoj-nick-6593) |
RE: Jak powstał Twój nick? - Rzmijec - 07-06-2012 19:49 Uredie - You Are Die Wymyślałem nowy nick do sa:mp, takiego nie znalazłem w google ;DD A tutaj Rzmijec jestem, bo się zmienić nie da ;P No więc Rzmijec od Żmija, tylko z błędem tak żeby śmiesznie było ;DD RE: Jak powstał Twój nick? - xJAmaTOx - 07-06-2012 19:58 @up myślę że jak zagadasz do Adma to da się zmienić ;> RE: Jak powstał Twój nick? - Matez - 07-06-2012 20:31 Kiedyś, dawno temu, w jakiejś starej grze wybierając imię dla swojej postaci można było wpisać maksymalnie 5 znaków. Jak się pisało więcej to zamieniało ostatnią literę. Wtedy jeszcze pisałem patrząc cały czas na klawiaturę i zamiast "Mateusz" wyszło "Matez" i mi się spodobało. RE: Jak powstał Twój nick? - Pablo1878 - 10-06-2012 17:00 Pablo - Z języka hiszpańskiego - Paweł 1878 - Data powstania klubu Manchester United RE: Jak powstał Twój nick? - Sh4ker - 21-06-2013 07:41 Pewnego dnia zakładałem konto na forum o androidzie, gdy właśnie myślałem nad nickiem usłyszałem reklamę. Mój młodszy brat w pokoju obok głośno oglądał tv, a dobiegał do mnie dźwięk reklamy "szejk szejk szejk szejker cię rozrusza". Więc wpisałem nick Shaker, wiecie żeby było bardziej angielsko . Ale ten nick był zajęty, więc "A" zamieniłem na "4". Więc od teraz prawie wszędzie daje sobie nick, Sh4ker. RE: Jak powstał Twój nick? - blendsky - 21-06-2013 08:05 Blendsky - od nazwiska, dodatkowo dodałem końcówkę "sky" jest dwu znaczna, "sky" jako rosyjski akcent i "sky" jako niebo (coś pięknego). Każdy interpretuje to jak chce, ale każda interpretacja jest poprawna @UP Fajny pomysł Ogólnie mam zawsze problemy z wymyślaniem nicku ale już od prawie roku używam tylko jednego: blendsky RE: Jak powstał Twój nick? - sqmany - 21-06-2013 08:24 sqmany - qmam czyli rozumiem, tak to kolega w zerówce wymyślił a ja mu ukradłem RE: Jak powstał Twój nick? - afghan - 21-06-2013 10:20 Od pewnej pięknej rośliny PEACE ! RE: Jak powstał Twój nick? - kleomenes - 21-06-2013 12:00 Od czego powstał mój nick ? Nic specjalnego. Mam tendencję do podpisywania się nickami związanymi z wielkimi ludźmi, których warto zapamiętać i o których warto poczytać Jak nick jest zajęty to dopisuję ważną datę związaną z daną postacią. RE: Jak powstał Twój nick? - Skadi - 21-06-2013 20:32 Cytat:Skadi - w mitologii nordyckiej olbrzymka reprezentująca dzikość gór. Poślubiając Njördhra, dołączyła do grona bogiń. Stanowiła parę z mężem: symbolizowała zimę, podczas gdy on uosabiał lato. Kocham góry |